Svi smo mi Roki kada se narogušimo

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Resursi Tags: , ,

Verovatno očekujete danas još jedan tekst. Navikao sam vas da se novi tekstovi objavljuju skoro svakog drugog dana 🙂 U tome mi je ovog meseca u mnogome pomogla Laloona sa svojih nekoliko odličnih članaka. Međutim, sada baš i nemam puno vremena da pišem. U tekstu “Dok te ne pukne u glavu, nije to to!” sam pisao o tome kako sam dobio ideju za posao i kako sam počeo da primenjujem pravila koja je Napoleon Hil definisao kao korake koji treba da se preduzmu da bi se došlo do cilja. Zato i nemam vremena jer svo svoje slobodno vreme, pa i ono koje ne bi trebalo da bude slobodno, koristim da radim na toj ideji.

Ideja mi je da pokrenem neku vrstu internet prodavnice, ali nešto što još uvek ne postoji kod nas. Sada tu ima dosta stvari koje treba odraditi da bi se sve pokrenulo. Treba napraviti sajt, sastaviti tekstove koji će se naći na sajtu, pripremiti proizvode koji će se prodavati, rešiti gomilu pravno-birokratskih pitanja, i još mnogo, mnogo toga. Zato vas molim da mi ne zamerite previše što ne stižem da pišem nove tekstove sa nekim važnijim temama.

Od jutros mi odzvanja u glavi jedna muzička numera koju sam često voleo da prizovem u sećanje kad god mi je teško. Možete voleti ili ne voleti film Roki i sve njegove nastavke, ali mu ne možete osporiti fantastičnu motivacionu energiju. Oni delovi u svakom nastavku kada Roki Balboa trenira za meč su neprevaziđeni. Od totalnog gubitnika do šampiona. Ko to ne bi voleo da postigne?

Ja sam odabrao da vas danas podsetim na jednu pesmu koju obožavam da čujem ujutru, pa da je pevam ceo dan. To je pesma “Gonna Fly Now“, ali serija filmova o Rokiju ima još nekoliko tako visoko motivišućih i kvalitetnih numera. Pogledajte ovaj isečak iz filma kada Roki trenira, a onda možete da potražite i druge, kvalitetnije snimke. Uglavnom, kada čujete ovu pesmu ujutru, ništa vam neće biti teško da sprovedete tokom dana. Imaćete jaku motivaciju za sve što radite. Samo se narogušite kao Roki i ni jedan problem nije prepreka!

httpv://www.youtube.com/watch?v=Myjbk0DNfQM

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment