Tajna: tema za razmišljanje

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Lični stav Tags: , , , , ,
Danas je pred vama jedan tekst koji je više pitanje za razmišljanje i diskusiju nego klasičan članak. Naravno da čvrsto verujem u Tajnu jer se potvrdila do sada stotinama, pa i hiljadama puta. Ali, pogotovo u poslednje vreme, neke stvari se tako brzo manifestuju, da se zapitam da li je to što se dogodilo stvarno moguće da bude posledica mojih misli.

Moje pitanje glasi: da li su događaji posledica naših misli ili su naše misli posledica, odnosno neko predosećanje, budućeg događaja?

Ili je moguće i jedno i drugo?

Neke stvari su se toliko brzo manifestovale, čak u roku od nekoliko sati, i bilo mi je teško da poverujem u tako brzu manifestaciju. To su češće bili neki, ne baš srećni događaji. Daću primer. Vozim se kolima sa kolegom i on mi priča kako je glupo i skupo što ja plaćam kasko osiguranje za svoj auto. Ja njemu objašnjavam kako bi bilo koja popravka nakon čak i malog sudara koštala više nego što ja godišnje plaćam. Međutim, on ostaje pri stavu da njemu ne može da se dogodi nikakav sudar i kako je to bacanje para. Rekao sam mu: “Dobro, daj Bože da se autu ništa ne desi, ali…”, ne sećam se da li sam završio rečenicu ili nisam, ali znam da sam pomislio kako će auto kad tad dobiti neki udarac ili ogrebotinu i tada bi kasko osiguranje bilo od velike koristi. Razgovor je odmah nastavljen, tako da nisam stigao ni da poništim ovu negativnu misao. Izašao sam iz auta pet minuta kasnije. Za 15 minuta me je pozvao telefonom i ispričao kako je imao sudar. Sve je bilo u redu, niko nije povređen. Naravno, on nije ni malo bio kriv, nego je drugi vozač napravio neverovatan prekršaj i izazvao udarac. Ni auto nije mnogo stradao, ali sasvim dovoljno da popravka bude skuplja od godišnje cene kasko osiguranja koje bi mu pokrilo kompletnu popravku da ga je uplaćivao.

To je bila manifestacija misli u roku od 10 – 15 minuta. Zato se i pitam da li je bila zaista manifestacija mojih misli (ali i koleginih strahova, kao i misli vozača koji je izazvao sudar) ili smo nekako pokupili odgovarajuću frekvenciju Univerzuma, predosetili da će se tako nešto dogoditi, pa smo zato i poveli razgovor na tu temu?

Evo još jednog primera od pre nekoliko dana, isto je auto glavni lik priče. Nekoliko dana pre ključnog događaja pomislim kako je super što odavno nisam imao nikakav kvar na automobilu. Naravno, odmah shvatim kako ne smem da razmišljam o kvarovima, već samo o tome kako je moj auto u savršenom stanju, pa sam zahvaljivanjem i afirmacijama hteo da poništim tu misao. Onda, sutradan pomislim isto to da je super što se auto odavno nije pokvario, ali pomislim i kako će se verovatno ubrzo nešto pokvariti jer mi se tako često javljaju misli o tome. Opet sam momentalno počeo sa poništavanjem takvih misli. Nisam siguran da li sam u naredna dva dana još neki put razmišljao o kvaru, ali sam imao osećaj da će se tako nešto desiti. Uvek sam se trudio da poništim takav osećaj, ali očigledno nisam to dovoljno dobro radio.

Nekoliko dana nakon što sam počeo da razmišljam o tome, parkirao sam auto u blizini Vukovog spomenika, odnosno u blizini Auto moto saveza. Sve je bilo u redu sa automobilom. Nakon dva sata sam se vratio, pokušao da pokrenem motor, ali nije bilo šanse da upali. Nakon nekoliko pokušaja i prolaska početnog šoka što me je auto ostavio sa ženom i detetom na putu, počeo sam da se smejem. Supruga me je u čudu gledala. Nije bilo svrhe da joj objašnjavam zašto se sve ovo dogodilo jer ne bi razumela. Zašto baš auto da se pokvari onda kada sam razmišljao o tome i zašto baš da sve to bude prekoputa Auto moto saveza da mi olakša? To je samo upozorenje. To meni zakon privlačenja dokazuje kako radi. To meni Tajna dokazuje da ni ja, koji je nekoliko godina primenjujem, nisam imun na ovakve stvari. Međutim, zašto su se meni misli o budućem kvaru javile baš nekoliko dana pre stvarnog događaja? Da li su te misli bile uzrok ili posledica?

Ovakve situacije nisu izolovani događaji. Sigurno se i vama puno puta dogodilo da pomislite na nekoga, pa ga sretnete nekoliko trenutaka kasnije. Zar je moguće da ste ga vi prizvali svojim mislima? Taj neko je već bio u blizini. Ne postoji mogućnost da se naprasno stvorio u vašoj blizini samo zato što ste pomislili na njega. Jedino logično objašnjenje je da ste usput pokupili neku informaciju iz Univerzuma i zato imali misao o budućem događaju.

Ĺ ta sam uspeo da zaključim iz opisanih situacija?

Zaključio sam da su naše misli i događaji u tesnoj vezi, ali ne samo tako da misli utiču na formiranje događaja, kao što Tajna govori. Naše misli mogu i da budu rezultat saznanja o događaju koji će se tek desiti. Dakle, mi možemo da budemo aktivni u tom procesu time što mislima kreiramo događaje, a možemo da budemo i pasivni primaoci informacija o događajima iz budućnosti.

Naše misli su i uzrok i posledica.

Mi percepiramo događaje u odnosu na vreme kada su se dogodili. U odnosu na vreme, nešto može da se desi u prošlosti ili se dešava u sadašnjosti ili će se tek desiti u budućnosti. Ali istina je da Univerzum ne poznaje vreme u obliku u kom ga mi poznajemo. Za Univerzum ne postoji prošlost ni budućnost. Sve se odvija sada.

Baš zato mi imamo mogućnost da mislima predvidimo buduće događaje. Baš zato mi imamo mogućnost i da mislima utičemo na buduće događaje. Događaji su u budućnosti samo zato što nam naša percepcija tako kaže. Ali objektivno, sve se događa upravo sada i mi “vidimo” događaje iz sadašnjosti i utičemo mislima na trenutne događaje.

Mi možemo da mislima utičemo na buduće, ali i na prošle događaje. Ovo vam verovatno deluje čudno, ali ako bolje razmislite, videćete da ne postoji nešto što bismo nazvali objektivan događaj u prošlosti. Sve je samo naš utisak o nekom događaju i onda taj utisak može da se promeni, a time se menja i događaj u prošlosti.

Ako malo više razmislite na ovu temu, shvatićete zašto je bitno da sve imaginacije radite zamišljajući događaj u sadašnjosti, tako da se upravo sada događa.

Ovo sve što sam napisao je samo moje razmišljanje na tu temu. Nisam nigde pročitao ni čuo takav stav. Nisam ga ni proverio niti istraživao više na ovu temu. Ovo je samo moj skromni zaključak na osnovu primera iz prakse i vrlo rado ću čuti kritike i različita mišljenja. Ĺ ta vi mislite o ovoj temi?

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

19 Responses to Tajna: tema za razmišljanje

 1. Marijo

  Postoji jedna realnost , ali svatko ima svoj dio te realnosti. To što smo mi sreli nekog , samo par minuta nakon što smo pomislili na njega može isto tako značiti da je on mislio na nas pred par dana , i mi smo dobili misao od univerzuma u glavu kad je bio blizu kako bi baš došli tamo gdje on je .
  Isto tako manifestacija sama po sebi može biti jako brza , za tvoj auto mi se čini sasvim normalno da se pokvario jer si imao osjećaj da će se pokvariti , iako si poništavao , imao si osjećaj da moraš poništavati … Misao bez emocije je kao auto bez goriva, iliti auto sa vrlo malo goriva(nikad neće doći na kraj puta). Tkogod ili štogod stvara našu realnost radi to vrlo direktno i baš onako kako mi zamislimo i osjećamo .

 2. Jasmina

  Neverovatno, vec nekoliko dana razmisljam upravo o ovome o cemu pisete. Cesto mi se desava da nekoga sanjam na specifican nacin i onda se u narednih nekoliko dana dogodi da cujem nesto o toj osobi, lepo ili ne u zavisnosti od toga kako sam sanjala. Uvek sam se pitala da li je moguce da sam toliko intuitivna da mogu da predosetim nesto slicno ili je mozda neka visa sila zelela da mi posalje tu informaciju iz nekog razloga? Na isti nacin mi se dva puta u prethodnih nekoliko godina dogodilo da sam slucajno ili namerno “prppustila” da udjem u neko prevozno sredtsvo za koje se ispostavilo da je posle kraceg vremena ucestvovalo u sudaru? Puno pitanja…

 3. tina07

  Bas zbog ovog sam pocela da ne primjenjujem tajnu prije par mjeseci….sad me zanima, kad tako krene, onda se pitamo dali se uspostavi balans…nesto dobijes a nesto moras i zrtvovati i vratiti….nekako izgleda da je nemoguce samo dobivati sluzeci se univerzumom.
  Pitanje je i sta znaci “ponistavam” neg. misao? Kako to ti uradis?
  A meni je i logicno da je da su nasa razmisljanja posledica i da je dogadjaj uzrok naseg razmisljanja unaprijed. Sve moze ici i naprijed i unatrag… I zato je to nekako “dvosjekli mac=Tajna”

 4. mau

  I meni se dešavaju slične brzometne manifestacije, kao i većini, ali sam ja sve više sklona da ne pratim toliko misli koliko osećaje, vibracije koje one nose. I takve mi deluju kao jedan pol magneta čiji je drugi kraj u stvarnosti oko nas. Koji pol će se prvi pomeriti, naša misao ili stvarnost oko nas, ili obrnuto, to i nije tako bitno, naročito ako imamo na umu baš ono što si ti rekao – da vreme, u linearnom nizu, ne postoji.

  Baš pre neko veče sam pokušala da objasnim sinu kakvo je vreme zapravo, ali večeras mi je tvoj opis prosto upotpunio sliku, jednostavnim svođenjem na jedan jedini ostvareni, oživljeni trenutak – ovaj sada. Sve ostalo u beskrajnom moru, ili svemiru vremena, kako ga ja vidim, bilo da je iz naše ili tuđe “prošlosti” ili “budućnosti”, mogu se oživeti ili jednostavno zameniti nekim drugim, boljim trenutkom. To je u najkraćem poenta revizije. Dakle, ništa mi ne brišemo, samo biramo drugu sliku, drugačiji ishod, drugačije nas. I u prošlosti, i u sadašnjosti i u budućnosti. Zapravo, jedino u sadašnjosti možemo menjati, tj. birati ili kreirati i prošlost i budućnost.

  Tu dolazimo do one ključne dileme: ko smo mi ako nas ne definiše naša prošlost? A zašto ne bismo, nakon što smo iskristalisali sliku svog savršenog budućeg sebe, sa tom slikom uskladili i našu prošlost? Zašto ne bismo sami sebi olakšali time što bismo popločali ceo naš životni put radošću? Mislite da bi nam bilo previše? Ne bih rekla.

  I da se vratim na “dvosekli mač”. Zašto bi to bilo od bilo kakve važnosti ako znamo da smo mi i samo mi jedini tvorci? Zato što to još nismo do daske i prihvatili? Pa dobro, mic po mic, približavamo se, dok nam jednom za svagda ne sine ko smo i šta možemo 🙂

  Tajno, bravo na sjajnom nizu inspirativnih tekstova.

