Podsvesti, šta da radim?

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Podsvest Tags: , , , , ,

Ljudi, imam jednu dilemu i zato želim da svojoj podsvesti uputim pitanje i molbu da mi razreši tu dilemu. Ipak, napisaću i ovaj kratak tekst na blogu iz dva razloga. Prvi razlog je da pojačam uticaj pitanja na svoju podsvest ne bi li mi što brže i jasnije odgovorila. Drugi razlog je što sam siguran da ću od vas, dragih prijatelja koji čitate ove redove, dobiti mudre i pametne savete.

U prethodnom tekstu smo se dotakli dubokih, uzvišenih tema. Zato se sad vraćamo na prizemne, ovozemaljske teme. Naime, želim da odem sa svojom porodicom na zimovanje. Ĺ˝elim ja, želi moja žena, a sin bi sigurno maksimalno uživao na snegu. Problem je što, obrni – okreni, bez 800€ ne možeš da prođeš. Hotel, ski pas, ski oprema, put… Nije to more da možeš da se zakrpiš sa 200€ u nekom apartmanu, pa jedeš paštete po ceo dan. Skupa je ovo zabava. Ali baš mi se ide na skijanje. Nisam bio odavno.

E sad… onih 1000€ koje sam dobio je odradilo svoj posao, ali se vrlo brzo izgubilo u moru troškova. Ako se odreknem tih planiranih 800 evrića za zimovanje, biće nezgodno da se ponovo vratim u kolosek. Da ne pominjem vanredne troškove oko Nove Godine, Božića, slava… Ali ako prelomim, pa odem, to znači da ću ispoštovati sve ono o čemu pišem na ovom blogu. To znači da ću u trenutku odluke biti bez straha, znaću da svaku situaciju na koju naiđem u životu mogu da rešim, radiću ono što želim, biću u skladu sa svojim višim ja, biću u dosluhu sa univerzumom… Da, tako bi bilo u trenutku odluke, a da li bi nakon toga usledilo kajanje, grcanje u dugovima ili ko zna još koja neprijatna situacija? Ipak, ne smem da zaboravim zakon privlačenja, tu čuvenu tajnu koja se provlači kroz svaki tekst na ovom sajtu. Moram da verujem da će mi zakon privlačenja regulisati sve troškove, a da ću se ja provesti kao na službenom putovanju, odnosno kao da sve plaća firma 🙂

Danas se završio Expo-zim, sajam zimske opreme, na kome su i turističke agencije iznele svoje ponude. Još sutra im važe sajamski popusti, tako da bi bilo najbolje da, ako odlučim da uplatim, to uradim već sutra. Zato večeras, pred spavanje, upućujem svojoj podsvesti želju da mi da jasan znak šta treba da uradim. Možda će neko od vas da bude produžena ruka moje podsvesti ili produžena ruka univerzuma i da mi ukaže na to šta da radim.

Ĺ˝elim, mogu, hoću… a da li sam dovoljno “lud” da to i stvarno uradim?????

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment