Motivacija i optimizam preko tajna.rs mejling liste

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Obaveštenje Tags: , , ,

Dragi prijatelji sajta tajna.rs, želeo bih da vas ovim kratkim tekstom obavestim o nekim novostima na sajtu. Naime, pre nekoliko meseci smo pokrenuli servis kojim se šalju pozitivne i motivacione misli kao SMS poruke. Taj servis smo nazvali Motivizam što je kombinacija reči motivacija i optimizam.

Motivizam SMS servis je trajao nekoliko meseci, imali smo pozitivne reakcije korisnika, ali nažalost, prinuđeni smo da obustavimo njegov rad. Uvideli smo da SMS nije baš idealan način da se šalju mudre misli i motivacione poruke. Prednost jeste što će poruka zateći korisnika u bilo kom trenutku sa velikom šansom da stigne baš onda kada je najpotrebnija. Ali sa druge strane, mobilni operateri naplaćuju korišćenje ovakvog servisa i to ne baš jeftino. Zato smo razmišljali kako da i dalje nastavimo da motivišemo korisnike sajta tajna.rs, a da to bude besplatno i što prirodnije. Složili smo se da je najbolja solucija da to radimo putem email-a.

Moj dragi prijatelj, a Vaš stari znanac sa sajta, Srce, jedva čeka da počne sa slanjem pozitivnih poruka korisnicima. Meni su njegova „dečja energija“ i entuzijazam bili uzor proteklih meseci i zato jedva čekam da nastavimo sa Motivizmom preko email-a.

Sve što treba da uradite, da biste se prijavili za Motivizam preko email-a je da upišete svoju email adresu i željeno korisničko ime u polja u desnoj koloni sajta. Onda kliknete na „Prijavi me!“ i prikazaće Vam se poruka na engleskom jeziku da treba da potvrdite prijavu. Dakle, kada ste se prijavili, na Vaš email je poslata poruka u kojoj treba da potvrdite prijavu. Kliknite na dugme u toj poruci na kome će pisati “Yes, subscribe me to this list” i prijava će biti završena.

Za sada su sve te stranice za prijavljivanje i potvrdu prijave na engleskom jeziku, a kada bude bilo vremena, prevešću na srpski. Nadam se da ovo neće predstavljati problem korisnicima tajna.rs.

Ĺ ta ćemo slati ovim putem? Dobijaćete obaveštenja o važnim događajima ili promenama na sajtu, dobijaćete mudre misli i motivacione poruke, dobijaćete sve ono što mislimo da je potrebno da se šalje putem email-a. Ali nećemo preterivati i nećemo Vam dosađivati. Uvek ćete biti u mogućnosti da se odjavite sa liste ako ne želite više da primate ove poruke. A ono što je najbitnije, sve je besplatno!

Evo nekih primera poruka koje možete da očekujete:

Sada kada znate Tajnu, tražite od života sve i odmah u svakom momentu. Dosta ste čekali. Strpljenje je najveća vrlina, ali ne uvek. Uzmite zasluženo! 🙂

Ĺ˝ivot je sve ono što se događa dok se u međuvremenu bavimo sporednim stvarima. Ĺ ta je stvarno važno, a šta “sporedno” u vašem životu?

„Moje srce je kraljevstvo. Ne znaš njegove granice, ali si njegov kralj“. Nemojte da se odupirete, otvorite se za LJUBAV i “pomerićete brda i planine”! 🙂

“Ostavite ego na stranu. Odbacite svo đubre koje godinama “vučete” sa sobom. Ono vam više nije potrebno. Potrebne su vam nove misli i novi programi koji imaju jedini ZADATAK da PREPORODE i UNAPREDE vaš život!”

Uz želju da svi još više i brže napredujemo uz Motivizam preko email-a, pozivam Vas da se prijavite na tajna.rs mejling listu. Veliki pozdrav svim poštovaocima Tajne.

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment