Stiglo mojih 1000 evra… samo što nije

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in 1000€ Tags: , , , , , , ,

Verovatno znate da mi je aktuelni kratkoročni cilj da privučem 1000€. To privlačenje traje već mesecima i za sada nije urodilo plodom u potpunosti. Ali… samo što nije. Imam pouzdanu najavu da ću uskoro da postanem bogatiji za nekoliko puta više novca nego što sam imao nameru da privučem. Dakle, skoro sasvim sam siguran da ću uskoro dobiti nekoliko hiljada evra! Naravno, za to su zaslužni tajna, odnosno zakon privlačenja. Ali neću sada da pišem o tome dok se stvarno ne realizuje, nego želim da napišem nešto na temu problema u procesu privlačenja.

Ako ste prvi put na ovom blogu, onda je moguće da ne znate kako treba da razmišljate da biste privukli novac i bogatstvo . Pisao sam o tome i u prethodnom članku. Ukratko, treba da se ponašate i razmišljate kao da već imate taj novac i kao da ste ostvarili svoje želje iz materijalne sfere. Međutim, primetio sam da kod mene postoji velika razlika u kvalitetu tih “privlačećih” misli u trenucima kada sam švorc i sada kada sam isto tako švorc, ali pouzdano znam da ću uskoro dobiti novac.

U periodu kada ne vidim nikakav izlaz iz teške finansijske situacije, prilično mi je teško da poverujem u slike blagostanja koje pokušavam da stvorim u svojoj glavi. Trudim se svim snagama da vizuelizujem tačno ono što želim, pretvaram se da se to stvarno i ostvarilo, ali nekako mi se uvek provlači misao da lažem i zavaravam sebe. Koliko god se trudio da stvorim što realniju sliku, ona se nekako gubi u mislima koje iznose brigu, osećaj beznadežnosti i nemoći. Te negativne misli se s vremena na vreme provlače kroz moju pozitivnu sliku i na taj način urušavaju ono što pokušavam da manifestujem mislima.

Potpuno je druga situacija sada kada mi se vratila nada. Sve te vizuelizacije i pokušaji materijalizacije deluju mnogo realnije i utemeljenije. Nema više tih groznih upada negativnih misli koje kvare proces vizuelizacije. Sada u potpunosti verujem u ostvarenje svih svojih ciljeva. Mnogo je lakše kada postoji podrška u realnosti.

Sada razmišljam zašto je to tako i zašto je toliko teško da “lažemo sebe”. Pretpostavljam da nije svima toliko teško kao što je meni. Siguran sam da to ima veze sa uticajem leve i desne hemisfere mozga, odnosno da je onima kojima je, kao meni, leva strana dominantnija teže da izbace realnost iz svojih misli. Oni sa dominantnijom desnom hemisferom mozga su opušteniji i lakše im je da isključe realnost iz svojih vizuelizacija. Iako aktivno primenjujem zakon privlačenja već godinu dana, i dalje mi je teško da uradim ono što svi kažu da je jednostavno: “samo misli pozitivno i to će ti se desiti”. Ali to nije jednostavno, naprotiv vrlo je teško.

Gledajući sa druge strane, iako sam imao probleme prilikom vizuelizacija, ipak sam uspeo da privučem novac koji ću uskoro dobiti. Nisam uspevao da u potpunosti budem pozitivan, ali sam uspeo da budem mnogo pozitivniji nego ranije, i siguran sam da mi je promenjeni način razmišljanja doneo ovaj novac. Da li možete da zamislite šta bih sve ostvario da sam uspeo da savladam negativne emocije u potpunosti?

Jedva čekam da stvarno dobijem najavljeni novac, pa da sebi otklonim sve sumnje u zakon privlačenja. A onda ću sigurno lakše sebe videti kao bogatog, srećnog i zadovoljnog, a samim tim ću zakotrljati grudvu snega sa brda koja će nastaviti da raste sve više i više i da sa sobom donosi sve više snega, odnosno novca u mom slučaju.

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment