Obećanje-put do uspeha!!!

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 25.10.2011. 13:25
Zanimljivo pitanje, i kad sam se zamislila koji je to trenutak, shvatila sam da ih je bilo više pre tog konačnog.

Recimo, jedan od najvažnijih i najranijih, trenutak kad sam uspela da "prevedem" dete preko granice i bez pasoša ;) Naime, jureći, tj. privlačeći jaknu, pare i ostalo, što sam sve i dobila, zaboravila sam da mu sredim pasoš i ovlašćenje da putuje bez roditelja :doh: Kad sam to shvatila, već je bio na putu za autobus. Niko nije verovao da može da prodje, ali ja jednostavno nisam htela, nisam mogla da prihvatim da se vrate. Ĺ ta sam radila sve to veče, uz pomoć mog andjela, Lalune, to je bilo neverovatno. Oko 1 po ponoci sam skočila sa stolice znajući da sam uspela, da prolaze. Nešto posle pola 2 sam dobila poruku od sestre da su prošli.

Pa trenutak kad sam uradila tako dobru reviziju vesti iz bolnice, da su moju tetku isto samo par sati kasnije vratili na lakše odeljenje.

Ili trenutak kad sam srela ženicu za koju sam radila imaginaciju, i to potpuno preporodjenu, na putu potpunog izlečenja od vrlo podmukle bolesti.

Ili način na koji sam jedno vreme privlačila novac. Potpuno neverovatno, stizao je sa svih strana, a da ja nikoga nisam ništa pitala. Moraću to da ponovim ;)

Ipak, ono što me je najviše ponelo, i što me je na kraju najviše šokiralo, je što sam prizvala ljubav svog života. Od tada znam šta mogu. I od tada sma opuštenija, ali čak i kad nisam nešto posebno dicsiplinovana, stvari nekako i same idu lakše, brže i bolje u pravcu ispunjenja mojih želja. Srećna sam, ali znam da sam sama iskovala tu sreću. I znam da će tako ostati ako nastavim da i dalje radim, i da budem zahvalna na svemu što mi svaki novi dan donese.

I to nije samo zato što sam zaljubljena. Ne, upravo jutros sam se setila kako sam danima pre nego što se on pojavio bila potpuno srećna i uronjena u lepotu i zahvalnost. Ja sam srećna, pa sam privukla sreću. I dok god budem srećna, privlačiću još sreće.

A ako neki put pomalo posustanem, prihvatim i to. Naučila sam da budem strpljiva sa samom sobom. Ali sam odavno naučila da ustanem. Doduše, moram da priznam da već neko vreme nisam pala. Usporila da, posustala pred nekim udarima, da, ali pala nisam odavno. I to je sjajno.

Još je dug put predamnom. Znam kuda idem, i ne skrećem pogled sa tog cilja. A taj cilj nije nešto materijalno. Taj cilj sam ja. Taj cilj je život kojim želim da živim. Sa svim što on sobom nosi. Znam da samo ja odlučujem o tome kakav će biti, i zato više uopšte ne brinem da li će stići. A sve sam strpljivija i po pitanju toga kada će stići. Naravno, još se treniram da izbacim sasvim iz glave i kako će stići. Moje je samo da se potrudim da što pre postanem ta Ja.

Eto, to ti je odgovor na pitanje kad. I na gomilu drugih pitanja koja nisi ni postavila :mrgreen: Ĺ ta ću ti ja, povukla si me za jezik :dance: A znaš kako kažu, "taško žabu u vodu naterati" :lol:

Postovi: 47
Pridružio se: 06.07.2011. 17:02
PostPoslato: 25.10.2011. 14:36
Mau draga, hvala, znace mi tvoji primeri. Ali ja nisam jos tako uspesna kao ti.
Aj radi za mene imaginaciju, zamisljaj kako sam ti ja ovde javila kako sam se udala za ljubav mog zivota. :D
Ja IMAM divnog i sarmantnog decka koji me voli.
Korisnikov avatar
Postovi: 426
Pridružio se: 28.05.2011. 17:02
PostPoslato: 10.11.2011. 02:49
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika......SlikaSlikaSlika
"Um proširen novom idejom nikada se ne vraća na svoje početne dimenzije." Oliver Wendell Holmes
Prethodni

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: xmhlxzybzzyq99804 i 1 gost