Tajna.rs forum počinje sa radom

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Obaveštenje Tags:

Dragi prijatelji,

lupio sam šakom o sto i postavio forum na sajtu. Stvarno nije imalo smisla da se ovako sjajnim komentarima rasipate svuda po blogu. Za takav način komunikacije, forum je mnogo prirodnija forma.

Zamislio sam forum tako da nema previše različitih kategorija. U stvari, napravio sam samo dve: Pitanja i lična iskustva, kao što je bilo i ovde u diskusijama. Diskusije na blogu sam zatvorio i molim vas da sve dalje razgovore vodimo na forumu.

Naravno, blog nastavlja sa radom. Već sutra očekujte Nenadov članak o imaginacijama. I dalje ćete svaki tekst moći da komentarišete kao i do sada.

Forumu možete da pristupite preko linka u glavnom meniju. Da biste mogli da pišete na blogu, morate prvo da se registrujete klikom na “Registruj se” u gornjem desnom uglu. Nakon toga ćete moći da postavljate nove teme, da ogovarate na pitanja drugih korisnika i sl.

Forum je tek postavljen i sigurno ima još dosta da se radi na njemu. Zato vas molim da sve primedbe i sugestije postavite u jednu temu na forumu koju ću da otvorim.

Idemo dalje, rastemo, napredujemo…

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment