Ĺ˝ivot kakav želim

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna Tags: , , , , , , ,
Mnogo volim kada dobijem jasan znak i odgovor podsvesti na pitanja koja postavljam. Sećam se da sam ranije pisao o jednom takvom odgovoru, a ista stvar se desila i pre tri dana. Naime, dobio sam preko imejla obaveštenje da je jedan audio program Brajana Trejsija na popustu, a pošto mi se naslov programa svideo, pogledao sam sadržaj i zaključio da je upravo to ono što mi treba. Poželeo sam da ga imam i odmah sam potražio cenu. Svi programi Brajana Trejsija su veoma vredni, a takva im je i cena, čak i na popustu. Ĺ ta da radim? Da li da odvojim toliko novca? Da li mogu sebi da priuštim taj program?

Odradio sam kompletan proces kupovine programa, sve dok nije trebalo da se klikne na dugme za potvrdu kupovine. I dalje sam se dvoumio da li da kliknem na to dugme, ali sam odlučio da sačekam nekoliko dana. Došao je i poslednji dan trajanja popusta. Znao sam da moram da donesem odluku. Postavio sam pitanje podsvesti i znao sam da će odgovor da dođe.

Tog jutra sam slušao jednog drugog velikana ličnog razvoja, Boba Proktora. I dok sam zadubljen upijao svaku njegovu rečenicu, odjednom je izgovorio odgovor na moje pitanje. Da, da, to je bio odgovor. Ne mislim, nego znam. A kako znam da je baš to bio odgovor na moje pitanje? Znam tako što sam apsolutno siguran u to, celim svojim bićem. To je onaj trenutak kada vam se velika istina ukaže pred očima i doživite “eureka” momenat. To je to, i ne može da bude drugačije.

Bob Proktor je pričao o tome da je prva stvar koju ljudi gledaju kada uđu u prodavnicu, etiketa sa cenom. Oni ne kupuju ono što žele, nego ono što misle da sebi mogu da priušte. A istina je da mogu da priušte sebi šta god žele, samo ne znaju kako. Naravno, ja sam shvatio da se ponašam upravo tako kako je Bob opisao i to je bio jasan odgovor na moje pitanje. Kupiću to što želim, bez obzira na cenu!

Principi zakona privlačenja su jasni: treba da živimo onako kako želimo da živimo i da se uvek osećamo dobro jer time šaljemo dobre vibracije i privlačimo nove, sjajne stvari koje su u skladu sa našom vibracijom. Ali kako da živimo prema svojim željama kada ne možemo sebi da priuštimo stvari koje su nam neophodne za takav život: novi auto, luksuzne kuće, fensi garderobu, najbolje obrazovanje za svoju decu, divna putovanja…?

Sebi sam dao težak zadatak da u ovom tekstu objasnim kako treba da se ponašamo kada želimo stvari koje trenutno sebi ne možemo da priuštimo. Kako da sebi kupujemo stvari koje želimo, a da se istovremeno ne uvalimo u dugove zbog toga i napravimo još goru situaciju? Ovde ću napisati svoja razmišljanja na ovu temu i očekujem da u komentarima razmenimo mišljenja.

Prva stvar koju bi trebalo da prestanete da radite je da kupujete stvari samo zato što su jeftine i zato što mislite da možete da ih priuštite. Cela kultura kupovine se vrti oko popusta, akcija, promocija… Navučeni smo da kupujemo proizvode koji su na akciji iako nam stvarno ne trebaju i iskreno ih ne želimo. Kada se sledeći put zateknete u prodavnici i vidite proizvod na akciji, setite se ovoga što sam pisao. Da li vam stvarno treba taj proizvod? Nije bitno da li je skup ili jeftin. ÄŚak iako vam treba, da li su vam potrebna tri da biste dobili četvrti besplatno?

Ĺ˝elja za nekim proizvodom vrlo lako može da bude samo hir, stara navika da kupujemo sve što nam se svidi i što smo videli na lepršavim reklamama. Jedan od dobrih načina da utvrdite da li nešto želite je da od početne želje sačekate mesec dana. Ako i posle mesec dana budete želeli isto, to je onda stvarna i izvorna želja i trebalo bi da je ostvarite. Ja nisam imao toliki rok da se odlučim oko kupovine pomenutog Trejsijevog programa, ali sam ipak dao sebi fore 7 dana i na kraju se odlučio za kupovinu.

Ako je vaša želja nešto što je prilično skupo, ali biste mogli da ga kupite ako malo reorganizujete svoje finansije, onda bi trebalo da častite sebe. Dajte oduška sebi, osećajte se lepo i prijatno, uživajte u svom ostvarenju, budite zahvalni što ste bili u situaciji da imate stvar koju želite. Nikada nemojte da žalite za novcem kojim ste platili. Ne razmišljajte o tome šta ste sve drugo mogli da kupite za taj novac, nemojte da kukate šta ćete da jedete jer ste sve pare potrošili… Razmišljajte o novcu samo kao o energiji. Ja volim da razmišljam kako novac ne može ni da se stvori, ni da se uništi, samo može da pređe iz jednog oblika u drugi, isto kao i energija. Kada nešto kupujete vi razmenjujete energiju (novac za proizvod ili uslugu). Ĺ to više energije razmenjujete, više ćete energije da dobijete da biste očuvali svoj status. Kada trčite, treba da hranom nadoknadite potrošenu energiju. Isto je i sa novcem, kada potrošite, Univerzum će da se potrudi da vam to nadoknadi. To je zakon vakuuma o kome sam pisao ranije.

A šta da radimo kada su velike želje u pitanju kao što su luksuzna kuća, auto, putovanja…? Sve dok te stvari ne možemo da imamo u objektivnoj realnosti, treba da ih imamo u svom umu. Kao što sam napisao u prethodnom tekstu, u svom umu možemo da budemo sve što poželimo. Ako dovoljno dugo, dovoljno često i dovoljno intenzivno u svom umu živimo tu svoju realnost, onda se iz unutrašnjeg sveta ta realnost preslikava na spoljašnji. Spoljašnja objektivna realnost je proizvod naših moćnih misli. Ako svoje moćne misli naučimo da imamo sve što stvarno želimo, one će nam to i ostvariti.

Dakle, ako ne možete sebi trenutno da omogućite nešto što želite, onda to uradite u svom umu. U svom unutrašnjem svetu živite život kakav želite. Ali nemojte da sabotirate sebe svojim “racionalnim” mislima kako ipak ne možete to da kupite, kako to nije za vas ili još gore, kako ne zaslužujete lepe i luksuzne stvari. Samo se opustite i odmah zamislite sebe kako ulazite luksuznim automobilom u dvorište svoje ogromne kuće. Stvorite lepu, realnu sliku, i uverite sebe kako je to prava istina, a ne to što trenutno možete da vidite svojim očima.

Ĺ˝ivite život kakav želite, a kakav neko drugi želi za vas. Budite sebični. Nije to ništa loše. Vi i Vaše potrebe uvek treba da budu na prvom mestu, naravno uz puno uvažavanje svih ostalih. Naravno da detetu treba pružiti svu moguću ljubav, pažnju i vreme, ali ne budite rob svog deteta. Treba pomagati prijateljima koliko god možete, ali imajte granice i ne dozvolite da vas iskorišćavaju. Ispunjavajte roditeljima želje, ali kada se radi o vašem životu, slušajte samo svoje emocije i razum. Vi jedini znate šta želite!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

33 Responses to Ĺ˝ivot kakav želim

 1. livingthesecret

  Miloše, tekst mi je jedan od najboljih na blogu. 🙂

  Budite sebični. Vi i Vaše potrebe uvek treba da budu na prvom mestu, naravno uz puno uvažavanje svih ostalih.
  Ovo je tačno a znači-Nikada ne radi(ne misli) nešto što ti na bilo koji način ne prija. To mi je Divna više puta rekla 😀

  A ovo za popuste sam rekla sebi da više ni na onaj sajt sa svim tim popustima neću ulaziti, dobila sam jasan znak da to nije za mene kad mi se posle feniranja raspala kosa koju sam puštala, čuvala, negovala godinu dana da bih posle tog feniranja sa popusta morala da je dobro odsečem :/ To mi je za nauk!

 2. livingthesecret

  Kliknula sam slučajno na napišite komentar pa nisam u poruci napisala sve što sam htela

  Da imam toliko puno para koliko želim ne bih sigurno kupovala nešto preko popusta za 200 din 😀
  Ovaj put je morala moja kosa da plati :/

 3. Данијел

  А ја сам себе увијек стављао на последње мјесто. 🙁

 4. mezenin

  Samo ovakav tekst moze da me odrdzi budnom sada 🙂 elem, ja sam mislila da imam problem sa kupovinom i dugovima, jedno vreme sam htela i pomoc psihijatra da trazim jer sve sto zaradim -potrosim ali uzivam u tome a posle me ubi savest, na srecu jedan mi prijatelj tada rece: budi srecna sto imas taj problem da nemas para ne bi ni tosila !!! I tako me spasi skupih bezpotrebnih seansi. Naime uvek sam se motivisala lepim stvarima, kupim sebi nesto pa polozim ispit, odraim neki posao, radim vise da bi zaradila vise, napominjem da sam uvek radila na procenat -nikad nisam pristala na fiksnu platu da ne bih usla u zonu komfora i prestala da se usavrsavam i ulazem u sebe a samim tim i u posao…da ne duzim, htela sam ovom prilikom reci da sam se i mnogo zaduzivala i da sam i sada duzna, ali dani idu dugovi su se neki davno otplatili neki se sad otplacuju, svhvatila sam da koliko god potrosim sledeci mesec dobijem toliko ili vise da pokrijem sve-a ostaju mi lepe stvari, razne kurseve, seminare ( jedan od njih je bas i Brajanov u Beogradu) sam visestruko naplatila. Tako da su u mom slucaju dugovi sluzili i jos uvek sluze za privlacenje novca.

 5. maja

  Odlican tekst,kao i uvek:) Moze li neko da mi pojasni,da kada zelimo privuci novac,da li da vizualizujemo samo novac ili ono sto nameravamo kupiti tim novcem: kucu,auto,itd…pozdrav svim tajnasima:)

 6. 14subota

  Odlicna tema za razmisljanje. A srz je pitanje sta je ono sto zaista zelim? Kada spoznamo odgovore na ovo pitanje, sto je po meni jedno od tezih pitanja. Univerzum lako pronadje resenja za nas. Nase je da budemo otvoreni za te odgovore i da ukazane prilike iskoristimo. A onaj, ko ne meri koliko je dao, sigurno ce mu se visestruko vratiti.

 7. Vesna

  Pozdrav!Tekst je odličan!Setila sam se vremena moje mašte od pre par godina.Izgledala je nekome moja suluda ideja da sredim staru kuću od roditelja u kojoj sam živela.Uvek sam znala šta želim,ponekad je to bilo i pogrešno al to nije bitno.Ĺ˝ivot ide napred.Moja plata nije bila dovoljna da bih odjednom mogla sebi sve da priuštim.Shvatila sam da moram ići polako,postepeno.Napravila sam spisak i odredila prioritete.Izračunala sam koliko bi me to sve koštalo,pogled na to parče papira tj. sumu bilo mi je zastrašujuće ogromno.ÄŚak sam počela i loto da igram ha ha.Od svake plate sam nešto uštedela,ušla sam u neke kredite,imam prijatelje koji su majstori i kad sam počela osećala sam se predivno.Nisam baš mnogo brinula o dugovima zato što sam znala koliko i kako mogu da odvajam.Bilo mi je bitno da računi budu plaćeni a ostalo biće nekako!U roku tri godine ostvarila sam oko 80% svojih ciljeva oko kuće i idem dalje!i to sa platom koja je ispod normalnog proseka!za sada radeći za druge kao običan prodavac i misleći u svojoj glavi ovo je samo trenutno!pozdrav svim tajnašima,i zapamtite naj bitnije je odrediti prioritete i krenuti polako!pozdrav!

 8. gagablue

  Tajno obožavam te, sličnu sam situacija imala ja prošle nedelje. Naime, odavno sam prestala da budem kupoholičarka koja je iz kupovine donosila masu kesa punih stvari koje bih iskoristila jednom ili nijednom. Od kada sam sa svojom podsvesti sklopila pakt, priznala joj da sam ja najbitnija i da neželim više biti rob potrošačkog klišea ja kupujem samo ono u čemu ću uživati i biti svoj na svome.

  Da se vratim na prethodnu nedelju. Već duže vremena sam želela da kupim jednu stvar koja mi je potrebna i sve mi nekako izmiče, očigledno joj do tog trena nije bilo vreme za kupovinu. Kada se stvorila situacija ja u tom trenu nisam imala dovoljno novca kod sebe. U tom trenutku se umešao univerzum, osoba koja je prodavala rekla mi je da je najmanji problem da to platim post netom za par dana. Bila sam zahvalna i srećna zbog toga. Da bi sreća bila još veća ja sam platu primila mnogo ranije nego što sam planirala, uz to sam dobila i povišicu koja je duplo veća od iznosa koji sam platila za željeni proizvod.

  Samo treba poželeti i verovati u sebe i univerzum i nekome čuda za vas su realnost.

  voli vas do neba vaša gagablue

 9. Agatha

  Pravi tekst u pravo vreme, a baš se razmišljam da kupim… I kupiću, idem odmah posle doručka. Hvala…

 10. Mila

  To se zove znati sto zelis i biti siguran u ono sto zelis da je tvoje. Ja tako zivim.

  Zelim da nasa planeta bude raj.

 11. avgust

  OK je odrediti cilj i kretati se ka njemu. Ali ako u tom kretanju mi ne uzivamo, ako zanemarujemo sadasnji trenutak sa mislju kako ce nam biti dobro kad dodjemo do cilja, i ako samo cilj imamo u glavi onda mislim da ni cilj nije vrijedan. Ne da nije vrijedan, nego nekako nije uopste ono sto smo mislili da ce biti kad ga ostvarimo. A toliko divnih trenutaka smo propustili ( a mogli smo ih imati).

 12. avgust

  i da…sebicni da, ali paziti da ne budemo sebicni u tome, da ubjedjujemo druge da ucestvuju u onome sto mi zelimo. Mi mozemo da budemo reziseri svog “filma”, ali moramo dopustiti i drugima da reziraju svoj “film”, a ne da budu sporedne uloge u nasem “filmu”.

 13. zoran

  Pozdrav
  ja mogu svojom tehnikom pomoci drugima kod raznih zdravstvenih tegoba. Potrebno je samo da malo veruju u to i da zele da raskinu sa i ostave tegobu koju imaju.
  Razumecete sta zelim reci

 14. laki

  Zorane,
  a koja je to tehnika koju koristis ako nije tajna? 🙂

 15. Mila

  Avgust, ja znam da ljudi samo misle da ih drugi sebicno uvlace u svoj film. Svakome je omoguceno svakome da igra glavnu ulogu, samo da li je u mogucnosti sam da to odradi, ali ja sam radila ovako to: igrala sam i u tudje filmove, pa sam dosla do glavne uloge, jedino sto sam cinila, bila sam pozitivna i jesam stalno pozitivna i dovelo me je do glavne uloge, druzeci se i zahvaljujuci meni prvo i posle i svima.
  Ljudi sebe sputavaju vec mislima da ih neko navlaci, koristi i sta ja znam… zivot funkcionise ako se udruzimo i svako odradi za sebe svoju glavnu ulogu svojom snagom. Tu ima veze sopstvena snaga i nista vise.
  Za sve ljude ima mesta za glavnu ulogu, nego zna li covek da odglumi tu glavnu ulogu, to je pitanje. ja sam bila ona koja sam prvo morala ovo da shvatim i naucim da igram svoju glavnu ulogu sa sviam zajedno i sada zadovoljno sa svakim glumcem njegove glavne uloge pratim i pricamo o glavnim ulogama i udruzeno se nasi fimovi vrte. Niko, nikome nece oduzeti njegovo mesto..nego to je isto samo zabluda coveka koji misli da mora tako, kao sto i mnogo drugo…..
  Izvini sto sam ti se obratila ovako direktno i ovde sad..jer zanm da ces i shvatiti i znam da ce posluziti i drugima i tako i odgledamo filmove mnogih glavnih glumaca. Ja rado idem u bioskop i rado gledam velikane i rado se druzim sa svim velikanima koji mi to dozvole.
  Ovo nije kontriranej tebi..vec samo amlo nadovezanje sa mozda kojim amlim skokom i ispravkom…

  Zagrljaj Avgust, i hvala ti sto si mi dala povoda da ovo napisem… Samo napred drugari..

  Uskoro vam javlajm svoje nove glavne uloge..Ja stalno dogovaram i podpisujem.. pa nek vam posluzi i uzmite i vi olovku u ruke.

  Ova plakata sa strane reklame o izlozbi je moja i samo potvrdjuje jednu od glavnih uloga, a vi izvolite ,ako zelite i pridruzite se na otrvaranju. Vise informacija ako trebaju dajem rado i na PP oko toga, ako treba.
  Tvrdim da je najpametniej druziti se sa drugima, a ne izbegavati ih, misleci da vas koriste. Birajte ljude koji mislite da vas ne koriste, ali mislim da je ludo da covek strepi od koriscenja. Vi ste kreatori svog puta i ako mislite da ste korisceni, bice vam tako.. Moj savet je promenite svoej misli. Niko nikoga ne koristi. Davanje je samo vrlina sebe koaj vodi ka uspehu i zato gde god mogu ja sam prisutna. I dajem sebe svakome, ko me hoce i recima i delima.
  Volim vas..<3

 16. Baya

  Divan tekst kao i svi dosadasnji,citajuci ovaj tekst i razmisljajuci kako to sve dobro funkcionise,ali onda ja nesto ne radim kako treba,ne znam sta se desava ali ja stvarno tesko dolazim do novca,ili novac do mene,uprkos svim mojim dobrim djelima,pozitivnom razmisljanju o novcu,i drugim stvarima,redovno meditiram,sprovodim razne manifestacije privlacnosti,ali ja vec godinama zivim u nekom zacaranom krugu gdje se nista ne desava sto bih ja zeljela da imam,jednostavno osjetim da tu nesto nefunkcionise dobro,mislim da su tu malo zesce blogade na vise nivoa,
  jedino cemu se ja radujem,a to je Jasminin seminar i trning na koji sam se prijavila,i koji jedva cekam,samo tu vidim rjesenje svog problema,a sve ostalo mi je uzaludno……
  Pozdrav svim Tajnasima:)))

 17. mezenin

  baja a da pocnes nesto i da radis?
  od meditacije i vizualizacije i sta ti ja znam sta jos – nema mnogo leba, pocni da radis ili trazi bolji posao koji ce ti doneti vise novca. akcija trazi akciju. ako zelis kisu ponesi kisobran itd, itd…nista mi se nije moglo desiti dok sam samo sedela i prizivala, sve je krenulo kad sam izasla napolje, ponekad je dovoljno samo to – i dan danas se tako ponasam. kad god mi treba vise novca ja ga jednostavno zaradim 🙂
  nemoj da se ljutis, ovo je za tebe napisano od srca 🙂

 18. Baya

  Nisam se ja dovoljno ni izjasnila,sve od vaseg navedenog radim,i meditacije i vizualizacije,i jos mnogo toga za sta smatram da je od koristi,a sto se tice posla,sto je najzalosnije u svemu tome ja se ubi radeci,radim posao koji volim,radim ga s puno ljubavi,inace se bavim kreativnim radom,a i mimo tog radim jos dodatnih poslova,kako ja tako i moja dva sina,ali kad se to sve sabere mi jedva da prezivimo mjesec,a da si nesto priustimo vise,to nemoze,i konstantno sebi postavljam pitanje sta se desava,znam samo da nesto nije u redu,kad vidim kako neko sa manje truda i rada zivi bolje od mene,nije da sam ljubomorna,nego se jednostavno osjecam glupo,a uz to sve svjesna sam svojih potencijala i kvaliteta,ali je nesto dobro za betonirano,
  hvala mezenin na dobronamjernom komentaru :)))

 19. avgust

  Mila,
  upravo i jesam mislila na to, da kad smo nesvjesni dopustamo sebi da igramo sporedne uloge , slabi smo da sami pokrenemo i reziramo svoj film. Prosto, lakse je prepustiti se da te drugi vodi (iako lakse, na duze staze je pogubno). I ne, niko nam u tome nije kriv, samo i iskljucivo smo mi odgovorni, i u svakom momentu mozemo da se pokrenemo. A taj momenat je kad postanemo svjesni sebe, kao probudjenost. Definitivno ne moramo ni nasta da pristajemo. Ali, kad vec jesmo probudjeni, onda smo i dovoljno svjesni da pri hodu prema nasem cilju ne “ubijamo” i ubjedjujemo druge da idu s nama, ako se njima taj cilj ne svidja, ako im ni u kom slucaju nije u korist (cak naprotiv). Nisam pristalica izreke “cilj ne bira sredstvo”…i te kako sredstva odredjuju kakav ce biti cilj (da li je konacan ishod pozitivan ili u konacnom ishodu niko ne uziva).
  Npr. u porodicama, djeca cesto znaju da budu nevoljni pratioci do cilja njihovih roditelja (ako je roditelj sebi dao u zadatak da buducnosti napravi npr. velelepno zdanje i u hodu do tog cilja zanemaruje sadasnji trenutak, zanemaruje i vrijeme koje treba da kvalitetno provede sa djetetom a i neke materijalne stvari koje su djetetu potrebne. zanemaruje i trenutne zelje i potrebe svog partnera…svi se trose, svi nervozni, svakom nesto fali, ali niko nikog ne razumije sta mu fali…i kad stignu do konacno cilja, niko vise u njemu ne uziva.)
  “Nije egoizam zivjeti kako ti zelis, nego traziti od drugih da zive kako ti zelis”.
  Kad smo probudjeni i svjesni sebe, onda dolazimo do glavne uloge, a tad vise i nismo u tudjem filmu, nego reziramo svoj.Ipak je najbolja koprodukcija 🙂
  Mila, raduje me kad te “izazovem” da napises svoj komentar. Uvijek je koristan.

 20. Zvoncica

  odlican tekst u pravom trenutku. Kako je samo lepa ova jesen. Puna sunca, predivnih boja. Napolju sam kad god to mogu. Naravno, izlozi prodavnica puni novom jesenjom kolekcijom. Cizme, cipele, jakne, kaputi, divne marame, torbe,,,,aaahhhh… Da li da kupim – da li je ipak to za mene skupo? Sta cu sutra, ako sada potrosim toliki novac? Svi okolo pricaju o krizi, pricaju kako ce za neko vreme ljudi bauljati gladni po ulicama,,,zar sam toliko sebicna? Da li su mi te cizme zaista neophode?,,,,vec imam jedne od prosle zime,,ali ove – ove mi tako dobro pristaju, kako se samo lepo osecam u njima,,,eto opet ne razmisljam o krizi,,,opet strcim iz mase,,,opet sam sebicna! Da, dragi moji, tako se smenjuju misli u mojoj glavi dok gledam sve te lepe stvari i pitam se da li da nesto od toga priustim sebi. Ovaj mi je tekst dao krila. Da naravno da cu kupiti, radim puno, nemam mnogo vremena za izlaske, uz to sam i supruga i majka sa bilion obaveza, a te stvari, te sitnice ucinice mi malo zadovoljstva, doprinece prilivu dobre energije u moj zivot.

