Na šta ja trošim vreme?

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna Tags: , ,

Kao što ste videli u komentarima na prethodni tekst, organizovali smo viđanje u centru Beograda. Bilo je malo, ali odabrano društvo. Međutim, izgleda da je bila negativna selekcija u pitanju. Ljudi, potrošio sam uzaludno dva sata svog života. Laloona, koja ovde na blogu prosipa pamet je u stvari jedna obična folirantkinja! A o Petru Missiji uopšte ne treba trošiti reči. Bilo je puno negativne energije, dosta smo ćutali i sva sreća pa se završilo sve to. Samo mogu da kažem: “Nikad više!”

Stručnjaci za pisanje kažu da je u celom tekstu najvažniji naslov i prvi pasus. Oni privlače pažnju čitalaca. E pošto sam ja sada privukao vašu pažnju, mogu da nastavim sa pisanjem o tome kako je stvarno bilo. A bilo je potpuno suprotno. Pre svega, nadam se da se pomenuto dvoje neće naljutiti za prvi pasus. Imam stvarno najlepše moguće mišljenje o njima.

Dakle, skupilo se nas troje. Nadam se samo da se nije desilo da je neko došao, a da nije mogao da nas pronađe. Ako je i bilo tako, neka se ne ljuti na nas nego na sebe. Zakon privlačenja mu je privukao ono o čemu je mislio. Pričali smo o dosta stvari, prevashodno o temama koje obrađuje ovaj sajt. Pominjali smo zakon privlačenja, tajnu, knjige. Pričali smo o nekim svojim iskustvima, zainteresovao sam ih za Silva metod. Oni su mene podržali u mojoj ideji za posao za koju sam pisao da me je pukla u glavu pre neki dan. Laloona je pričala, jako lepo i zanimljivo o svojim uspesima u primeni tehnika, o meditaciji, auri, lečenju… Petar je pričao o šiacu masaži. Sve u svemu, proletelo je neverovatno brzo i bilo je jako zanimljivo. Nadam se da je i njima dvoma bilo bar upola zanimljivo koliko i meni i da neće u komentarima pisati kao ja u prvom pasusu 🙂

Petar je obećao da će napisati tekst o šiacu tehnici. Petre, ovo sam namerno napisao da svi znaju i sada ne možeš da se izvučeš.

Takođe je i Zdenka dobila ideju za neki novi članak i to baš onaj članak čija radna verzija meni stoji već nekoliko nedelja. Pominjao sam da pišem jedan članak, ali da me sve ometa da ga napišem i da sam shvatio da nije pravo vreme za njega. Tako je i bilo jer je Zdenka pokazala zavidno znanje iz te oblasti, a ja bih se samo “izlupetao” kao pravi laik na tu temu.

Naravno da mi je žao što mnogi nisu mogli da dođu. Biće i kasnije teško da se svi skupimo u bilo kom gradu kada smo rasuti na sve strane. Ali, mislite o tome i ako svi usmerimo energiju ka tom cilju, siguran sam da ćemo u skorijoj budućnosti uspeti da se svi vidimo.

Ovakvi sastanci su odlični za podizanje motivacije. Ja sam već smislio dve tri teme o kojima ću da pišem, a izvojevao sam i pomoć sa strane u vidu novih autora. Sa željom da nas bude više, do sledećeg puta… dopisujemo se ovde. Pozdrav svima!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment