Sjajna knjiga/slikovnica za decu i roditelje

ÄŚarobnjakova želja

ÄŚarobnjakova želja

Ĺ˝elim da vam predstavim jednu sjajnu knjigu/slikovnicu za koju mogu samo da žalim što nije postojala kada smo mi bili deca. Knjiga “ÄŚarobnjakova želja” je izuzetno korisna za decu da bi od malih nogu mogli da oslobađaju svoja emocionalna opterećenja onako kako ona nastaju i time budu u mnogo boljoj poziciji nego što su bile naše generacije. Najveći broj opterećenja i ograničenja nastaje u periodu detinjstva ili se začne kao obrazac. Pored toga, ovom knjižicom se pomaže roditeljima da pomognu sebi u odnosu sa decom. Time dobijaju šansu da budu bolji roditelji sa manje reakcija, a više odziva.

Knjigu je pisao Brad Yates, a autorska prava za naše prostore ima Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća Jasmine Kovačev.

Knjigu možete da poručite preko sajta www.TehnikaEmocionalneSlobode.com ili preko telefona 063 16 08 116.

Kliknite ovde i pročitajte utiske stručnjaka o knjizi.

Požurite da poklonite ovu knjigu svakom detetu i njegovom roditelju kako bi deca izrasla u slobodne i dobre ljude koji imaju priliku da ispune svoj puni potencijal, a ne da budu sputani raznim emocionalnim blokadama koje svi mi imamo dok ih ne očistimo.

Ova knjiga je pravi poklon svakom detetu i svakom roditelju. Dete će znatno lakše prevazilaziti mnoge izazove svoga detinjstva, a time gradi lepšu, bolju i sretniju budućnost. Zar to nije ono što bi svaki roditelj poželeo?

Jasmina Kovačev, EFT ekspert, praktičar i internacionalni trener