Rippln – moj izbor

Objavljeno . Autor: Srce Posted in Obaveštenje Tags: , , , , , ,
Jedan od programa koji mi se iskreno nameće ovih dana kao dobra poslovna mogućnost je Rippln. To sam želeo da podelim sa vama.

Znam koliko nam je svima važno i da finansijski stojimo dobro – “Ljubav se priklanja na onu stranu na kojoj je novčanik”

Neka to bude sa jedne strane, da poboljšate svoje finansije, a sa druge, još jedna karika u povezivanju Tajnaša. Morate priznati da je Miloš baš umeo na pravi način da nas poveže ovim sajtom. Hvala vam svima što ste tu. Hvala vam što rastete s nama. Hvala vam što upijate ono najbolje sa ovog sajta. Ovo je samo još jedan predlog da praktično pokažemo da Tajna i Zakon privlačnosti zaista rade u praksi. Ako vi imate neki bolji predlog, tu smo i svi ćemo ga podrobno razmotriti! 🙂

Rippln je zaista osvežavajući program, u moru programa koji nas okružuju. Verujem da zaista iz njega možemo da izvučemo maksimum za sebe i ljude oko nas! 🙂

Otvoren poziv da „BRATSTVO SNOVA“ konkretizuje svoju pojavu – svoje mesto pod suncem.

Dosta smo pričali, i zamišljali, i vizuelizovali, slušali subliminalne programe, izgovarali afirmacije, sladili se Hooponopono rečenicama, koristili NLP, praktikovali EFT, upijali svaku novu metodu i tehniku. Svaka od tih metoda ili tehnika nam odmah ili kasnije donosi neku korist ili promenu na bolje… Takođe smo pisali ciljeve, čitali brojne knjige po preporuci ili po svom osećaju, isprobali razne tehnike disanja, zatim tu je Pol Makena, i tako dalje, i tako dalje…

Treba li još da nabrajam?
Sve je to lepo…
Naravno da sve to koristi i pomaže bar donekle, nekom nešto više, nekom nešto manje.
Ali, sve je to uglavnom naš subjektivni svet.
A, šta je sa objektivnim svetom?
Da li imamo prelivanje subjektivnog sveta i na objektivni?
Da li i tamo vidite promene?
Ako hoćete da ubrzate te promene, bar za početak na finansijskom planu, predlažem vam program RIPPLN.
Naravno, nastavite s vašim tehnikama, koje vam najviše gode i prijaju. Itekako, prionite još više ako je potrebno! Ali ja ovog puta želim da vas zaintrigiram sa ovim programom koji upravo ovih dana treba da dostigne brojku od 1.000.000 članova.
A, tek je u povoju, i u indiferentnoj fazi kada mnogi ne znaju za njega, a sada se pravi mreža članova.
Kažu da će da napravi revoluciju u brzini širenja u odnosu na sve socijalne mreže koje su dosad postojale: Facebook, Twiter i sl.

Ukratko o programu Rippln:
To je praktično jedna platforma – aplikacija koja će kasnije da preraste u aplikaciju za mobilne koju će praktično svi da koriste. Ta platforma sada nije aktivna, sada se pravi mreža saradnika. Sve je tako dok se za manje od 10 dana ne aktivira i tada možeš da zarađuješ. Naravno sad prikupljaš što veći broj ljudi.

Kažu, ono što je bio E-mail za Faks to je sada ta aplikacija za E-mail. Ono najbrže što mogu sada da vam kažem.

Nešto mi govori da će da bude pravi bum. Sada je besplatno učlanjenje. Besplatni član treba da uključi 5 novih saradnika kako bi se kvalifikovao i postao “igrač” saradnik. Igrač saradnik može da se odluči da bude “domaći” igrač i da zarađuje od strukture koja je u istoj zemlji u kojoj je i on ili da postane “Globalni” igrač da zarađuje od globalne mreze.

Evo šta treba da uradimo za Rippln: Kada dobiješ kod na tvom mobilnom telefonu upisuješ ga na naslovnu stranu sajta http://www.startmyripple.com i kada uđeš na sajt upišeš samo tvoje osnovne podatke.

A pre toga mi samo proslediš Broj mobilnog telefona ili mejl, sa svojim osnovnim podacima Ime i Prezime. Kod je privremen-važi samo kratak vremenski interval. Učlanjenje je brzo, za manje od 5 minuta.

Baš na primeru Rippln-a možemo da ispitamo Tajnu i Zakon privlačnosti do krajnjih granica.
Da li smo zaista to „BRATSTVO SNOVA“?!
Pokrenimo se u akciju.
Pokažimo da možemo jače i bolje od drugih!
Pa, bar su nama bolje poznate ili bliže večne istine života!
Kakav je vaš osećaj?
Da li ste spremni?
Ako se super osećate, Bravo-krećemo!
„Ono kako se osećate je savršen odraz onoga što je na putu da se desi“
Uspeh nam se onda sam nameće!
Iskoristimo to na najbolji način!

P.S.: Ako želite da me kontaktirate u vezi programa i poslovne mogućnosti Rippln uradite to preko privatne poruke na Forumu Tajne – Srce ili preko Fejsbuk chat: https://www.facebook.com/Motivizam ili emailom na srce@motivizam.com.

27 Responses to Rippln – moj izbor

 1. joy

  Već je netko prije spominjao ovdje Rippln. Ali nisam predala pažnje,po ovome čini mi se da vrijedi pažnje.

 2. Srce

  Joy, svako ima svoj izbor, ali mislim da ovaj program zavređuje našu pažnju.

  Mislim da ovaj program ima zaista veliki potencijal i zato sam ovo i podelio sa vama. Možemo da ga ponudimo bilo kome na planeti zahvaljujući internetu, i ako taj neko prihvati, on može da vam takođe širi mrežu po čitavom svetu, a vi za to ćete biti plaćeni.

  Sviđa mi se to što je ta platorma-aplikacija vrlo svestrana, a istovremeno možemo da pratimo napredak našeg posla(broj ljudi u našoj mreži, broj dubina, kao i broj i spisak zemalja gde se širi naš posao). 🙂

  Ako imate bilo kakvih pitanja postavite u komentaru, rado ću odgovoriti na njih. 🙂

 3. imperialcompany

  Kako 100.000 hiljada članova za 5 dana ako je platforma u “tajnoj NDA fazi”?

 4. Srce

  Imperialcompany, radi se o tome da još nije aktivirana Rippln kao mobilna aplikacija,već se pravi mreža članova.

  Ništa ovde nije tajno, više se misli da je to sam začetak aktiviranja Rippln-a, tek je sve počelo-tek smo zagrebali po površini! 🙂

  Naravno da se sve brže i više širi mreža članova kako se stiže blizu brojke od 1.000.000 članova. Sada je u nedelju postignuta brojka od 800.000 članova, a za manje od nedelju dana se očekuje da izađe na 900.000.

  Naravno da se sve više progresivno širi, kako se povećava broj članova!
  Mislim da se stiglo negde do 73-će dubine. 🙂

  Vrlo brzo se očekuje druga faza kada će sve mnogo brže da se dešava! 🙂

 5. joy

  Hvala,hvala,hvala što ćeš rado odgovorit 🙂
  Uvijek mi je internet zarada bila negde u glavi ali nikad dalje od toga, mislila sam,kao i što većina misli, da je to za one koji savršeno barataju internetom i koji sve znaju o svemu po internetu..
  Ali,kad bih ja npr.krenula sa Ripplnom…od kud mi toliki kontakti, gdje naći ljude koje zanima internet zarada…od mojih 300 fb prijatelja MOĹ˝DA bi ih 5 htjelo to..
  Ok, ja tebi dam br,ti meni kod kojim ja ulazim u to.a šta ako ja dalje ne razvijem mrežu,odnosno šta ako onaj koga ja uvedem ne razvija mrežu? Onda baš nitko nema neke koristi od toga , osim naravno Ripllna koji je dobio BESPLATNO naše kontakte i koji ih može dalje koristiti u druge marketinske svrhe jer nemaju Privacy Policy. Osobno nemam ništa protiv da i ti i oni imaju koristi od mene ako ću ja nešto usput naučit… Zapravo nemam pojma o internet zaradi ali ću se dat na posao i naučit nešto o tome 🙂
  I onda se dat u taj poso….

 6. Srce

  Naravno ako ne radite, kao i u svakom poslu da li možete da očekujete profit i zaradu?! Bilo šta?!

  Vi ne morate da radite sa svom svojom mrežom, već samo sa svojom prvom linijom. Najvažnije je da njima dobro prenesete znanje o programu, a oni će dalje preneti svojim članovima.

  Vi i ne treba sve da radite, vaša prva linija saradnika će dalje progresivno da širi vašu mrežu. A, što je najlepše imamo Internet i dostupan nam je ceo svet. Ko bvam garantuje da neki vaši sardnici nemaju poznanike npr. na Novom Zelandu koji će tamo da šire posao, ali zato što ste raširili posao tamo zato i treba da budete plaćeni!!! 🙂

  Da li zaista mislite da su naši podaci na Fejsbuku potpuno zaštićeni?!

  Sami smo sebi najveći garant Uspeha! 🙂

  “Ako mislite da ne možete, ili ako mislite da možete to učiniti- u oba slučaja ste u pravu”- Henri Ford

 7. joy

  Ok, znam u internet svijetu podaci su nam skoro na izvolite.
  Ali ima i to svojih prednosti. Ne sumljam ja u svoj uspjeh nego zelim biti sto vise informirana da bih mogla sta kvslitetnije prenijet dalje. I naravno da treba radit,poduzet akciju i ocekivat super reakciju :).
  Pricam ja frendu o tome. Lik me odmah pita sta bi on eventualno mogao izgubit i dali moze izic ako ne bi zelio biti tu kad se mozda bude placalo???? Sta da kazem 🙂
  Ok,neko vidi priliku neko nepriliku u tome. I da, onako nam je kako vidimo. 🙂
  Zaista vam hvala na odgovorima! 🙂

 8. imperialcompany

  O.K. Srce
  poslao sam ti privatnu poruku prije dva dana ali još uvjek nisam dobio kod.

 9. Srce

  Imperialcompany najbolje je da mi pošalješ svoje podatke na srce@motivizam.com. I odmah ću ti poslati kod. Pozz

 10. popovp

  JOY slobodno mozete kazati prijatelju da jedino sto ce izgubiti ako ne udje je deo profita i zaradu koji bi mogao ostvariti ako se uclani i siri dalje a ako misli da nece uclaniti nikog onda bolje da ne ulazi i tako nece imati bojazan da ce mu se ista desiti, ovaj program je samo za one koji prepoznaju sansu a ne za one koji sumnjaju, kao i svaki posao. Verujte mi da nemate sta izgubiti a mozete mnogo dobiti!!!
  Za sada je sve uclanjenje besplatno pa ako mu uspe da napravi pozamasan broj svojih clanova i prosiri svoju mrezu moze izracunati da li mu se isplati ili ne i na osnovu toga odluciti da li zeli platiti i postati PLAYER ili ne, ukoliko se odluci da ne postane on tada ostaje obican FAN koji moze koristiti rippln za dzabe i komunicirati sa svim svojim krugovima i koristiti aplikacije koje se budu nalazile u okviru ove platforme, tako da stvarno nema sta da izgubi.
  Veliki pozdrav

 11. imperialcompany

  Srce,
  Nemam nalog na facebook-u.
  Kaži mi šta ti treba od podataka da ti pošaljem na mejl.

 12. Srce

  Pošalji mi Ime i Prezime i broj telefona.

 13. imperialcompany

  Izvini Srce,
  Ja smatram da od ovoga nema ništa, i da je suština čitave priče doći do što veće količine podataka (ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa)o što većem broju lica. Nemam predstavu u koje svrhe bi to moglo biti iskorišteno, vjerovatno za spamovanje ili neki oblik dozvoljenog marketinga, ali u svakom slučaju ne želim da ulazim u tu priču naslijepo. Zdrav razum mi ne dozvoljava da vjerujem u ovu priču i prema zakonu privlačenja tu ne mogu dobiti ništa dobro. A radi drugih ljudi koji bi htjeli da se priključe ovoj mreži, mislim da bi bilo dobro da odgovoriš na sledeća pitanja:
  Koji je interes osnivaca Rippln-a da ukljucuje neogranicen broj
  lica u kompezacioni plan, odnosno da sa njima dijeli zaradu kada
  sve moze pripasti samo njemu? Daleko je jeftinije uloziti neku
  malu svotu novca u reklamu, pa ako je proizvod dobar sam ce vrlo
  brzo zazivjeti. Koji je motiv autora da dijeli tako ogromne svote
  novca sa gomilom nepoznatih ljudi koji nisu ucestvovali u
  kreiranju platforme, odnosno nemaju udjela u autorskim pravima? Kako to da se ova ista priča na stranim sajtovima (u kojoj se govori o zaživljavanju platforme za 10 dana)pojavljivala i u 2009. godini? Ovo je lako provjeriti podešavanjem vremenskog opsega pretrage na Googlu.
  I na kraju: Zakon privlačenja je realnost, a ljudi koji ga pravilno koriste trenutno su najmoćniji i najuticajniji na svijetu. Sigurno da priča o Zakonu privlačnosti privlači i određeni broj lakovjernih i naivnih, ali smatram uvredom za sve članove ovog foruma i posjetioce sajta da se na ovom mjestu plasira ovako jeftina priča. Naravno da je Zakon privlačnosti dovoljno moćan i da novac i blagostanje možemo privući i ako ne činimo ništa više od toga da gledamo u tačku i vjerujemo da ćemo se obogatiti… naravno, ali vjera mora biti jaka i naše uvjerenje mora biti jako da se možemo obogatiti na taj način, a malo je onih koji to mogu. Smatram da ova platforma koju ti nudiš ima isti potencijal kao ta tačka na zidu, a svima koji toliko slijepo vjeruju da on može donijeti novac i pored ovog mog obrazloženja toplo preporučujem da ga isprobaju. Pozdrav.