 5. kreativa

  Nema privlacenja dok ne postoji vibracija.Sve sto nasim mislima prodje ima realnu osnovu mogucnosti da se desi.Ako znamo da je 68 sekundi dovoljno da se vibracijski podudarimo sa mislju,da izvrsimo trazenje, a da manifestacija dolazi cim se opustimo…onda je pitanje sta je prouzrokovalo vibraciju?
  Ispricacu vam pricu o jorganima. Ja sam jedan dan trazila jorgane preko interneta jer su trebali za moju decu,provela sam par minuta na netu da vidim kakvih ima i koje su cene. Posto nisam imala novac da ih kupim, misaono sam odlozila kupovinu,jer ja znam da cu za neki dan imati pare. Nisam se posebno opterecivala.Sutra ujutro dolazi moja drugarica da pijemo kafu,i pita me cim se pokrivamo…naravno mozete da predpostavite da sam dobila dva jorgana na poklon …
  Kad zakon Privlacenja krece u akciju on pokrece ljude ko marionete,svako odigra svoj deo uloge…
  Isto tako sam imala napad misli ili jos bolje receno slike kako padam sa stepenica i povredjujem nogu. Pokusala sam da iskljucim tu sliku, cak sam i mentalno radila popravku tog pada, da bih ga bar ublazila. I taman sam sutradan zaboravila na to ja sam pala na mostu blizu kuce ali sam prosla samo sa ogrebotinom.
  Tako da misao predhodi dogadjaju, ali je pitanje sta to navodi da se misao stvori u nasem umu??? Okolina,televizija, secanja iz detinjstva, potencijalne mogucnosti koje smo culi…. ili informacije
  Mi citamo vibracije naseg okruzenja i na nesvesnom nivou. Isto kao mala deca….Jedno je pitanje sta smo pokupili usputno, cega smo svesni a cega ne.
  Nekad sam mislila da sam vidovita, a sad mislim da ocitavam tudje vibracije i da ih samo projektujem.Mi imamo i kolektivno nesvesno, informacije svega sto postoji do sad,pa i onog sto ce se desavati jer misao (vibracija) predhodi desavanju.A od misli to manifestacije postoji vreme,krece ili duze u zavisnosti od ucesnika koji igraju uloge i dopustanja
  Zato i postoji intuicija.
  Ako je izvor, u sirenju,kao sto jeste, onda imamo informacije onoga sto je vec iskreirano.
  licno sam iskusila upozorenje vezano za zemljotres vise puta,jednom za Kraljevo 3 meseca pre,i jos jednom tri sata pre, jednom za Japan tri dan pre….Mnogi ljudi su iskreirali,izvrsili trazenje,i uskladili se a dovoljno je samo jedan da se uskladi i to se siri proporcionalno. Unutrasnje bice pokaze da je stvar gotova…pripremi te…
  Vibracija desavanja je aktivirana (uskladjivanje obavljeno) i ta informacija postoji do konkretne materijalizacije.

 6. kreativa

  Ps.Unutrasnje bice kaze,da imas vvremena i mogucnosti da deaktiviras “bombu” suprotnom vibracionom podudarnoscu i sprecis ZP da dovrsi proces…

 7. zorobgd

  Pozdrav Tajni i svima Tajnasima.
  Hteo bih da ispricam moje iskustvo na ovu temu.Sedeo sam u kancelariji i radio nesto na kompjuteru,istovremeno se spremalo nevreme,vec se cula grmljavina,pocela je i jaka kisa.Moja devojka,koja se plasi groma,prokomentarisa da bi bilo dobro otici na neko sigurno mesto dok nevreme ne prodje.Odgovorio sam joj kako imamo deset puta vecu sansu da dobijemo na lutriji nego da grom udari bas tu gde smo mi.I sta se desilo… posle otprilike jednog minuta prasnulo je bas iznad nas,varnice su izletele iz komjutera,grom je unistio moj kompjuter,telefone u kancelariji,ceo internet iskocili su osiguraci i nestalo je struje.Ona je vrisnula,a ja sam je smirivao da je najgore proslo,da ne treba da idemo nigde posto je ono sto se desilo,proslo,da je nemoguce da grom udari dva puta u isto mesto.Samo sto sam izgovorio recenicu prasnulo je ponovo i mogli smo da vidimo varnice kako lete kroz kancelariju izmedju elektricnih kontakata.Stajali smo skamenjeni jedno uz drugo.Nekim cudom ostali smo nepovredjeni.
  Pitanje je ,jesam li ja prizvao dogadjaj mojim negiranjem mogucnosti da se tako nesto desi,ili moja devojka svojim mislima da je tako nesto vrlo realno.

 8. Nenad

  Fokus – Pogresan vam je fokus.

  Grom- Dobijes grom
  Udes- Dobijes udes
  Loto-Dobijes loto

  Zasto je opasno izgovarati ovu rec R*K ? Tako je pozivamo da dodje u realnost ako joj izgovorimo puno ime. Na taj nacin je budim iz bezoblicne substance.

  Mi smo kao bica predodredjena za rast i iz tog razloga nas darezljivi bog ili Podsvest daje nam sve sto mu trazimo putem fokusa.

  Ova cela tema bi trebala imati novi naslov a to je : Da li mi ikada RAZMISLJAMO ?

  THINK AND GROW RICH- knjiga koju su neki od vas citali i vise od jednog puta ali je nisu razumeli. Koja je centralna tema ? THINK

  Da je Milos razmisljao u tom trenutku o cemu prica- prestao bi da prica. Jer sve o cemu pricamo – MI GA POZIVAMO da dodje u nase iskustvo.

  Ako nemate novca- to je jer pricate o nemanju novca

  Uopste nije vazno da li proizvodite dogadjaje emocijama ili mislima. To nije poenta. Na ovom nivou vaseg saznanja i svesti , vi ne znate koja misao je pod pratnjom skrivene emocije pa prema tome to i nije toliko vazno za sada.

  Zastanite malo i RAZMISLITE

  1. Sta jedem ? Cime se hrani moje telo ?
  2. Sta slusam ?
  3. Ko su mi prijatelji ?
  4. Kako provodim vreme ?
  5. Koji je moj posao ?
  6. Gde idem u zivotu
  7.Koje su mi navike

  i tako dalje. Jedna stvar je zajednicka a to je da ljudi ne razmisljaju .

  Pocnite da razmisljate ako zelite da promenite zivot.

 9. tanja

  komentar na Nenadov komentar

  recimo prica o loto zgoditku

  zelimo da dobijemo ali naravno u misli se usunja sumnja.ygoditka nema
  zelimo da dobijemo i vrtimo samo pozitivne misli,sanjarimo,planiramo,vec kupujemo itd.,al zgoditka nema.
  ZastO?
  Razmisljanje uvek nosi neku emociju ali ne prociscenu.Zato predlazem kako uzeti pare sa lota-kao kad u kuhinji kuvate i ustanovite da u posudi u kojoj vam stoji so nje vise nema,okrecete se ,odlazite do ostave i napunite je.Ynaci ,ne razmisljate ,ne osecate ,samo je napunite.
  pozdravljam buduce LOTO dobitnike

 10. kreativa

  Draga Tanja, Izvor je krcat bogatstvima,i ispoljava se na razlicite nacine. Sustina je da ti ne ocekujes loto dobitak jer svesno znas da je tu sansa dobitka 1;1oooooooo….sto znaci da sustinski ne verujes u to… i mislim da to mozes dobiti (kroz tako uzak kanal) samo ako uspes na svim nivoima da uskladis misli i dozivis sebe kao dobitnika.
  Dali o sebi mislis kao o osobi koju sreca prati na svakom koraku? Ili o osobi koja ce biti srecna kad dobije na lotou?
  Dali razmisljas o onome sto posedujes kao o jednoj velikoj premiji u zivotu ili razmisljas da si sve to zaradila svojim trudom?
  Postavlja se pitanje,sta za tebe predstavlja loto dobitak,kako dozivljavas to. Kakve predpostavke imas vezano za loto…preispitaj ,usaglasi i ocekuj!

 11. Sanja

  Nenade, imas li neki savet sta sa tzv. prisilnim mislima? Opsesivnim, a nezeljenim, pracenim strahom. Znamo da ne smemo da ih mislimo, ali to jos samo pojacava strah kad se pojave. U psiholoskoj literaturi postoje razni saveti kako da ih se resimo ali se sve bazira na tome da shvatimo da one ne znace nista, da su iracionalne itd, a ta prica nema efekta nama koji citamo new age.

  Svako ko zna neki konkretan i primenljiv metod u vezi ovog problema, bila bih zahvalna da mi odgovori. (probala sam gumicu iz NLP-a, ali nista, samo mi je ruka pocrvenela)

 12. Nenad

  Panicni napad pracen strahom i pojavom nezeljnih misli ima jednu svrhu – To je odgovor starog ja ( zla kraljica iz Snezane i sedam patuljaka ) koji na poslednji nacin pokusava da nas odvrati od ideje koju smo ubacili u podsvest.

  Sanja, ako imas ovo stanje- to znaci da si neku od kljucnih ideja za tvoj napredak usvojila u podsvest i tada taj napad misli pokusava da ti skloni fokus sa te ideje dok ona ne oslabi. Trenutno sigurno radis na zameni nekog starog stava,ideje, ili cak kompletnog seta ideja, tj uverenja i zato ti se pojavio.

  Savet je : Nemoj da mislis na to uopste. Ako mu dajes fokus , on raste a tvoja ideja slabi. Okreni se ideji , i kada ti se jave te misli zamenjuj ih drugim fokusom. Ok, javlja mi se ta misao, oprastam sebi sto sam je pozvala, ali ja imam svoj cilj i mislim na cilj ovoga trenutka.

 13. Sanja

  Puno, puno hvala Nenadu.

 14. gordana.a

  Sinoc setam, cekajuci da mi se javi draga osoba, setnja duza od pola sata, rekao je, javice se kad zavrsi. Razmisljam kako mi se javlja i ja govorim, kreni prema X klubu. Posle nekog vremena, ja blizu kluba, javio se,i sta kazem? Kreni prema klubu. Jednostavno, znala sam da ce doci kad ja budem blizu tog kluba.

 15. Mila

  Postoji nacin stvaranja vibracije Univerzalne moci i onda je zivot Univerzalan i dobar.
  Mnoge informacije koje se nose su pogresnih stavova i saznanjem sta je Univerzalna moc, a sta vestacka nemoc, menja sav tok zivita iz nesvesnog neznanja u svesno znanje i saznanje.

  Zivot je lep …

 16. Evo-me-opet

  Baš dugo vas nisam posećivao, prestao sam da se bavim ovim stvarima jer iz nekog razloga nisu delovale ali jedan događaj me je ekspresno naterao da dođem ovde i postavim pitanje, najviše iz razloga što sam sada uplašen za sebe 🙁 Imao sam, možda, šansu da doživim nešto lepo, neću sad daviti o čemu je reč itd., splet okolnosti je bio neverovatan i doveo me(MOĹ˝DA) u poziciju da ostvarim nešto o čemu sam dugo maštao.Naravno, trebalo je da pokušam pa šta bude.Ipak, pod utiskom ranijih neuspeha, nisam se ni potrudio i eventualna prilika iščezla je, nažalost.Sad mi je tako krivo što nisam pokušao :'( Ne znam da li bih uspeo ali sam mogao da probam, trebalo je da probam.Sad bih molio da mi neko kaže šta sad to znači – jesam li propustio priliku i sad zbog toga treba da ispaštam, ili da ovu šansu doživim kao neki pozitivan događaj? Drugim rečima, mogu li da jednostavno oprostim sebi ovaj kiks i da idem dalje, čekajući novu priliku, ili bi to bilo uzaludno… Koliko šansi mogu imati? Da li sam sad toliko kriv što sam jednu priliku propustio da drugu neću ni dobiti, što bi bio neki vid kazne ili će mi biti oprošteno i pružena nova prilika? Ja bih sad sve dao da se vratim nekoliko sati unazad i postupim drugačije… Najljubaznije molim za odgovor…
  P.S.Pitanje za onog lika što je ranije pisao tekstove, ne znam da li ih i sad piše, eto ako pročita neka odgovori: Dođoše li odnekud ona dva miliona evra ili šta već, zaboravio sam malo priču 😀 Milion je stigao, to se sećam, sledeći korak su bila dva miliona, a prošlo je dosta vremena od tad pa me baš zanima je li bilo nešto od toga?

 17. baya

  Pozdrav svim tajnasima,vrlo interesantni komentari,slazem se 100% sa Nenadovim komentarom,isprobano,sve dok nisam posla razmisljati tako da postavljam sebi dobra potanja,tada sam shvatila kako se stvari pocinju mjenjati u mom zivotu,to mi se do sad pokazalo najdjelotvornijim fokusom,isprobavala sam razne afirmacije,pozitivno razmisljala,ali kad sam posla raditi sa emotivnim fokusom to mi daje fenomenalne rezultate,samo postavljati sebi dobra pitanja.Napr,Zasto sam ja ovako sreta?Zasto sam ja uspjesna?Zasto ja radim posao koji volim i za koji sam dobro placena?i td.

 18. Voja

  Nenad pise uvek ono sto Treba i kako Jeste. U punom izdanju Istine i iskustva, a i vise od toga.

  Dobar tekst! 🙂

 19. dacha km

  Pozdrav dragi moji Tajnasi,dugo nisam svracao na ovu stranicu,i posle tolike pauze mi je jako drago sto vidim da ovde sve vrvi od zivota 🙂
  Par poruka iznad,procitao sam vase stavove o loto dobitku i nisam mogao da odolim,da sa vama ne podelim moje iskustvo sa Loto-om,a jedan sam od onih koji su uspeli da privuku znacajniju sumu novca u ovoj igri.
  Jos od malih nogu sam se osecao kao loto milioner,i radio sve sto bi i svaki drugi tajnas radio da privuce ovakav dobitak na svoju stranu.Odrastao sam u relativno imucnoj porodici pa mi je mozda bilo malo lakse da se poistovetim sa dobitnikom te cuvene sedmice,a zeleo sam je…pa nista manje nego bilo ko drugi koga poznajem.
  Tacno sam znao sta cu raditi sa novcem,i bio sam ponosan na sebe kada sam shvatio da bi vise od 60-70 procenata tog novca bilo potroseno na opste dobro ljudi,a ne samo i iskljucivo na mene
  Kada sam uplatio taj dobitni tiket,bio sam siguran,kao sto su 1+1=2 da cu dobiti premiju.Moja vera je bila toliko jaka,da sam imao utisak da su se sve sile,poznate i nepoznate,udruzile da joj daju snagu i energiju,da me taj prelepi osecaj ne napusti…barem ne do izvlacenja… 🙂
  Cini mi se da je sedmica bila oko 2,7 miliona,i ja je to vece nisam osvojio,ali sam zajedno sa jos cetvoro ljudi pogodio sest brojeva i ta je premija bila sasvim pristojna.
  Zao mi je onih ljudi koji su ovo procitali i razocarali se u moju pricu i to sto nisam “ubo” sedmicu’ali pravi tajnasi ce prepoznati presudan momenat u svemu sto sam napisao 🙂
  Pozdrav za dragog Milosa i sve cestitke za dogadjaje u porodicnom zivotu.

Add a Comment