Quantum jumping, tj. Kvantni skok, ali pravi

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 09.06.2013. 11:53
Dragi moji,

oprostite ako je neko ve'pisao o ovoj tehnici, ja jednostavno nisam mogla da nađem gde. Mislim da je Satori Mladen negde pominjao Barta Goldmana, i ovu njegovu sjajnu tehniku.

U svakom slučaju, bez griže savesti što otvaram novu temu, želim da vam pokažem nešto što može da vam bude prečica za shvatanje... svega. Ako još uvek niste sigurni oko nekih osnovnih zakonitosti univerzuma, svesti i podsvesti, uticaja misli i imaginacija, realne mogućnosti da ostvarite sve svoje potencijale, evo načina kako da se uverite da je to moguće.

Nasuprot uobičajenoj praksi da vam dam pristojan uvod i objašnjenje ove tehnike, ovaj put ću vam dati samo uvod sa linka za prijavu na besplatan webinar, u petak 14.06. u 03:00.

http://www.quantumjumping.com/online-training/webinar-invite?sr=41&cid=QJ-Relaunch-Invite-CA&aid=Blasted&otag=RM-QJ-RL-WI-CA&adtag=RM-Ad-QJ-RL-WI-CA&adtag_time=34#sthash.bt81QK8B.bF2wSsDO.dpbs

"U slučaju da vam je fenomen Kvantnog skoka nov, evo odgovora na najčešće postavljano pitanje...

Ĺ ta mu je sad pa taj Kvanti skok?

Kvantni skok je proces "uskakanja" u paralelne dimenzije, i sticanje veština, znanja, mudrosti i inspiracije iz neke druge verzije vas samih.

I za to nam ne treba nikakva oprema, već moćna i oprobana kombinacija meditacije i vizuelizacije.

Na prvi pogled, ovaj koncept deluje teško svarljiv, ali evo uvida u to kako je sve počelo...

Poruka Berta Goldmana

Dobrodošli na moju internet stranicu. Više od pet decenija svog života sam proveo putujući po svetu i izučavajući spiritualna učenja poput meditacije, vizualizacije i Qigong-a pod vođstvom najvećih svetskih spiritualnih majstora - a Kvantni skok je moje životno delo

Od kako sam ga objavio pre dve godine, više od 40.000 ljudi širom sveta ju je koristilo i promenilo svoje živote na neverovatne načine. Prođite ovim stranama da saznate više o tome, i kako da sami postanete Kvantni skakač. Vidimo se u nekom drugom univerzumu!


... (ovih par iskustava ćemo preskočiti, a zauzvrat ću vam kopirati svoje; za sada nastavlj
amo sa nečim zanimljivijim)


[b]Darlin Karsvel
Kontroverzno otkriće Napoleona Hila

Godine 1937. pionir na polju ličnog razvoja, Napoleon Hil, objavio je "Misli i obogati se", knjigu koja je promenila desetine miliona života širom sveta.

U njoj je otkrio vežbanje nazvano "Nevidljivi savetnici" - kontroverznu tehniku koju je otkrio kako bi komunicirao sa "savetnicima", i od njih dobio beskrajni izvor mudrosti, inspiracije i ideja.

Ovi savetnici su mogli da budu bilo ko. Mogli su da budu preko pola sveta, mitske ličnosti, živi ili mrtvi. Hil je mogao da pozove Gandija, Linkolna, ÄŚerčila, Karnegija, kao i bilo koga drugog, i to u trenu.

Kako se sve to odvijalo u njegovoj imaginaciji, nije bilo ni geografskih ni hronoloških ograničenja - pa ipak, Hil je bio u stanju da koristi ove susrete za sticanje znanja i ideja koje su bile izvan granica njegovog ličnog iskustva.

Otkrio je da mu savetnici govore stvari koje inače nikako ne bi mogao sam da dokuči. ÄŚak je povremeno bio svedok rasprava između njih oko stvari koje su samo njima bile poznate!

Skeptici su odbacili Hilove tvrdnje, i optužili ga da ima previše živu maštu. Ali ono što nisu shvatili je bilo...

[/b]Ono što možete videti na: http://www.quantumjumping.com/online-training/webinar-invite?sr=41&cid=QJ-Relaunch-Invite-CA&aid=Blasted&otag=RM-QJ-RL-WI-CA&adtag=RM-Ad-QJ-RL-WI-CA&adtag_time=34#sthash.bt81QK8B.bF2wSsDO.dpuf
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 09.06.2013. 12:10
Deluje previše ludo da bi bilo moguće, zar ne?

Tako sam i ja mislila. Ali sam ipak probala :mrgreen:

U to vreme sam uveliko radila na sebi, probala sve moguće tehnike do kojih sam došla, pratila Nevila, ali... nešto je nedostajalo. Sve sam ja to kopčala, teorijski, ali se kod mene pokazivalo ono "malčice je drukčije u praksi".

Znala sam da negde grešim, ali gde. Moje imaginacije su bile sve bolje, čulni osećaji sve življi, osećaj sreće sve trajniji, ali... sam se nekako vraćala na staro, a to sebi više nisam mogla da priuštim, i bukvalno i u prenesenom značenju. Znala sam da moram da nađem način da to rešim, i počela da ga tražim. Nos me je vodio do osećaja, do živog, originalnog, opipljivog, osećaja, koji je meni nedostajao.

Naravno, po principu Traži i dobićeš, na internetu sam naišla na taj webinar. Eto, do danas nisam znala da sam jedna od prvih "kvantnih skakača" koja se uverila u genijalnost ove tehnike. A kako je cilj tehnike bio da otkrijemo finansijskog genija u sebi, i da od njega dobijemo odgovore koji nam trebaju da preokrenemo sopstveni život, oberučke sam prihvatila izazov.

I da vam ne bih dalje pričala kako je bilo, kopiram vam tekst sa iskustvom sa prva dva kvantna skoka u svet mog "kralja Mide", kasnije identifikovanog kao Mark Džejkobs, iz Nju Džerzija (nije iz ovog veka, pa prema tome nije čuveni američki modni kreator) ;)

Uzgred, neki ovde znaju da sam posle njega više puta pričala sa svojim drugim savetnicima, uključujući i Nevila. I pre nego što me otpišete kao lujku ili lažova, pročitajte sledeći tekst, a onda probajte i sami ovu tehniku - u petak ujutro, 03:00 8-)
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 09.06.2013. 12:13
Moj kralj MidaDa li ste uhvatili sebe kako pomalo sažaljevate druge što su previše skromni u svojim željama, a onda shvatite da ste vi bili još skromniji, da ne kažem bedniji od njih? Da li ste primetili da ste se do te mere promenili da je za vas život u luksuzu normalan život? Da li ste videli sebe kako živite u domu koji vredi milione, ali je dom, topao, ljudski, vaš? Da li ste planirali krstarenje, ali svojim brodom? Ili vožnju po Evropi nekim od automobila iz svog voznog parka? Ja jesam. I često živim tako, ušuškana u obilje. Sada.

A sve je počelo krajem prošle godine, kad sam se našla na samom dnu, u beznađu koje me je dovelo do ivice razuma. Tada sam shvatila da nešto moram da promenim u sebi, jer od muke oko sebe više nisam umela da zamislim ni normalan život, a kamoli život u obilju ili makar stabilnosti. I krenula sam da tražim pomoć.

Prvo sam naišla na knjigu Pola Mekene “Promenite svoj život za 7 dana”, uz čiju pomoć sam otkrila sebe kakva želim da budem, i život kakav želim da živim (malo li je? :-) ). A onda i na našu Tajnu, i na mnoge divne ljude, danas prijatelje, i divne knjige i druge izvore informacija. To me je podiglo i usmerilo u pravcu novog načina razmišljanja koje se može opisati onom starom “svako je kovač svoje sreće”. Ali ne više samo vrednim radom i učenjem, već pre svega kontrolom sopstvenih misli.

Naučila sam dosta toga o imaginacijama i revizijama, i shvatila da je osnov uspešne imaginacije – osećaj uspeha. I dok mi nije bio problem da taj osećaj nađem u sebi kod imaginacija u vezi sa prijateljima, ljubavlju, pa čak i sa najdubljim željama (da postanem pisac, npr.), uvek mi je teško bilo da nađem u sebi osećaj uspeha kad je u pitanju novac. Jednostavno nisam znala kako je to biti bogat, ili makar “dobrostojeći”.

Naučila sam i ponavljala afirmacije tipa “novac mi pristiže sa svih strana, i uvek ga imam više nego što mi treba”, vežbala imaginacije sa brojanjem para, odlascima u kupovimu, galantnim poklonima i slično. I sve je to bilo dobro, ali nedovoljno. Shvatila sam da mi treba da “vidim” i osetim kako je to biti bogat.

Naravno, “slučajno” sam na internetu saznala za tehniku “kvantnog skoka” (ukucajte “quantum jumping” ako vas baš zanima) i zainteresovala se. Tehnika je kombinacija ciljane meditacije u alfa stanju, i subjektivne komunikacije koju Silvanci koriste da komuniciraju sa drugim ljudima. Ali ovde se komunicira sa sopstvenom podsvešću.

Kako sam već savladala i jednu i drugu tehniku, pomislila sam da bi ova kombinacija mogla da bude dobra, a kad je ponuđen besplatan mini program za vođenu meditaciju za takvu jednu komunikaciju, i to sa onim “ja” u nama za koga se može reći da ga pare tako hoće da poput legendarnog kralja Mide prosto “pozlati” sve čega se takne, više nisam oklevala.

Sama tehnika je vrlo jednostavna, u alfu se ulazi odbrojavanjem od 10 do 1 dok ne stignete do hodnika na čijem kraju su vrata. Znate da vas iza njih čeka vaš kralj Mida, i nakon dodatnog “silaska” uz brojanje od 3 do 1, otvarate vrata i “uskačete” u njegov život.

Tako sam ja uskočila u život izvesnog sredovečnog gospodina iz Nju Džerzija, naravno nepoznatog, ali vrlo prijatnog i gostoljubivog. Primio me je u svoj dom, božanstvenu kuću natopljenu onim diskretnim i plemenitim bogatstvom koje ne bode oči, već dozvoljava da se u njemu i uživa ali i da se sa njim živi. Sedela sam u neverovatno mekoj fotelji i pričala sa njim. Doduše, prvi put sam više ja pričala, jer sam bila potpuno iznenađena i nespremna.

Ipak, setila sam se da treba da ga zamolim da “uđem” u njega, da osetim kako je to biti bogat.

I, kako je? Jednom rečju – kraljevski.

On je vladao svojim životom, svojim carstvom, svojim podanicima, i to u svakom delu svog kraljevstva, i u svakom trenutku. Ali on je vladao tako da je praktično bio sluga svojim podanicima, brinuo je o njima, i nastojao da im obezbedi udoban i siguran život u svakom trenutku. Kralj kome je jedini cilj bio da svoju ljubav pokaže tako što će sve ljude oko sebe, od njegovih najmilijih pa sve do onih zaposlenih koji su samo ime na platnom spisku, zasipati pažnjom i obiljem.

Na kraju te posete su jedine reči koje su ostale za njim bile – NOVAC JE SVUDA.

Ĺ okirala sam se kad sam shvatila koliko je takvo razmišljanje daleko od mene. Shvatila sam da se tu krije moj problem – ja novac ne vidim ni kad mi je ispred nosa. Naravno, već za koji dan sam ga “posetila” ponovo. Ovaj put sam znala šta da ga pitam – kako se obogatio. Ali nisam htela samo da slušam, već sam ga zamolila da ponovo uđem u njega, da to vidim njegovim očima. Vrlo ljubazno je pristao, i tako sam počela da gledam film o njegovom životu.

A scenario za taj film je bio tipičan: bio je toliko siromašan da se još kao dete zakleo da će imati sve što i neki bogati klinci iz njegovog kraja, pa i više od njih. A onda je radio SVE što je moglo da mu donese novac. I tako godinama. Zaradio je puno, još kao vrlo mlad. U jednom trenutku je naišao na neke ljude koji su mu predložili da uloži u nešto što je postalo njegova ljubav – uzgajanje voća. I od tada je ulagao samo u ono što ga je na neki način ispunjavalo. Kad je postao bezobrazno bogat, i obezbedio svoju porodicu i prijatelje za više naraštaja, počeo je da vraća dobijeno, i to kroz razne fondove i humanitarne akcije.

Tu je filmu bio kraj, ja sam izašla iz njega, zahvalila se, ali sam imala još pitanja. Kad sam ga pitala šta bi mene savetovao, ili koje su bile njegove misli vodilje, rekao mi je sledeće:

- uvek sam nastojao da dođem ranije (na sastanak, na posao…) i da budem potpuno pripremljen, informisan i spreman;
- nikada nisam dozvolio nikome da me gleda s visine, koliko god bogatiji ili uspešniji bio od mene, pa makar morao i da se predstavljam uspešnijim nego što sam bio, da bih održao odnos jednakosti i ravnopravnosti u pregovorima;
- nikada nisam trošio od dela koji je bio obrtni kapital, novac koji je trebalo uložiti u robu, ili u dalja ulaganja. Trošio sam samo onaj deo profita koji mi je ostajao kad se sve namiri, i posao, i troškovi, računi, porezi… Samo ono što preostane.

Zahvalila sam mu se, i vratila se u moj život.

Ni do danas nisam do kraja razrešila tajnu identiteta mog kralja Mide, ali s obzirom da sam shvatila kako je to biti bogat, i kako se postaje bogat, bila sam zadovoljna postignutim i zahvalna na njegovoj pomoći, ko je da je.

Ja sam našla ovaj način da pronađem osećaj uspeha, da namirišem bogatstvo i da se naviknem na luksuz, a vi nađite svoj. U svakom slučaju, znam da i vi možete naći sličnog i sasvim pouzdanog savetnika u sebi, na ovaj ili na neki drugi način. Samo budite malo otvoreni, i shvatite da je vaša podsvest nemerljivo veća i bogatija od vaše svesti. Imajte poverenja u nju, i znajte da vas ona nikada neće izneveriti. Budite svesni da najboljeg prijatelja imate u sebi, a vi birajte kako ćete ga nazvati: podsvest, imaginacija, univerzum ili Bog. Meni je nekako najlakše da ga nazovem – Ja.

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 10.06.2013. 11:12
Mina hvala ti sto si otvorila temu koju vec dugo vremena zelim da otvorim, ali nikako da dodje na red, pa onda ne kome je receno nego kome je sudjeno, eto otvori ti ovu fantasticnu temu.

Prokomentarisacu je iz licnog iskustva. Naime, dosao sam preko nekih prijatelja do originalnih audio home studio kurseva Berta Goldmana Qvantum Jumping 1. i 2. Pa mogu da govorim iz pozicije iskustva. Pre toga da napomenem da sam Silva mind method diplomac i radio sa i po Silva sistemu.

Bert Goldman je dugo godina tesno saradjivao sa Hoze Silvom, i bio je jedan od vodecih predavaca na Silva Mind seminarima i dao je veliki doprinos razradjivanju nekih tehnika. Ovaj uvod sam napravio radi upoznavanja sa Qvantum Jumping tehnikom i tehnologijom. Mi se, naime isto kao i sa Silva metodom, metodom od 3 do 1 spustamo u Alfa stanje svesti, pre ulaska, ili prolaska kroz Qvantna vrata, kroz koja i stupamo u kontakt sa nasim ,,Dvojnikom,, Naime, taj cin predstavlja jednostavno ,,poklapanje sa nasim uspesnim Ja,, u vezi sa onim ciljem koji zelimo da postignemo. Primer, ako zelimo da dodjemo do neke sume novca, onda se kroz Qvantni skok, mi poistovetimo u ,,paralelnom univerzumu u koji ulazimo Qvantnim skokom, sa samim sobom, ali koji je vec uspesan u tome, nama koji imamo ostvaren taj cilj, imamo novac i mozemo da ga osetimo u rukama, brojimo idt.

Mene odusevljava tehnika lecenja drugih kroz Qvantum Jumping. Evo opisa tehnike:

Metodom od tri do jedan udjemo u Alfa stanje, i zamislimo da se nalazimo u hodniku ispred Qvantnih vrata za prolaz u paralelne dimenzije. Ispred vrata se nalazi univerzalni doktor, u buducnosti u najmodernijoj futuristickoj operacionalnoj sali. Ali kako treba da udjemo na duboli nivo radimo sledece. Kada izbrojimo do tri otvorimo oci. Kada otvorimo oci, opet zatvorimo oci i brojimo do tri i ponovo se projektujemo u hodnik ispred vrata. Onda ponovo brojimo do tri i otvorimo oci... To radimo ukupno tri puta i cetvrtog puta, kada zatvorimo oci vidimo ispred sebe, dok smo u maloh hodniku, jedna vrata. Vrata su zatvorena. Kada izbrojimo do tri vrata se otvaraju i mi ,,uskocimo,, kroz njih u paralelni univerzum. Tamo zaticemo savrsenog dokrora koji stoji u futuristickoj operacionoj sali na cijoj sredini se nalazi jedan sto za bolesnike. kada izbrojimo do tri, u toj sali se pojavljuje osoba kojoj zelimo da pomognemo, i ta osoba leze na taj sto na sredini operacione sale. Doktor iz buducnosti izvodi tretman na toj osobi, nakon cega ona ustaje ozarena, nasmejana i savrseno zdrava.Pozdravlja se sa Doktorom, pozdravlja se sa nama, i srecna i zadovoljna odlazi svojim putem. Nakon toga brojimo od 1 do 5, i otvorimo oci. Gotova operacija :D

Tehnika radi fenomenalno i uspeva svaki put, provereno :D
Korisnikov avatar
Postovi: 170
Pridružio se: 11.03.2011. 14:24
Lokacija: Kragujevac
PostPoslato: 10.06.2013. 11:54
Mau, ja sam se osecala kao da sam gledala neku bajku , dok sam citala tvoje postove. Fenomenalno.
Da li za ovu tehniku moramo da posedujemo neko predznanje ili to moze svako da isproba?
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 10.06.2013. 17:48
Eto, i to se dogodilo - neko je pogrešio MOJE ime :) Još da pogreši i pol, i da se slatko nasmejemo "sudbini" :D

Nema veze, idemo dalje.

Sandy, nemoj da gledaš na ovo kao na bajku, jer nje bila bajka. Nažalost, moj spisateljski dar je zavarao ne samo tebe, već i druge :mrgreen:

Ĺ alim se, donekle, jer nisam želela da pišem priču, već iskustvo kakvo svi mogu da imaju. I naravno da možeš i ti to da uradiš, i ne treba ti baš nikakvo prethodno znanje. Možda je lakše ako već ulaziš u alfu kao u stare cipele, ali drugo ništa ti ne treba. Uostalom, videćeš u petak u 03:00, pa odluči sama.

Eto, ja nisam imala originalni program Berija Goldmana, već samo jedan od onih snimaka vođene meditacije kakvih, sa vođenjem ili bez, imaš gomile na internetu. Doduše, posle ti neće trebati ni to.

Ipak, kako bi bilo leeeeeeepo od našeg druga Mladena kad bi našao način da nam snimi ili prosledi te originalne cd-ove... :mrgreen:

Doduše, ovo sa futurističkim doktorom je tipična silvanska laboratorija, ali ok, prilaz jeste drugačiji.

Ma, ne znam da li ste primetili da nam sve ove tehnike samo daju ideje i pokazuju da su mogućnosti zamišljanja i korišćenja raznih alata bukvalno beskonačne. Naravno, i da su drugi uspeli. a onda dolazime do one čuvene:

KAD MOGU ONI, MOGU I JA :dance:

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 10.06.2013. 17:59
:oops: Mau Mau izvini, omaklo se :D

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 10.06.2013. 18:03
Satori Mladen je napisao::oops: Mau Mau izvini, omaklo se :D


PS a za CD ove vrlo rado samo ne znam kako da izvedemo to :think:

Postovi: 388
Pridružio se: 15.08.2012. 22:46
PostPoslato: 10.06.2013. 23:38
A kako kvantnim skokom udjemo u paralelni svet?

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 11.06.2013. 03:57
ivs je napisao:A kako kvantnim skokom udjemo u paralelni svet?


http://www.youtube.com/watch?v=NQo1oTpObNM

http://www.youtube.com/watch?v=ZHJqNRVC5Yc

http://www.youtube.com/watch?v=f7EjAJ_LE_g

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 11.06.2013. 08:53
Dobijanje ritma

Ako namestite skalu na svom radio prijemniku na 88 Mh ne mozete ocekivati da dobijete program sa radio stanice koja svoj program emituje na frekvenici od 101 Mh.

Ako ste u zivotu siromasni, okruzeni siromasnima, nezaposleni i slabog zdravljla, nikako ne mozete reci da ste u frekvenciji bogate uspesne i zdrave osobe.

