Gde je mojih hiljadu evra?

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in 1000€, Lični stav Tags: ,

Ko je čitao ranije članke zna da mi je trenutno namera da u svoj život privučem 1000€. Te pare želim i trebaju mi. Očekujem ih svakog dana i siguran sam da će doći. Ali još uvek ne stižu iako je prošlo oko mesec dana, pa sam hteo da se malo preispitam u ovom postu. Ĺ ta ja to radim i da li to dobro radim?

Bavim se aktivnije zakonom privlačenja više od godinu dana. Kurs Silva metoda koji sam završio pre petnaestak godina je privremeno davao neke rezultate, ali se to kasnijih godina pretopilo u opšteprihvaćenu negativnost i osećaj da moj život zavisi od drugih. Sva sreća, pa sam se ponovo vratio na put čvrsto rešen da ovog puta privučem sebi bogatstvo i sreću. U stvari, kad malo razmislim, dovoljno je privući samo sreću jer ona sa sobom donosi sve što je potrebno da bismo bili srećni. Biti srećan je potpuno individualno i proizvoljno, a za mene podrazumeva da imam skladan život, novac za sve što mi treba ili što želim, zdravlje, osećaj da sam nešto postigao u životu.

Dakle, bavim se zakonom privlačenja godinu dana, ali više teorijski. Sada sam rešio da krenem sa praksom, a početni korak je da privučem 1000€. Želim ih, zamišljam da sam ih dobio, zamišljam kako sam srećan i zadovoljan i kako oduševljen pišem post na tajna.rs da sam uspeo u svojoj nameri i da zakon privlačenja funkcioniše. I srećan sam dok to zamišljam, lepo mi je. Posle toga imam lep osećaj iščekivanja. Kao da će svakog časa novac da mi padne s neba. I za sada sam uspeo u nečemu. Za ovih mesec dana sam uspeo da promenim svoje osećanje prema trošenju novca. Ranije sam se uvek osećao nelagodno kada treba da kupim nešto iole vrednije. Postao sam prava škrtica koja samo razmišlja o tome kako da sačuva svaki dinar i za sve što bi trebalo da se kupi govori kako je to nepotrebno. Ali promenio sam se. Osećaj je drugačiji. Sada mi je mnogo lakše da se odreknem neke količine novca kada znam da će on opet doći.

Setio sam se i nečega što sam naučio preko Silva metoda. Kada god trošim ili dajem novac, kažem sebi: “Volim da dajem i sve što dam, višestruko mi se vraća!” Ja sam ovu rečenicu malo modifikovao, tako da sada u mojoj interpretaciji glasi: “Volim da dajem i sve dobro što dam, višestruko mi se vraća!” Dodao sam da mi se vraćaju samo dobre stvari ako slučajno nekada emitujem i nešto negativno. Uvek kada novac ode od mene, ja izgovorim u sebi tu rečenicu i lepše se osećam. Tako znam da nisam bacio pare, nego da će se one vratiti i da će sa sobom povesti i drugarice 🙂

Pre neki dan sam imao snažan osećaj da će se baš tada dogoditi da dobijem 1000€. Osećaj je bio toliko jak da sam počeo da gledam dole po ulici nadajući se da me negde čeka taj novac. A onda sam video da je uveče izvlačenje loto-a i da je nagrada skoro dva miliona eura. To je bilo to, otkrovenje, eureka, klik, zovite ga kako hoćete, ali tog trenutka sam shvatio da moram da uplatim. Celog tog dana me je držala euforija dok nisam uveče video da jedva imam dva pogotka u jednoj koloni. Neverovatno! Moram da priznam da sam se malo razočarao. Ali ipak je to mala šansa da bih ja stvarno i iskreno verovao u dobitak. A danas, od 12 brojeva na koje sam igrao, ni jedan jedini nije izvučen.

Znate ono kako se čovek stalno preispituje kada stvari ne krenu kako je očekivao. I ja se sada pitam da li radim nešto pogrešno ili nedovoljno dobro. Da li sam dobro shvatio principe zakona privlačenja? Da li dovoljno jako želim? Koliko me ometaju poneke negativne misli koje i dalje imam? Ranije mi se dešavalo da uđem u neku “daun” fazu i tada lako odustajem od svega što ambiciozno počnem – od mršavljenja, od trčanja, od nekog posla koji sam započeo, od sjajne ideje koju sam imao. Rekao sam da sam počeo ovaj blog baš da bih prebrodio takva stanja kada se ohladim od početne ambicije. Zato i neću sada da odustanem. Nastavljam sa kreativnim vizuelizacijama, zamišljanjem dobitka. Ako ništa drugo, lepo mi je dok to radim i nastaviću.

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment