Koliko ste napredovali za dve godine?

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Lični primer, Tajna Tags: , , , , , , , , , , , ,

Pre tačno dve godine tajna.rs je ugledao svetlost dana. 29. novembra 2009. godine je objavljen prvi tekst na sajtu.

Ĺ ta se sve desilo za protekle dve godine? Da li sam napredovao ili i dalje stagniram? Ĺ ta je tajna.rs sajt postigao za dve godine? Ĺ˝elim da vam dam odgovore na ova pitanja u daljem tekstu, a na kraju očekujem od vas da napišete vaš napredak u poslednje dve godine ili od trenutka kada ste čuli za Tajnu, odnosno zakon privlačenja.

Hajde prvo da pišem o sajtu. U protekle dve godine tajna.rs je mnogo napredovao.

 • Došli smo od 0 posetilaca do preko 12.000 različitih ljudi koji mesečno dođu na sajt. Svakodnevno sajt tajna.rs poseti od 550 do 800 ljudi. Detaljniju statistiku za prethodni mesec uvek možete da vidite na stranici za marketing.
 • Prvi, ili među prvima, smo na Google-u za mnoge reči i fraze: tajna, film tajna, samopouzdanje, zakon privlacenja, afirmacije, podsvest, Silva metod…
 • Objavljeno je 187 tekstova na blogu, što znači da je u proseku objavljivan jedan tekst na svaka 4 dana.
 • Ponosan sam što je, pored mene, čak 14 različitih autora pisalo za blog.
 • Aktuelnu statistiku foruma uvek možete da vidite na početnoj stranici foruma. Za sada imamo 360 registrovanih članova i preko 7300 poruka.
 • Sajt je promenio izgled pre pola godine, a ako želite da se podsetite starog izgleda, pogledajte tekst Panta Rei
 • Ipak, pored sve statistike, rekao bih da su najveća vrednost sajta njegovi aktivni korisnici koji uvek komentarišu, postavljaju pitanja, odgovaraju drugim članovima i napreduju zajedno sa sajtom.
 • A najznačajniji rezultati sajta su stvaranje i očuvanje pozitivnosti kod ljudi, pokretanje motivacije, otvaranje vidika, prikazivanje drugačije perspektive, davanje nade… Da, to svako može, samo mora da odluči da hoće i da nešto preduzme.

O čemu se sve pisalo u proteklih godinu dana možete da vidite na stranici sa spiskom svih tekstova.

Planovi za dalji razvoj sajta mi još uvek nisu kristalno jasni. Ĺ˝eleo bih da sajt preraste u nešto veće i korisnije svim ljudima, ali nisam siguran kako bih to uradio. Za sada ostavljam zakonu privlačenja da nam svima privuče najbolje rešenje.

A ja?

Da li sam i ja napredovao zajedno sa sajtom?

Da! Mnogo sam napredovao. Ali nemam rezultate da vam pokažem. Osim onih 1000 eura koje sam odavno privukao, nisam imao opipljivijih rezultata u materijalnom smislu. Raduje me što sam povećao svoje prihode, ali sam povećao i rashode, tako da sam na istom nivou kao i ranije.

Međutim, mnoge stvari su se pokrenule sa mrtve tačke. Potpuno sam drugačiji nego pre dve godine. To se vidi u svakoj mojoj misli, u svakoj izgovorenoj rečenici. Od čoveka sa samo jednim poslom, postao sam čovek sa istim tim poslom i još pet drugih poslovnih prilika. A neke od tih poslovnih prilika će sigurno da se realizuju.

Sada se osećam kao oni kineski bambusi što im treba pet godina da probiju površinu zemlje nakon sađenja, ali kad to urade, mogu da rastu i po čitav metar dnevno. Strpljivo čekam da neki od mojih bambusa koje sam posadio probije zemlju. U stvari, ne čekam, nego im aktivno pomažem da to urade.

Pošto se život ne svodi samo na materijalno, želim da se pohvalim da u svim drugim segmentima života postižem baš ono što želim. Svi smo zdravi i srećni. Sin raste i stvarno sam ponosan na njega. Kada bi mi Bog sada ponudio da bilo šta kod njega promenim, stvarno ne bih ništa dirao. Potpuno je savršen ovakav kakav je, a ja ću se truditi da mu pomognem da takav i ostane.

Uz dosta ispunjenih usputnih ciljeva, ostaju mi oni veći kojima se približavam svakog dana i o kojima sve više i više mislim. Kada budem odveo suprugu na ekskluzivno putovanje u Pariz, znaću da sam mnogo bliži i kući sa bazenom koja mi trenutno predstavlja reper postignutog uspeha u životu.

A vi?

Koliko ste napredovali za dve godine? Koje ciljeve ste ostvarili? Kojim ciljevima težite? Ĺ ta preduzimate da biste ih ostvarili?

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

3 Responses to Koliko ste napredovali za dve godine?

 1. Freedom

  Dižem komentare iz mrtvih ;). Ali moram da prokomentarišem Nenadov komentar koji je meni veoma bitan “Zao mi je sto ovo moram reci ali Tajna postaje komforna zona.”. Ja sam ovde oko tri meseca, prvih meseca je bila eksplozija pozitivnih misli i to je mnogo toga promenilo, ali posle toga sam izgubio energiju i dolazio ovde samo zbog “komforne zone”, mislim da ima tu malo i onoga paretov 80/20 principa o kojem je Tajna pričao. Ali dobro, saznao sam kako se radi i sad moram vratiti energiju i početi raditi! Srećan rođendan sa zakašnjenjem, ali uskoro će treći pa ću biti tačan 😉

 2. kinfa

  Vijerujem da je svima poznat osijecaj kad so zaljubljenosti.Izazovite takav osijecaj i povezite da zeljom.pozz.

 3. MaNi

  Kad pogledam 2 godine unazad, ne vidim nista. Moj “kabum” se desio u poslednjih nekoliko meseci. Saznala za Zakon, istrazila, promenila sebe, primenila. Mogu reci da mi je to saznanje donelo uspeh, ne toliko na zivotnim poljima, vec uspeh u meni, uspeh sto sam promenila nesto. Sad lagano koracam dalje.. idem ka vecim ciljeima uverena da su oni vec ostvareni, samo ocekujem manifestaciju.
  Isprva, bilo je tesko pomiriti se sa sudbinom i sa mislju da sve sto se do sada desilo bila je projekcija sopstvenih misli. No, prezivi se i to, a onda se zivi punim plucima. Imam velike sne, mnogo isustava koje zelim da osetim, mnogo rizika koje zelim da okusim. To cu da uradim u naredne 2 godine, a onda cu opet da postavim ciljeve. U to ime, ziveli!

Add a Comment