Ja sam magnet za novac

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Novac, Resursi Tags: , , ,

Evo jednog laganog, nedeljnog teksta. To je u stvari video klip pesme koji možete koristiti da se namagnetišete kako bi ste privlačili novac. Već sam pisao o tome šta bi trebalo da radimo da privučemo novac i bogatstvo. Jednom rečju, treba sebe da zamišljamo kao da smo magnet za novac.

Da bismo usvojili takav način ponašanja, moramo stalno da se podsećamo da smo u stanju da privučemo novac, da nam on dolazi u neograničenim količinama i da uvek imamo više nego dovoljno novca za sve svoje potrebe. A šta ćete bolje za podsećanje od dosadne pesme koja vam se “vrti” po glavi od ranog jutra. Zato vam sada predstavljam jednu pesmu koju sam koristio da bih se “namagnetisao”. Upozoravam da je pesma izuzetno glupa, ali nakon nekoliko slušanja “ulazi u uho” i sigurno ćete početi da je pevušite. A zar nije tako sa većinom loših pesmama koje su postale hitovi?

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

3 Responses to Ja sam magnet za novac

 1. smile

  bar je vesela pesmica :)))

 2. Slavica Zindović

  preslatko da li ima jos neka pesmica na ovaj fazon

 3. M a X

  Knjiga tajna nije nije otkrila “Tajnu”, tajna je ostala skrivena, pazite ne mojte da vas to zavara. Ispod ću ostaviti link za knjigu koja dovodi do uspjeha jer ako je pažljivo pročitate, skontaćete šta su to u stvari pisci tajne prećutali.
  http://www.antropozofija.org/articles/pg/books/Sandra%20Anne%20Taylor%20-%20kvantni%20uspjeh.pdf

  Sa srećom

Add a Comment