Ali, vas dvojnik u ,,paralelnom univerzumu,, jeste. I sa njim se kroz qvantum jumping vi poistovecujete i njegov ritam donosite u ,,ovaj univerzum,, i menjate svoje stanje u ono koje zelite a koje vas dvojnik u ,,paralelnom univerzumu,, vec ima. To je ideja i sustina tehnike :D
Korisnikov avatar
Postovi: 170
Pridružio se: 11.03.2011. 14:24
Lokacija: Kragujevac
PostPoslato: 11.06.2013. 08:56
Mau, ja sam probala da na sajtu koji si dala pronadjem mesto za prijavu ali mi nije poslo za rukom...
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 11.06.2013. 17:51
U pravu si, na njegovom blugu ovoga nema.

Ovo je link koji sam ja otvorila na fb, i tako se prijavila, probaj i ti:

http://www.quantumjumping.com/online-training/webinar-invite?sr=41&cid=QJ-Relaunch-Invite-CA&aid=Blasted&otag=RM-QJ-RL-WI-CA&adtag=RM-Ad-QJ-RL-WI-CA&adtag_time=34#sthash.ttu4yzvH.dpbs

Javi ako treba još neka pomoć.

Da, na njegovom sajtu sam videla da može da se skine, besplatno, jedna od onih meditacija.
Ĺ to da ne :)

P.S. - Pst! Mladene? Jesi tu? E, nećemo baš da štancujemo falsifikate, al ako je ikako moguće to izvesti, zainteresovani mogu da ti se jave putem pp, recimo.

A, ša kažeš? Ae ćao tebra :)

P.P.S. - Nisam mogla da odolim, ovaj novi žargon koji slušam i u svojoj kući ume da bude neodoljiv u svojoj ograničenosti :)

Postovi: 42
Pridružio se: 08.10.2012. 13:04
PostPoslato: 12.06.2013. 07:28
Mau bas si me zainteresovala za kvantni skok, preuzela sam sa njegovog sajta besplatnu verziju k.s. pa da probam, da li si i ti to radila?
Mladene, ako ikako budes mogao to izvesti, racunaj i mene za program B.G.

Postovi: 42
Pridružio se: 08.10.2012. 13:04
PostPoslato: 12.06.2013. 08:48
Upravo sam uradila sa B.G. kvantni skok, e sad cini mi se da nisam razumela, za sta nam on zapravo sluzi, da li sam ja trebala kada otvorim vrata da vidim jos jednu sebe sa ostvarenim nekim ciljem ili problem koji imam pa da budem posmatrac njega, posto sam ja razumela da treba da vidim nesto iz proslosti, neki problem koji imam i da ga posmatram, i kada sam to uradila on je vec rekao da se vratimo u hodnik i otvorimo oci. Nesto nisam razumela, posto ne vidim svrhu da posmatram problem i izadjem, iskreno nisam se osetila nesto bolje pa pretpostavljam da nisam dobro uradila, verovatno nisam dobro razumela. Ako bi mogao neko da mi to pojasni. Evo link za ono sto sam ja radila:
http://www.youtube.com/watch?v=olOEKtNU_HQ

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 12.06.2013. 09:37
love je napisao:Upravo sam uradila sa B.G. kvantni skok, e sad cini mi se da nisam razumela, za sta nam on zapravo sluzi, da li sam ja trebala kada otvorim vrata da vidim jos jednu sebe sa ostvarenim nekim ciljem ili problem koji imam pa da budem posmatrac njega, posto sam ja razumela da treba da vidim nesto iz proslosti, neki problem koji imam i da ga posmatram, i kada sam to uradila on je vec rekao da se vratimo u hodnik i otvorimo oci. Nesto nisam razumela, posto ne vidim svrhu da posmatram problem i izadjem, iskreno nisam se osetila nesto bolje pa pretpostavljam da nisam dobro uradila, verovatno nisam dobro razumela. Ako bi mogao neko da mi to pojasni. Evo link za ono sto sam ja radila:
http://www.youtube.com/watch?v=olOEKtNU_HQ


Love uradila si vezbu sa svoja dva dvojnika, dvojnice, oba u paralelnom univrezumu, onoj koja ima identican problem i oseca se kao ti sada u svom problemu ili stanju, i druga koja je resila problem. Pandan ove vezbe je vezba iz Silva metoda ,,Ogledalo uma,, plavi okvir, beli okvir. Treba naizmenicno da ulazis u jednu pa drugu tvoju dvojnicu i da se na kraju poklopis sa onom koja ima vibraciju resenja problema i da tu vibraciju ,,preneses sada i ovde... Jednostavno. Za CD e cemo s e dogovoriti :D

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 12.06.2013. 09:44
mau je napisao:U pravu si, na njegovom blugu ovoga nema.