 14. Srce

  “Na ljudima je da vam ne veruju, a na vama je da ih razuverite!” 🙂

 15. joy

  Da, sve je to ok… ali meni nekako moj karakter,moral ili ne znam šta, ne dozvoljava da tražim od prijatelja ili bilo koga podatke i sa kodom ih uputim da vide o čemu se tu radi, a znam da bi tim kodom oni samo potvrdili svoje podatke koja bi ja za njih već unijela… i postali broj na listi kontakata…. na taj način mogla bih ih sakupit više, ali nije to moj način…
  Ali ko voli nek izvoli, osobno nikoga ne sudim…
  Možda ja iz pogrešnog kuta gledam, ali u svakom slučaju znam da sve ima i dobru i lošu stranu ovisno kako uzmeš.

  Hvala Popovp! 🙂
  Hvala Imperialcompany! 🙂
  Hvala Srce ! 🙂

 16. Srce

  Ljudi, ljudi, vibracija je u pitanju. Da ste ovo shvatili kao Igru svog života, ne bi tako pričali i govorili. (tj. pisali :))

  Ovako ste ušli u drugačiju vibraciju.

  Vibracija je sve!

  “Kako zračite, tako i privlačite!”

  “Kakve su vam misli, takav vam je život!”

  Ja da nemam poverenja u Tajnaše i u sebe zar bih ikada prihvatio ovaj program!
  Da ga nisam gledao kao Biznis svoga života, zar bih ga ikada ponudio Tajnašima!

  “Možete imati 1000 razloga za nešto, ali ni jedan izgovor!”

  Tamo gde vam je energija i pažnja to i dobijate u životu.

  Ispričali ste gomilu stvari i ušli u drugačiju vibraciju. To je vaš izbor. Pitate se zašto?!

  Budite iskreni sami sa sobom. Ĺ ta je to ono što vas plaši: Da li je to ovaj Program i Poslovna mogućnost “Rippln”, ili je to nešto od ranije neka stara navika, uverenje i program?!

  Ako kažete da je Svet- surovo mesto za život, to i dobijate!
  Ako kažete- Svet je savršeno i Idealno mesto za Ĺ˝ivot i za mene, to vam i zaista jeste tako!

  Svako ima pravo na svoje izbore, i vi i ja.
  Zato se i tekst zove:

  “Rippln- moj izbor”

  Hvala na komentarima! 🙂 <3

 17. joy

  Srce, držim fige… samo naprijed. 🙂

 18. Srce

  Koliko vidim, dosta se Tajnaša učlanilo u Rippln, da li preko mene ili preko nekog drugog, nevažno.

  Radi se o tome da su ljudi prepoznali šansu i uvideli ovo kao “Igru svog Ĺ˝ivota”.

  “Biznis je igra, ali bez igre nema biznisa”- Vilard Mariot

  Veliki pozdrav za sve Iskrene i Autentične Tajnaše! 🙂 <3

 19. Reni

  Ovaj mi se sajt bas dopada ,dok god govorimo tj dok ljudi pisu o pozitivnom razmisljanju i tome slicno .Nedopada mi se sto polako pocinje da se pretvara u reklamiranje nekih…no kome se sta nesvidja nemora da cita 🙂 znam 🙂

 20. Mila

  Zivot je igra i ako svako nauci da bira sta mu se svidja samo i time se ne fokusira na nesto sto mu se ne svidja, blokade nestaju, jer cim se nesto ne dopada, pa se na to stavlja akcenat( ZAPAZANJE) znaci da ima jos puno da se uci kako da se SAMOUPRAVLJA, samo poztivino.

  LICNO bas me briga sta mi se ne svidja, kada znam sta mi se svidja…i ovo mi se i dopada… sto da ne.

