Misao čoveka – najjače oružje

Objavljeno . Autor: Energija Posted in Tajna Tags: , ,

Dokaz zakona privlačenja

Dokaz preko već postojećih naučno dokazanih činjenica
Model atoma sa 3 elektrona

Model atoma sa 3 elektrona

Da bi se za nesto tvrdilo da je ZAKON, on se mora dokazati. Evo dokaza za zakon privlačenja:

Formula:
Proces mišljenja = elektromagnetni talasi
Elektromagnetni talasi = cepanje atoma
Cepanje atoma = emitovanje energije (NUKELARNA)

U procesu mišljenja stvaranjem eletromagnetnih talasa određene frekvencije dolazi do cepanja atoma, odnosno odvajanje elektrona i napuštanje njegove orbite kojom je kružio oko jezgra.

Veoma važno: određena frekvencija elektomagnetnog talasa misli može delovati samo na određeni elektron.

Uzmimo na primer da je to elektron zelene boje sa slike. Znači on se izbombarduje frekvencijom elektromagnetnog talasa negativne misli koja prouzrokuje njegovo cepanje odnosno razdvajanje i on kao slobodan atom nastani njegovo kretanje u prostoru nezvisno više da li u samom telu ili ga napušta. Bitno je shvatiti ovom prilikom dve stvari:

 1. Nastala je jedna energija, a opšte poznata činjenica je da cepanjem atoma se dobija nukelarna energija (princip rada nukelarnih centrala ili atomskih bombi);
 2. Došlo je do upražnjenog mesta u atomu gde nedostaje jedan elektron, odnosno nastao je višak pozitivnog elektriciteta većim brojem protona, koji po prirodi privlače elektrone iz prostora.

Ovde do sada je dat primer samo na jednom atomu. Usled jedne negativne misli dolazi do cepanja relativno manjeg broja atoma koji nemaju neki poseban uticaj. Ali, ako se ove misli konstantno ponavljaju, cepanje sve većeg broja atoma se nastavlja i nastaju sve se više “slobodnih” mesta atoma frekvencija negativnih misli. Na taj način privlačna magnetna snaga jezgra oslabljenih atoma iz prostora velikom snagom privlače elektrone koji su slobodni u prostoru od drugih negativnih emisija. Bitno je znati da mogu privući samo takve elektrone po zakonima koje do sada već poznaje nauka. Iz ovoga proizilazi da imati negativne misli isto takva negativna energija se preko atoma iz prostora privlači.

Opšte poznata činjenica nukelarne fizike je da slobodni atomi ili se izgube u prostoru privučeni nekom drugom silom van tela ili usled velike brzine udare u orbitu bližnjeg atoma i silom inercije izbaci i iz njega isti takav atom. Znači od jednog dobili smo dva oslabljena atoma. Ovaj proces je munjevit i nastavlja se sve dok se ima atoma na koji se može delovati. Znači, ako postoji relativno mali broj slobodnih atoma oni se gube u okolnom prostoru van tela, ali ako se njihov broj uvećava, uvećava se i slobodan prostor u samom telu.

Kada smo sve ovo shvatili, onda je kristalno jasno da te negativne energije koje se privlače utiču na dalje funkcionisanje organizma.

Pošto je sam proces nukelarne prirode, nukelarna energija koja se emituje je daleko veća ako su iste misli učestalije.

Sve ovo važi i za pozitivne misli, samo u tekstu zameniti reči pozitivno i negativno.

Nukelarnim bombardovanjem pozitivnim mislima, privlači se pozitivna energija, kao što se istim principom privlači negativa energija.

ÄŚovekov um je najjače oružje koje se može upotrebiti u različite svrhe, isceljenja, stvaranja i slično, ali i u drugim slučajevima. Takođe treba znati da ne postoji nikakva opasnost “krađe nečije pozitivne energije” ako ti koji si u opasnosti si usaglašen sa tvojom pozitivnošću i sam nemaš strah od takvog nečeg.

Strah je najveća emisija negativnih elektrona i sa njime organizam potpuno slabi. Strah, nepoverenje, ljubomora, nedoumica, nesnalaženje i ostalo su izvori negativnih emisija elektrona negativnih frekvencija.

7 Responses to Misao čoveka – najjače oružje

 1. Srce

  Hvala Energiji na prvom tekstu na Tajni. Ali zato sjajan tekst.

  Pomenuo bih ovom prilikom jednu izreku slavnog naučnika Alberta Anštajna koja se nadovezuje na ovaj tekst. Izreka glasi: “Ĺ to postoje jača oružja, čovek će sve više da ceni mir”.

