Ĺ ta reći? Ipak je bolje napisati…

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna Tags: , , , , , , , ,

Kako da napišem bilo šta nakon prethodnog teksta? Ĺ ta god da napišem biće nevažno nakon činjenice da mi se ostvarila želja i namera da privučem 1000€. Pokazao sam sebi da zakon privlačenja radi. Tajna je otkrivena i savladana. Sad idemo dalje. Hvala svima na podršci i komentarima. Posećenost sajta je porasla za trećinu prethodnih dana nakon objavljenog ostvarnog cilja.

Razmišljao sam dugo o tome šta da napišem u prvom tekstu Nove ere. Na kraju sam rešio da pišem o nečemu što mi je mnogo pomoglo da ostanem fokusiran na cilj. A to je pisanje za blog.

Sajt tajna.rs sam pokrenuo ne razmišljajući previše o efektima koje može da proizvede. Jedan od glavnih ciljeva mi je bio da se javno obavežem da ću primenjivati tehnike koje vode ka uspehu. Znate ono, svako čudo za tri dana? E pa vrlo često je i kod mene tako, a pisanje za sajt me je upravo onemogućilo u tome. Odnosno, bolje je reći, obaveza prema vama, čitaocima, me je sprečila da odustanem i prepustim se uobičajenom toku života. Kada znam da ima dosta ljudi koji očekuju novi tekst, jednostavno ne smem da stanem i razočaram. Bilo bi veoma lepo kada bih mogao da osećam toliku obavezu prema sebi samom, bez ikakvog eksternog stimulansa. Tada bih sigurno mogao da istrajem u svakoj nameri, a ne da lako odustajem na prvim preprekama.

Kada treba da napišem tekst, dugo razmišljam o temi, mnogo duže nego što bih inače razmišljao. Razmišljam, analiziram, vrtim u krug, sistematizujem. Vrlo često tek tada shvatim šta stvarno mislim o nekoj temi. Dakle, pisanje za blog me tera da se znatno više udubim u svaku temu.

Pisanje je dobro i zato što uvek mogu da se vratim na nešto što sam pisao ranije, pa da pročitam kako sam razmišljao tada i šta se u međuvremenu promenilo. Uvek mogu da se podsetim nekih tehnika koje sam ranije primenjivao ili pokušao da primenjujem. Ovako postoji evidencija mojih misli. Vreme deluje nekako sporije i racionalnije kada se vratim starim tekstovima.

Da bih napisao bilo koji članak, moram da istražujem, puno čitam, tražim nove izvore. Kada ne bi bilo tekstova koje treba da pišem, sigurno je da se ne bih toliko posvetio proučavanju Tajne. Ovako sam u poslednjih godinu dana pročitao više knjiga nego za prethodnih pet. Prosto upijam sve teme koje dotiču zakon privlačenja i tehnike postizanja uspeha.

Na ovaj način dobijam vaše pohvale, kritike i sugestije. Učim zajedno sa vama. Vaša podrška mnogo znači. Mnogo mi je drago kada dobijam pozitivne komentare. To je ono što me tera da istrajem u redovnom pisanju za sajt. Takođe volim i kada dobijem korisnu kritiku koja me uči da postanem još bolji. Zato slobodno pišite komentare, hvalite i kritikujte!

Možda se pitate zašto sam sve ovo napisao kad i nema neke velike veze sa zakonom privlačenja!? E pa vidite, ja baš mislim da ima velike veze. Pokušao sam da naglasim kako me pisanje tera da budem više fokusiran na teme o kojima pišem, a samim tim mi i privlači takve stvari. Ako su teme pozitivne: uspeh, sreća, zadovoljstvo, zdravlje, novac, zarada, skladni odnosi… onda ću takve stvari stalno i privlačiti. Zato predlažem svima da počnu da pišu. Ne morate da imate blog ako mislite da je to suviše komplikovano ili neodgovarajuće. Možete da pišete svoj dnevnik, možete da pišete korisne misli i ideje koje ste pronašli na internetu ili pročitali u knjizi. Bitno je samo da pišete jer će to sve vaše resurse usmeriti u pravom smeru i naterati zakon privlačenja da požuri u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi zacrtali. Ako imate neku korisnu ideju ili savet, predlažem da počnete da pišete tako što ćete napisati tekst za tajna.rs. Obično svi misle da nisu dovoljno stručni ili dobri da napišu tekst. Zaboravite to, progutajte knedlu i pošaljite mi tekst. Nisam ni ja nikakav stručnjak za psihologiju, ekonomiju ili književnost, pa pišem o tim temama. Pišem svoja razmišljanja ili nešto što sam pročitao ili saznao. Počnite da pišete i iskoristite pune potencijale zakona privlačenja!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment