tajna.rs usporava ritam

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Obaveštenje Tags:

Imam samo 10 minuta, govoriću vrlo brzo 🙂

Da li ste očekivali novi tekst? I ja sam! Prošlo je već neko vreme od poslednjeg objavljenog i nema ni traga ni glasa od novog. E pa, mogu da vam kažem da od novog teksta nema ni traga ni glasa ni u mojoj glavi. Neće me nešto inspiracija. Valjda je ovo kilavo vreme uticalo na to. ÄŚak sam mislio da napišem neki tekst na temu uticaja vremenskih prilika na raspoloženje, ali sam shvatio da bi ceo tekst bio mračan i sumoran kao ova rana jesen. Zato sam i odustao.

Trudio sam se da svake nedelje objavim bar po dva nova teksta na tajna.rs. Do sada sam i uspevao u tome. Međutim, taj posao nije ni malo lak. ÄŚak ni samo prekucati dva teksta od po 800 reči nije jednostavno, a da ne pričam o tome da treba smisliti temu, istraživati preko interneta, smisliti koncept, otkucati, ispraviti… Za svaki tekst mi je bilo potrebno najmanje 2 do 3 sata, a za neke i dosta duže.

Bilo je na sajtu i tekstova koji su promašeni i loši. Uglavnom je to zbog tempa koji sam sebi nametnuo. Pritisak da moram da objavim novi tekst je uticao na to da se provuče i po neki loš tekst na koji nikako nisam ponosan. Ali ponosan sam što sam ipak ispoštovao dinamiku koju sam nametnuo.

Ako sam vas navikao da dva puta nedeljno čitate nove tekstove, odviknite se, molim vas 🙂 Shvatio sam da me niko ne juri. Nemam šefa, nemam rokove. Ceo proces pisanja treba da bude zadovoljstvo, a sa rokovima koje sam postavio, postao je pravi posao, velika obaveza i opterećenje. Sada želim da to promenim. Nemojte da se brinete, neću ugasiti sajt, niti prestati da pišem. Jednostavno sam rešio da dam sebi malo oduška i da se ne opterećujem time da po svaku cenu moram da objavim dva teksta nedeljno.

Moram ovom prilikom da se zahvalim svim autorima tekstova koji su podelili svoje znanje i iskustvo sa čitaocima bloga. Laloona, 13petak i Srđ, hvala vam puno za inspirativne i kvalitetne tekstove koje ste objavili na tajna.rs. Siguran sam da ima još dosta ljudi koji koji aktivno učestvuju na sajtu, a koji bi možda želeli da pomognu čitaocima tako što će da napišu neko svoje iskustvo, razmišljanje ili poučnu priču. Mnogo je bolje da se takvi zanimljivi tekstovi prikažu na naslovnoj strani gde će ih svi videti, nego negde u komentarima ili diskusijama.

A možda ste i vi krivi što nisam uspeo da smislim i napišem novi tekst. Niste ga dovoljno želeli, a zakon privlačenja je neumoljiv 🙂 Do sledećeg teksta… pozdrav svima!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment