Ĺ est meseci tajna.rs

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna Tags: , ,

Prvo moram svima da se izvinim zbog prekida rada sajta od dva dana. Problem je nastao na serverima gde se hostuje sajt i ja tu jednostavno ništa nisam mogao da učinim. Slao sam mailove, bio ljut na njihovu neprofesionalnost, a oni su mi se izvinjavali i ubeđivali me da rade sve što je u njihovoj moći. Meni sada ostaje da im verujem i oprostim jer od ljutnje nemam ništa, a možda i dobijem neku kompenzaciju (bar nekoliko meseci besplatnog hostinga, a ne bi bilo loše i da mi oni daju 1000€ 🙂 pa da demonstriraju zakon privlačenja)

Ovaj događaj sa sajtom mi je pokvario plan da objavim na vreme članak o šest meseci rada tajna.rs. Ali šta je tu je, prilagođavam se nastaloj situaciji, pa tek sada objavljujem jedan kraći pregledni članak o čemu se sve pisalo do sada.

Ko bi rekao, već je šest meseci proletelo od kada tajna.rs postoji. I ja sam stariji šest meseci, pametniji šest meseci i drugačiji šest meseci. Znam mnogo više nego na početku, čini mi se i da pišem bolje. Pisao sam o većini stvari o kojima sam razmišljao, a glavne teme su bile tajna, zakon privlačenja i podsvest. Polako mi ponestaje tema i inspiracije, ali siguran sam da je to samo trenutno zatišje i da će se stvari uskoro popraviti. Siguran sam da će mi nova inspiracija doći već sa pristizanjem 1000€ o kojima davim u skoro svim tekstovima još od početka.

Posle tri meseca rada bloga sam sumirao dešavanja, a od tada se dosta toga poboljšalo. Pre svega, u druga tri meseca bloga se oformila zajednica od nekoliko ljudi koji stalno pišu korisne komentare. A kada pišu komentare, to znači da pre toga i pročitaju tekstove 🙂 Pretpostavljam da je glavna namera svakog blogera da neko čita to što on piše, tako da sam ja uspeo u toj svojoj nameri. Takođe, na šta sam još ponosan je sve veći broj posetilaca sajta. Podsetiću vas, u februaru je bilo 664 jedinstvenih posetilaca, a u maju (bez poslednjeg dana kada se desio ovaj prekid) 2270. To je veliki rast posećenosti koji se dešava stalno, tako da očekujem sve više novih posetilaca. Veoma sam srećan zbog toga.

A tokom protekla tri meseca sam pisao o raznim stvarima od kojih su najviše pažnje privukli članci o Silva metodu i alfa stanju svesti. Konačno je bio stigao na red i članak o filmu Tajna. Počeo sam malo više da razmišljam o svojoj duhovnoj sferi, pa sam pisao o svom anđelu čuvaru koga sam upoznao (kasnije sam shvatio da je u pitanju žena 🙂 ) i o svom stavu prema Bogu. Prema statistikama, najposećeniji članci su oni koji opisuju kako da dođemo do novca, a među njima se ističe članak u kome navodim 20 preporuka Pola Mekene. Takođe, veoma popularni su bili tekstovi o samopouzdanju u kojima sam pokušao da objasnim koliko samopouzdanje utiče na primenu zakona privlačenja i kako da steknemo jako samopouzdanje. Bilo je tu i nekoliko članaka o mojim greškama i stečenim iskustvima, o tome zašto sam anoniman, nekoliko pesama i zanimljivih priča, a pregled svih tekstova možete da vidite ako kliknete na Spisak tekstova u vrhu svake stranice.

Uskoro idem na zasluženi odmor i nisam siguran koliko ću imati mogućnosti da pristupim sajtu, zato vas molim da se ne ljutite ako budem malo proredio tekstove. Trudiću se da to bude minimalan uticaj, a možda ću imati i neku lepu priču sa mora.

Kada se vratim, počeću da radim na uspostavljanju foruma. Nisam hteo to ranije da radim jer mi se nikada nisu sviđali oni pusti forumi na kojima niko ništa ne piše. Ali mislim da već sada ima dovoljno posetilaca da se razviju kvalitetne diskusije.

Hvala svima koji čitaju tekstove i učestvuju u komentarima. Pozdrav svim posetiocima.

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

One Response to Ĺ est meseci tajna.rs

  1. boki37

    Pozdrav svima,
    veoma sam srecan sto citam tajna.rs, i evo vec sam se malo promenio, na bolje naravno. Hvala tajnasu koji mi je preporucio blog.
    🙂

Add a Comment