  Nisam ranije u potpunosti i na najbolji način shvatao ovu izreku, a sada kada znamo i svesni smo da je Um-Naše najače oružje, sada je sve jasno! 🙂

 2. imperialcompany

  Jako zanimljiv tekst. Ja bih samo zamolio da mi neko objasni kakve veze ima elektromagnetni talas sa cijepanjem atoma? Iz ovog teksta proizilazi da mi razmišljanjem cjepamo atome i stvaramo nuklearnu energiju. Znači da se u našim glavama odvija isti proces kao u nuklearnom reaktoru. Mislim da su ovdje pomješani pojmovi električne i nuklearne energije. Cijepanje atoma podrazumjeva cijepanje atomske jezgre (fisija) ili spajanje više jezgri u jednu (fuzija). Električna energija je usmjereno kretanje elektrona u provodniku i ova priča mi mnogo više liči na to nego na priču o atomskoj energiji. Priznajem da nisam neki stručnjak iz ove oblasti ali mi nije baš jasno o čemu se ovdje priča. Možda bi i bilo da nema onog dijela sa nuklearnom energijom.

 3. Carobnjakov segrt

  Tekst je izvrstan,ali jedino mana sa tim cepanjem atoma,proces razmisljanja je biohemiskog i bio elektromagnetnog karaktera.Jedino ako je autor hteo jos nesto dodatno da objasni,al dobro.Pozdrav!

 4. dekikrs

  Izmesali ste pojmove elektromagnetnog polja i nuklearne energije. Cepanje atoma je cepanje nukleusa (jezgra) a ako dolazi do oslobadjanja elektrona iz orbite atoma to se zove jonizacija. Svi atomi metala imaju na sobnoj temperaturi gotovo sve elektrone slobodne iz poslenje energetske orbitale. Mozda je pisac jako zeleo ovo da objasni ali nezna fiziku ni iz osnovno skole. Zao mi je ali ovo nije dobro objasnjenje zakona privlacenja iako mislim da on verovatno postoji, ali jos neznamo bas sve promenljive u tom zakonu niti bas njihovu medjusobnu vezu, ali evo teme za razmisljanje, mozda neko to uradi bolje. U svakom slucaju svakom hvala na trudu ….

 5. Marko

  Vrlo je dobro koristiti ovaj zakon…tako je mogučan i nam ostvaruje snove…
  http://www.badassbutton.com/584ad899ef2c4f0fa6ec4d362c2feba3

 6. lotos

  Nije vazno kakav fizicki princip ili zakon je naveden kao primer…Sustina je da je ovo velika istina i sto vise nas to zna i trudi se da to primenjuje u svom svakodnevnom zivotu svima ce nam biti lepse i bolje.
  Bravo!

 7. dinko suljcic

  komunikacija u organizmu > nurotrasmitor tj substanca kojom se neuroni tj nervne celije dodaju odnosno komuniciraju(prirodno dopamin serotonim… i neprirodno droge poput THCa amfetamina, heroina …)> neurotransmitori se vezu na razlicte nervne receptore sto za posljedicu ima razlicita emotivna stanja. STO ZNACI DA OVA TEORIJA DJELIMICNO PADA U VODU. ali neurotrasnmitori mogu biti razlicite substance a svaka substanca ima i elektro magnetno polje a kao sto je poznato nervi salju elektricne impulse misicnom tkivu da se zategne ili opusti , a kao sto znamo elektricni impulsi su kretanje negatvno naelektrisanih cestica elektrona od atomske jezgre do druge atomske jezgre to jeste orbite u kojoj elektroni kruze oko jezgre gdje na scenu stupa kvantna fizika jer kretanje elektrona oko jezgre nije uzrokovana silom gravitacije i centrifugalne sile to jeste njihovog balansa tacnije klasicne njutnove fizike nego ajnstajnove kvantne fizike gdje stoji da prenosnik interakcije tj sile koja odrzava elektron u KONSTANTNO istoj udaljenosti od jezgre jeste foton (za sve ali bas sve je potrebno sredstvo bilo da zelis nesto pokrenuti ili zadrzati u mjestu sila ne moze putovati kroz APSOLUTNI VAKUM TJ APSOLUTNO NISTA JER TAKVO STO NE POSTOJI morski talasi nisu moguci bez vode…)tj svijetlost ili sila svijetlosti kako sam barem to razumio. dok samu jezgru atoma (protone i neutrone) drzi naokupu JAKA sila kod koje su prenosnici djelovanja kvarkovi koje opet drze drugi prenosnici sile gluoni i tako vjerovatno u nedogled barem koliko je dosad dogurala kvantna fizika ALI JE JEDNA KONSTANTA DA SVAKA SILA IMA FREKFENCIJU…

Add a Comment