Veliki brat na Tajni

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in 10.000€ Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,
U poslednje vreme skoro uopšte nisam pisao o tome šta se trenutno dešava u mom životu, šta sam ostvario, šta još želim da ostvarim… Neki od vas se sećaju početka tajna.rs bloga kada sam često pisao o svojoj želji da privučem 1000 evra. I nakon nekog vremena sam uspeo u toj nameri. A onda sam, bez neke posebne namere, prestao da pišem o ličnim stvarima. Imao sam zapaženih uspeha od tada do danas, ali nisam često pisao o tome. Privukao sam još dva puta istu sumu od 1000 evra, više manjih dobitaka. Takođe sam i sertifikovao svoje poznavanje zakona privlačenja po programu čuvenog Džoa Vitalia (Joe Vitale). I dalje smo svi zdravi i srećni. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjom primenom Tajne, ali sam svestan da može još mnogo bolje od toga.

"Sertifikovani praktičar zakona privlačenja"

“Sertifikovani praktičar zakona privlačenja”

Već neko vreme imam jedan cilj finansijske prirode, ali do sada nisam uspeo da ga ostvarim. Nekoliko puta sam već pomerao rok za ostvarenje koji sam sebi postavio. Puno sam naučio u procesu privlačenja tog cilja i sada mislim da sam konačno sazreo za njegovo ostvarivanje. Naravno, rećiću vam i koji je cilj u pitanju. Ĺ˝elim da imam 10.000 evra do 31.12.2012. godine.

Iz dosadašnjeg primenjivanja zakona privlačenja za privlačenje ovog cilja, uspeo sam da izvučem pouke i da shvatim znakove koji su mi se ukazivali. Shvatio sam da bez konkretne ideje i rada na realizaciji te ideje, vrlo teško mogu da očekujem da ostvarim cilj. Veoma jasno i nedvosmisleno sam dobio tu poruku i shvatio sam je kao apsolutnu istinu za mene.

Da bih obezbedio što efikasniji rad na ostvarivanju cilja, počeo sam novu seriju koučing sesija sa Zoranom (www.komunikacionevestine.com). Ideja nam je bila da u 10 koučing sesija, odnosno tokom 10 nedelja, ostvarim cilj. I tako smo krenuli pre nekoliko nedelja, odnosno 4. oktobra.

Od te prve sesije do danas su se dogodile neke stvari koje su me približile cilju, pa mi je Zoran nedavno predložio da na blogu s vremena na vreme objavimo šta smo radili, dokle smo stigli, kako napredujemo… Meni je u početku bilo neugodno. Odmah mi je iskočilo pitanje: “A šta ako ne uspem da ostvarim cilj? Osramotiću se pred mojim tajnašima!” Međutim, odmah sam shvatio da su takve moje misli znak nedovoljne vere. Da li ja ne verujem dovoljno u ostvarenje cilja? Da li me je to kočilo i ranije da ga ostvarim? Da li je moguće da Zoran više veruje u ostvarenje mog cilja od mene? E, pa, nećemo tako! Pisaću na sajtu o svom cilju i ostvariću ga sigurno. Pisaću o sesijama koje smo imali, tehnikama koje smo radili, kao i ono najvažnije, pisaću o rezultatima koje sam postigao. Vi ćete biti svedoci kako funkcioniše Tajna u kombinaciji sa NLP koučingom, kao jednim od najefikasnijih metoda za postizanje ciljeva. Pratićete naš rad i efekte tog rada. Napravićemo velikog brata od bloga tajna.rs 🙂

U nastavku ću ukratko da pišem o prvoj koučing sesiji sa Zoranom tokom koje je trebalo odrediti tačan cilj. Bilo je potrebno da utvrdim zašto baš želim taj cilj, da li je on ispravan za mene, šta dobijam njegovim ostvarenjem, da li ikoga ugrožavam ako ostvarim taj cilj… Nakon temeljnog razmišljanja o cilju, uz Zoranovo usmeravanje, došao sam do odgovora na pitanje šta dobijam kada budem imao taj novac:

 • biću siguran,
 • biću srećan,
 • biću ponosan na sebe,
 • imaću zaleđinu ako se pojavi dobra poslovna prilika da se uloži novac ili ako budem želeo da promenim sadašnji posao,
 • to će biti tek početak ostvarivanja mnogo većih ciljeva.

Znam, svestan sam da su većina ovih razloga osećanja koja mogu da imam nezavisno od toga da li imam novac ili nemam, ali činjenica je da lakše može da se stvori osećanje zadovoljstva zbog ostvarenog cilja kada se stvarno ostvari taj cilj, nego kada samo zamišljamo da je već ostvaren. Ovo su bili moji odgovori u tom trenutku.

Definisali smo kakav ja treba da budem da bih ostvario svoj cilj, koje to osobine posedujem, kako se ponašam, kako izgledam, šta radim, koliko sam efikasan, kakav odnos imam prema novcu… Kada smo odredili kakav treba da budem, pristupili smo vežbama koje će me dovesti do takvog stanja. Radili smo jednu NLP tehniku koja se zove New Behavior Generator (Generator novog ponašanja), koju je Zoran malo modifikovao. Dogovorili smo se da do sledeće sesije najmanje dva puta dnevno radim tu tehniku.

Ne bih sada da detaljno opisujem tehniku Generator novog ponašanja, ali samo želim da napišem da se tehnika svodi na vizuelizaciju sebe sa osobinama kakve treba da imam i ulaska u tog “idealnog sebe” koji sigurno ostvaruje cilj.

I stvarno sam radio tu tehniku svako jutro i svako veče. U početku sam bio pun entuzijazma i željno sam radio, ali nakon nekoliko dana ponovo su stare navike pokušale da se vrate na vlast. Počelo je da me mrzi, otaljavao sam, umesto najmanje deset minuta, zamišljao sam idealnog sebe nepuna tri minuta i uveravao sam sebe kako je to dovoljno. Ipak, izdržao sam u svojoj nameri i uspeo sam da do sledeće sesije svakog dana uradim vežbe. Polako su počele i promene u mom ponašanju, osećao sam početak nečeg novog.

I dalje nisam imao ideju šta bi trebalo da radim da bih došao do 10.000 evra. Zato sam jedva čekao sledeću sesiju da sa Zoranom radim na tome.

Takođe mi je jako prijalo da imam još nekoga ko se uz mene bavi mojim ciljem. Osećam se kao deo tima koji radi na istom zadatku. Sada ću i vas sve osećati kao deo tima jer sam siguran da ste uz mene i da mi šaljete pozitivne vibracije dok ovo čitate.

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

35 Responses to Veliki brat na Tajni

 1. Данијел

  🙂

 2. Jovana

  Poslala sam ti poruku ovde gde piše Kontakt 😀

 3. Perce

  Sjajno 🙂
  Tu sam, pratim i saljem pozitivnu energiju:)

 4. mezenin

  Podrzavam!!! Saljem dobre vibracije ! na tvom mestu bih se mnogo vise radovala 🙂

 5. Valeri

  Tajno procitala sam , samo napred :-))

 6. beba75

  znam cete uspeti!!!

 7. Nevena

  Uz Vas sam i duvam Vam u ledja.Ppotpuno Vas razumem, jer i meni treba toliko. 🙂

 8. Lenka

  Samo napred, šaljem pozitivnu energiju kako bi Vam se želja što pre ostvarila! Da mogu pomogla bih i više. Buditie mi srećno i zdravo.

 9. Carabnjakov segrt

  Veliki pozdrav svima!Pre dve godine sam na jednom americkom sajtu”mind power news” citao o jednoj kampanji “dobiti milion dolara u roku od godinu dana” koju je zapoceo vlasnik jednog sajta ,sa porukom da svi koji dolaze na njegov sajt ,se usredsrede na to da postaju milioneri u roku od godinu dana i da svakodnevno posalju komentare o tome .Ako se dobro secam mislim da je proslo oko 8 meseci kada su poceli da se javljaju prvi koji su poceli da dobijaju ili zaradjuju vece dobitke.Ovo je jedan primer kako jedna grupa ljudi usresredjena na isti cilj moze da krene u ostvarivanje neceg velikog.Samo napred moji Tajnasi gde je volja tu je i put ka ostvarenju .

 10. lucija

  Podrzavam i svom snagom sam uz Vas,samo napred,veliki pozdrav svim Tajnasima

 11. Mila

  tu sam druze, uz tebe. Vidimo se u subotu i tvoja slika te ceka okacena, nasmejana, medju ostalim slikama. Porucuje ti veliko bogastvo i sirok osmeh ljubavi i zdravlja.

  Nek ti i svaki moj uspeh bude oslonac za licni uspeh i radujem se tvojim novim koracima. Znam da ces uspeti, jer ja sam uz tebe i verujem u tebe. Zoki je sigurno dobra podrska, obozavam ga. Samo napred. Bravo za poteze. Ti si uspeo vec, ja to znam.

 12. Nena

  Ja znam da ćeš uspeti, u stvari, ja već vidim tvoje nasmejano lice i te novce u tvojim rukama.
  Ti se menjaš samo na bolje i bolje, kao i svi mi.
  Hvala ti 🙂

 13. Buli

  Tajno zamisli da na svakom prstu obe ruke stoje magneti koji privlace samo novce!!!Ja ti zelim da kad god pogledas prste obe ruke da ti se na svakom prstu lepi po 1000 evra!!!

 14. martis

  Kako ne bi uspeli,kad ste vi taj koji sve nas motivise da radimo na sebe,i da smo uvek sigurni da cemo uvjek realizirati nase snove!
  Kad procitam bar jedan vas tekst moje raspolozenje se menja za cas,i uvek sam pozitivno motivisana.Hvala Vam!

 15. SANDRA

  NARAVNO DA CETE USPETI!TOLIKO NAS SALJE POZITIVNE VIBRACIJE DA JE SAN VEC OSTVAREN!VOLIM VAS SVE!

 16. Katarina

  i ja vec vidim te novce u vasim rukama 🙂

 17. mau

  Sasvim je normalno da drugi bolje vide od tebe da si na dobrom putu, da se menjaš i da je to već tvoje. To znaš bolje od mene 🙂 A znaš već i koliko verujem u tebe.

  Zato samo još jedno – hvala ti. I to ne samo na svemu do sada, već ti hvala i za ubuduće. Hvala ti što i ti postaješ osoba kakvom sam te videla u svojim imaginacijama. Da samo znaš kako je to moćno 🙂

  Ljubim te, i samo napred 🙂

 18. pile

  Uspeh je tu, samo treba verovati u krajini cilj.Ostvarice se!

 19. Srce

  “to će biti tek početak ostvarivanja mnogo većih ciljeva” 🙂

  Ovo mi se sviđa!!! 🙂
  A, posle kad ostvariš svoj cilj od 10.000 evra, i vratiš se malo unazad, biće, ništa lakše, znao sam!!! Divota!
  Hvala ti, Miloše, svi smo sve bolji i bolji, a sve zbog toga što si ti sve ovo započeo!
  Treba onu sesiju “dobiti milion dolara u roku od godinu dana” što napomenu Carobnjakov segrt, da započnemo u nekom kutku našeg sajta! Mislim da je sjajna ideja, što da ne! 🙂

 20. Unutrašnji mir

  Ovo je fenomenalno….bravo Tajna ti si ostvario svoju želju……oooo kako sam srećna zbog tvog uspeha.Hvala ti puno što si podelio sa nama tvoju želju.Ĺ aljem mnogo pozitivne energije….uz tebe sam… :D.

  Dragi moji anđeli mnogo vas volimmmm <3 <3 <3

 21. Agatha

  Bravo! I ja radim na poboljšanju svog imidža, ne fizičkog, nego psihičkog, generalno ostavljanje dobrog utiska – šarm Belučijeve.
  Tako sam ga nazvala, po glumici Moniki Beluči.
  I već se vide promene. Samo nastavi tako.

 22. milionerka

  Hvala ti Tajno!Dobro se dobrim vraca,uvek!Ti si toliko nas usrecio tako da mi svi dajemo 1o % od sebe za tebe ti si uspeo u ostvarenju svog cilja.Dobro tebi ,dobro nama,hehehe.Kada sam tre prvi put upoznala u tebi sam videla uspesnog coveka,sada vidim milionera,zato i jesmo klub srecnih milionera jer mi to zasluzujemo,Drago mi je sto si uspeo,ti se tako divno smejes i smej se.Hvala ti !Volim te!

 23. ♥MINJA♥

  I JA VERUJEM U TVOJ USPEH! SAMO NAPRED! 🙂

 24. Andjelak

  Ukoliko nisam, cestitam ti na sertifikatu!
  Svakako da smo uz tebe i da ti saljemo pozitivne vibracije ali….ono ali ili ako, koje svi sebi naturamo i samim tim stvaramo nepotrebno opterecenje i blokade….
  Za mene si ti vec uspeo a ako ne bude datum koji si odredio, bice neki drugi…
  Neces i nisi se obrukao do sada, tako da ne vidim ni jedan problem ili prepreku ka ostvarivanju zeljenog ti cilja!
  Srecno!

 25. Carobnjakov segrt

  Dragi moj “Tajna” kad pogledam sve ove komentare i reakcije , moram da ti kazem da si vec uspeo.Pa zar se nevidi tako ocito da si poceo da menjas zivote ako ne u hiljadama onda najmanje u stotinama ljudi koji su zahvaljujuci tvom sajtu poceli da se menjaju i krenuli da ostvaruju svoje ciljeve.Zahvaljujuci tvojim tekstovima a naravno i tekstovima svih drugih na ovom sajtu pokrenuo si lavinu neceg lepog i velikog.Jedno veliko hvala od mene i samo napred.

 26. Baya

  Ja Vam cestitam od srca,vec ste dobili,Vasu radost i srecu cak i ja osjecam :)))

 27. Afroditi

  Milose,
  cestitam ti na zasluzno dobijenom certifikatu .
  Raduje me tvoj dosadasnji uspeh.
  Primer si jednog mladog, ambicioznog,upornog i talentovanog coveka I kao takav
  ovo je samo jedan u nizu tvojih uspeha koje ces sigurna sam ostvariti.

 28. laki

  Samo napred Milose, vec mogu da vidim tvoj text kako nam sav srecan objavljujes da si dobio 10 000 evra 🙂
  Pozzz…

 29. keativa

  Stizu nam pare…yupi!!!!Milose sanjala sam novce da dolaze…na putu su sigurna sam!!!! Drago mi je sto si uspeo i tih deset hiljada evra nemoj odmah da trosis…nosaj ih malo i uzivaj u moci i sigurnosti.Zasluzujes i mnogo vise od toga ali to je samo pocetak…Volim vas i ne sumnjaj vec Uzivaj u njima

 30. jasna

  milose ,veoma su bitna pozitivna ramisljaja i vjeovanje… radila sam prije par dana vjezbu i sti
  ze 300 eura na racunu. ne odustajem! hvala i pozdrav!

 31. olimpijada

  Dugo me nije bilo na blogu, jutros pozelim da vidim sta ima novo a ono dosta lepih stvari. Promena igleda je bilo prvo sto sam videla, a i ti si dosta napredovao za ovo vreme otkako nisam svracala na blog. Ukljucila sam se u pravo vreme, da te podrzimo svi zajedno u tvojim namerama rok je blizu a posto vec neko vreme radis na tome i uspeh je zagarantovan. Ja u tebe verujem jer si istrajan i posvecen onome sto radis. Od danas sam ponovo sa vama, a pogledacu i propustene tekstove. Srecno dragi prijatelju.

 32. Mila

  Dragi Tajna,
  hvala sto si me licno podrzio oko izlozbe. Hvala svima koji ste bili fizicki prisutni i svi koji ste bili u mislima sa nama. Otvaranje izlozbe je bilo super. Ja sam inace uvek zadovoljna i iz svakog trenutka naucim nesto novo. Blaga sam prema sebi i konstantno ucim nove stvari, a moja dela govore sama, tu i nisam nesto potrebna da bilo sta kazem ddatno.
  Hvala vam jos jednom Andjeli moji. Idemo dalje.
  U cetvrtak i petak nameravam da budem u BG i tako oni koji imaju neke potrebe oko svega vezano za izlozbu i moje slike, ili da obidju izlozbu, bicu na raspolaganju. Svako mi se moze javiti na forumu u PP.
  Ljubim vas sve..

 33. Lena

  Dragi Milose, cestitam ti za Certifikatu, i vidim te kako drzis u rukama novac, radostan si i sretan i uzivas u svojoj pobjedi!!

 34. SjajSunca

  cestitke!!!

 35. Milan

  Ljudi hvala vam svima puno,od srca! Svakodnevno citam vase tekstove i komentare. Hvala vam iako vas ne znam,volim vas!

Add a Comment