  Od kada znam tacno sta zelim, prestalo je da mi smetaju drugi… Poenta je u prihvatanju sveta takvog kakkav jeste i SAMIM TIM VELIKOM LICNOM UMECU licnog izbora iz svega STA ZELIMO LICNO( a to ne znaci da moramo da dozvolimo da nam se neko popne na glavu… jer uvek mozemo da biramo sa kim cemo da sedimo u sobi…u suprotnom mozemo da menjamo sobu)..
  Sve dok ima negativnosti u coveku, smeta mu okolina i samo onda mu okolina smeta..

  To je upravo i samotestiranje da li jeste pozitivni ili ima neceg sto nije pozitivno IPAK.

  Pitanje za one kojima smetaju REKLAME: ZBOG CEGA IM SMETAJU REKLAME? CIM SMETA IMA LICNIH BLOKADA od posla i uspeha.. Imam iskustva sa takvima.

  Javljaju mi se ljudi danas koji su se prepirali sa mnom zbog blokada, a danas pricaju kako su ukapirali sada licne blokade, dok su mi nekad tvrdili da oni nemjau blokada: a rekla sam im DA IMAJU BLOKADE, CIM SE BUNE TAKO i danas to priznaju i sami… VELIKA JE STVAR PREPOZNATI SVOJE BLOKADE…TO JEST NEGATIVNE LICNE PROGRAME..

  Voli vas vasa Mila…ziveli vi meni dvesta godina..

 21. Srce

  Preneo bih vam jednu važnu vest za sve one koje interesuje poslovna mogućnost Rippln.

  Uskoro ce u Ripplnu da bude omogućeno da se vrši učlanjivanje preko linka tzv. Blic link.
  Neće da bude kodova, slanje, upisivanje na sajtu…
  Mnogo se sve pojednostavljuje.
  Ljudi kliknu na odgovarajući link i već su učlanjeni.

  To će veoma lepo da uprosti sam postupak učlanjenja.

  Naravno, za one koji su već učlanjeni, to će veoma da olakša i da ubrza sam biznis i naravno da uveća broj saradnika.

  Ĺ˝elim svima puno uspeha u ovom biznisu, bilo da su već u njemu ili to tek nameravaju.

  Veliki pozdrav! 🙂 <3
  Srce

 22. Srce

  “Kad naiđeš na nešto dobro, podeli to s drugima. Na taj način se dobro širi do najudaljenijih krajeva sveta.” Forest Carter

 23. Srce

  “Akcija je ponekad potrebna, ali ako ste u liniji onoga sto Univerzum pokusava da vam dostavi.
  Osecacete se srecnim, tako zivahnim, vreme ce stati.
  Mogli biste tako ceo dan.
  Univerzum voli brzinu.
  Nemojte odugovlaciti.
  Nemojte se preispitivati.
  Nemojte sumnjati.
  Kada je prilika tu, kada je nagon tu, kada vas intuicija prodrma, delujte.
  To je vas posao.
  I to je sve sto treba da uradite.”

  Odlomak iz filma “Tajna” autorke Rhonda Byrne.

 24. Srce

  Pogledajte još jedan divan video koji govori o sjajnim mogućnostima poslovne mogućnosti Rippln:

  Rippln kako i koliko zaradjujem

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5_E7k77Yxks#at=25

  Veliki pozdrav, 🙂
  Srce

 25. Jaca

  Kolko vidim ovaj rippln je nesto slicno kao i sfi,ko hoce moze i to da pogleda,ovo traje vise od 14 godina,registracija je besplatna kao i obuka,6 nivoa zarade,pa ko voli nek izvoli informisati se vise i o tome. http://www.tripleclicks.com/12934429

 26. Jaca

  Evo zanimljive prilike za posao preko neta
  Sami svoj gazda,radite kad i kolko hocete,registracija i obuka potpuno besplatni,proverena firma,radi vise od 14 godina,5 nivoa zarade,ima jos dosta toga,da ne duzim,ja sam prezadovoljna.Ako zelite da se pridruzite timu uspesnih,registrujte se pa se cujemo http://www.sfi1.biz/12934429

 27. Srce

  Ljudi zasluzuju da dobiju nove informacije u vezi ovog programa o kome smo pisali u tekstu. Kod nas je mreza ljudi pocela uveliko da se pravi, ali aplikacije koje treba da se dele preko Rippln-a su dostupne za sada u velikom broju zemalja u svetu, ali ne jos i kod nas i u Ex-Yu.
  Aplikacije su za I-phone i za Android telefone.
  Ocekuje se da u skorije vreme i na nasim prostorima zazivi ova poslovna mogucnost. Cim dodje do nekih vidnih promena bicu slobodan da vam javim, a dotle moze svako da se prikljuci ko zeli. Veliki pozdrav!

Add a Comment