 21. Mila

  Drugari moji,
  obecala sam nedavno ovde i evo me sa novostima opet. Dobila sam izlozbuuuuuuuuuuuuuuuu 19.10. 2012 je otvaranje i zato idem da pripremim sve sto treba… moram i u centar za objavu u novine da dam podatke..JEEEEEEEEEEEEE.. Posle letim u BG da spremim otvaranej u BG. 2 velike izlozbe u dva meseca.. SJAJNO!!!!!!!
  A spremam vec sledecu.. kad krece ono se odmotava samo… kazem ja..ljubim vassssssssss!!!!
  Ljubim vas sve.. verujte u sebe, sve je moguce, ja vam tvrdim..
  C M O K !!!!!!!!!

 22. Lana

  Hvala Tajno za odlican tekst (kao i uvek).

  Mila,cestitam ti na uspehu i mnogo se radujem.

 23. Buli

  Bravo Mila cestitam ti od sveg srca.Nek ti je sa srecom.LJUDI VERUJTE U ONO STO RADITE TO JE KLJUC SVEGA!!!!

 24. Mila

  Hvala dragi drugari. Nek vam moj uspeh bude pokretac vasih uspeha. Dokazujem sebi po ko zna koji put, a i svima da kada volimo tudje uspehe i volimo ljude bez uslova kako god da su , a to se oseca u srcu i niko ne moze izigravati samo, vec mora to i osecati zaista, na taj nacin je licni uspeh zagarantovan, na taj nacin se snovi ispunjuju, Moji snovi se ostvaruju na svaki korak, jer sam ljubav i svaciju rec volim i postujem unutar sebe, cak i ako iskazujem suprotno misljenje ili precutim. To sta cu ja uciniti i na koji nacin cu odraditi-trasirati svoj zivot, to zavisi samo do mene i iskljucivo od mojih vibracija i evo dokaza na svaku stanu..
  Naucite, ukoliko jos niste da vam svacije reci budu samo dobra necija namera i tako volite svoj zivot i verujte u njega, ali i naucite da prepoznate smernice ljudi, jer one su od velikog znacaja. Samo nemojte nista i nikome zamerati..jer na taj nacin zamerate nikom drugom, nego sebi..
  Neko je nedavno rekao je da divno uciti iz tudjih gresaka… a ja kazem da je jos divnije uciti i iz tudjih uspeha..
  Voli vas Mila…..<3 <3

 25. Happy Maya :)

  Sjajan tekst 🙂 Sigurno ću te se setiti Miloše kad sedeći put budem u mega marketu i krenem da grabim sa polica meni nepotrebne stvari koje su na akciji. Poslednji put sam uzela četku za wc jer bila je samo 99 din. 😀 😀 I stajala mi je u sobi danima.. hehehe 🙂
  Ĺ˝ivot je prelep, uživajte u svakom trenutku i budite mi UVEK nasmejani. Puno vas sve ljubim <3

 26. Aleksandra

  Tekst je fenomenalan i pronasla sam ga u pravo vreme. Znam da sam ja privukla ovaj tekst jer mi je bio potreban. Ovih dana non stop razmisljam o shopingu, da li da ga obavim ili da sebi to ne priustim, jer cuvam da imam sto vise para za luksuzno putovanje za novu godinu. Trazila sam odgovor i dobila sam ga ovde.Svaki put mi se desi to da kad trazim neki odgovor, samo mi se pojavi pred nosom, svesna sam da uvek ja privucem. Odlucila sam da obavim taj shoping, jer ako budem sebi priustila te stvari i zivela tu realnost, mogu privuci jos vise i vise shopinga 🙂 Redovno radim afirmacije, vizualizacije,kupila sam i snimke za promenu podsvesti na sajtu http://www.podsvest.com i zaista sam presrecna i volim ovaj zivot, lepo je znati da si sam kreator svog zivota i da uvek mozes sam da izkreiras sliku zivota kakav zelis da zivis 🙂 pozdravljam vas sve :-***

 27. Mila

  Sinoc sam pricala prilicno sa jednom mojom divnom prijateljicom na telefon. Naravno zvala sam je na moju izlozbu, a zavrsilo je duzim razgovorom. Znate zasto? Ona je dozivela putovanje duse delimicno i osecala je da u meni ima mnogo. I tako smo pronasle nase istine i presrecna je sto joj je sada mnogo jasno sta znaci sve to i kako to donosi pravi put i blagostanje. Kaze da ima mene za primer i da je sve sada lakse. Divno zar ne.

  Volim vas drugari.

 28. livingthesecret

  I mi tebe volimo Mila <3

 29. Unutrašnji mir

  Tekst je fenomenalan…..pronašla sam sebe u ovom tekstu 🙂 🙂 :)……hehehehehe sad sam još više opuštenija i srećnija što se tiče novca.I verujte mi kad god mi je potrebno više parica ja ih privučem a putokazi su mi levi dlan i kafa kada mi iskipi 😀 😀 :D….svaki put kada mi se to desi ja dođem do para i kupim ono što sam želela pre toga 😀 😀 😀 jupiiiiiiiiiiiiii sad sam još srećnija 😀

  Mila moja mnogo se radujem i uživam u tvojim uspesima :-* <3.Meni je Mila bila uzor i ja sada ostvarujem sve što želim idem korak po korak i dolazim do svojih ciljeva.Mnogo te volim Mila i hvala ti što si u mom životu <3 <3 <3 <3
  Mnogo vas sve volim vi ste moji anđeli <3 <3 <3

 30. Данијел

  Life is a bitch!

 31. keativa

  Pre par godina bila sam jako bolesna. Smrtno. Moja cerka mi je poslala link sa the secret-om i kad sam odgledala film nisam mogla da verujem i od srece sam plakala.U meni se rodila nada da jos ima sanse za mene…i ja sam pocela da ispravljam svoje misli kad god krenu u losem pravcu. To mi je pomogo da ozdravim i prezivim. Onda sam pocela da mislim sta bih htela da radim i kako da zivim…i pocnem da mastam da sam dizajnerka u velikoj firmi, da putujem i upoznajem ljude…I posle par meseci dobijem poziv za posao u jednoj vecoj firmi i naravno sve se lepo desi kako sam i mastala…Posle godinu dana meni se dosadi, tako da odlucim da napustim posao. Cudite se? Zahvalim se lepo sto mi se zelja ostvarila…duboko sam zahvalna…ali sad imam vece planove…radim na njima!!! primetila sam da Tvorac uvek uspe da me iznenadi kad se najmanje nadam pa tako ocekujem i ovaj put…Pozzz P.S. Verujte jer moc je u veri. Morate da verujete u cuda da bi se ona desila…

 32. stefa;)

  Imam veliki problem. Radim u javnom sektoru nije vazno gde i sta,pojenta je da mi je plata bedna kao i svima u ovoj drzavi… I nisam od onih ljudi koji se samosazaljevaju i kukaju ali imsm problem i odlucio sam da ga podelim sa nekim ko eto mozda moze da mi da strucan odgovor! Elem moj problem je taj da kad mi plata legne na racu zelim sto pre da je potrosim,znaci u meni se stvara tako neki cudan osecaj da ja to poredim sa nekim cudnim adrenalinom… Imam mnogo rashoda,zivim sam kao podstanar,naravno racuni i jos sto drugih obaveznih placanja a ja te pare sto zaradim obicno zelim i potrosim na tako neke ne bitne sitice,koje mi i nisu tad potrebne… Jednostavno ne znam da se kontrolisem i da pravilno barata sa novcem… Zelim cuti neke strucne savete ako ih ima…. Hvala! Pozzz

 33. ♥MINJA♥

  Stefo tvoje uverenje je DA TI JE PLATA BEDNA KAO I SVIMA U OVOJ DRZAVI, zatim drugo uverenje DA NE ZNAS DA BARATAS SA PARAMA…E ako si upoznat kako deluje zakon privlacenja onda ti je sve jasno :)Cim promenis ta uverenja stvari ce da krenu na bolje… Kakve su ti misli takav ti je zivot!Mozda je dobro da za pocetak napises na papir sta je ono sto ti je potrebno, koji su ti trenutni prioriteti i na taj nacin ces fokusirati misli na to…Citaj tekstove na TAJNI, iskustva drugih i ja verujem da ces uspeti da nadjes resenje!pozdrav

Add a Comment