Ako ste prvi put ovde, ukratko ću Vas upoznati sa sadržajem.

tajna.rs je blog na kome možete pronaći tekstove o ličnom napretku i načinima za ostvarivanje životnih ciljeva. Naime, duboko uverenje svih autora tekstova sa sajta je da svako od nas sopstvenim mislima privlači događaje, stvari i ljude oko sebe. Ako imamo pozitivne misli, ako stalno radimo vizuelizaciju ostvarenja zacrtanog cilja, ako čvrsto verujemo da ćemo ga ostvariti, uz preduzimanje konkretne akcije, onda je pitanje trenutka kada će se stvoriti okolnosti da se to stvarno i dogodi. Verujte mi da se ovakvim pristupom ostvaruju i ciljevi koji na početku izgledaju potpuno nedostižno. Ovo su principi na kojima se zasniva zakon privlačenja koji je u svetu postao naročito popularan kada su se pojavili film Tajna i knjiga Tajna (The Secret).

Pored mene, koji se na ovom sajtu predstavljam pod pseudonimom Tajna, za sajt su pisali i drugi autori doprinoseći da postane jedan od vodećih sajtova za samorazvoj u regionu. Svi tekstovi su pisani iz perspektive ljudi koji još uvek uče i traže sebe u primeni Tajne, a ne iz perspektive autoriteta u ovoj oblasti.

Teme koje se obrađuju na sajtu su raznolike: tajna, zakon privlačenja, podsvest, uspeh, novac, samopouzdanje, pozitivno razmišljanje, motivacija, optimizam, silva metod, meditacija, nlp (neuro lingvističko programiranje), eft (tehnika emocionalne slobode)… O svim ovim temama možete da razgovarate i sa drugim korisnicima na forumu.

Tajna uspeha je zakon privlačenja!