Ovo je link koji sam ja otvorila na fb, i tako se prijavila, probaj i ti:

http://www.quantumjumping.com/online-training/webinar-invite?sr=41&cid=QJ-Relaunch-Invite-CA&aid=Blasted&otag=RM-QJ-RL-WI-CA&adtag=RM-Ad-QJ-RL-WI-CA&adtag_time=34#sthash.ttu4yzvH.dpbs

Javi ako treba još neka pomoć.

Da, na njegovom sajtu sam videla da može da se skine, besplatno, jedna od onih meditacija.
Ĺ to da ne :)

P.S. - Pst! Mladene? Jesi tu? E, nećemo baš da štancujemo falsifikate, al ako je ikako moguće to izvesti, zainteresovani mogu da ti se jave putem pp, recimo.

A, ša kažeš? Ae ćao tebra :)

P.P.S. - Nisam mogla da odolim, ovaj novi žargon koji slušam i u svojoj kući ume da bude neodoljiv u svojoj ograničenosti :)


Mau sestro nema problema. Ispostovacu te ;)
Korisnikov avatar
Postovi: 170
Pridružio se: 11.03.2011. 14:24
Lokacija: Kragujevac
PostPoslato: 12.06.2013. 09:56
Love, da li mozes da postavis link sa kog si preuzela tu vezbu?
Mau , ja na onom linku ne nadjoh mesto za prijavu...

Postovi: 42
Pridružio se: 08.10.2012. 13:04
PostPoslato: 12.06.2013. 11:50
Hvala Mladene :D , sad mi je jasnije!
Sandy, postavila sam link, ali evo moze opet http://www.youtube.com/watch?v=olOEKtNU_HQ

Postovi: 51
Pridružio se: 16.05.2012. 21:29
PostPoslato: 13.06.2013. 22:19
Ovdje se može skinut Quantum jumping 1

http://katmirror.com/search/quantum%20jumping/

Dosta njegovih programa više nema na internetu ali vjerovatno će netko opet postavit. Ja imam od njega Quantum Jumping 1 i 2, New Moon Programming, Quantum Jumping Past Life Regression, Enlightened NLP i The American Monk Mind Box. Kad nađem linkove postavit ću ih ovdje. Meni je Burt Goldman dosta zanimljiv čovjek, ima ogromno znanje o stvarima za koje se mi ovdje zanimamo tako da se može puno od njega naučit. Quantum Jumping nisam radio onako kako ga on prezentira nego sam ga prilagodio na način da meni paše. Po mom mišljenju to nije skok u paralelne svjetove nego se radi o običnoj vizualizacijskoj tehnici, dobroj tehnici moram naglasit. Kao šta i on sam kaže uopće nije bitno da li je to skok u paralelni svijet ili obična mašta, bitno je da tehnika djeluje i daje rezultate. Ja se nisam mogao uživit u tehniku na pravi način pa sam je stoga izmjenio i prilagodio da mi paše. Moje je mišljenje da netreba kruto slijedit pravila o tim vizualizacijskim tehnikama niti bilo čemu, svaki čovjek je individua za sebe, nismo svi isti, nekom paše jedna, nekom druga tehnika, ako ti ne paše ne znači da nije dobra ili da nedaje rezultate nego da nije za tebe, zato je treba prilagodit na način da ti paše. Ja kad osjetim emocije znam da je to znak da tako moram radit, ako nešto radim sterilno i nedovoljno motivirano ne držim se više toga. U svakom slučaju preporučujem sve od njega. Ja obično kad idem u šetnju stavim slušalice na uši i slušam Burta, još ako sam negdje na osami u prirodi nekako imam osjećaj koda bolje i dublje razumijem, djeluje inspirirajuće i potiče na razmišljanje. Recimo ako netko i ne misli radit njegove tehnike dobro je imat ove njegove programe. Recimo ja sam se orijentirao na Johna Kehoea i radim po njegovom programu ali ponekad dolazi zbog određenih okolnosti do pada duha ili kako Kehoe zna reći aktivira se u nama "Great Trickster" i sabotira nas, u tim slučajevima treba nam nešto da nas održi na putu i da ustrajemo, u tom slučaju slušam Burta, ne samo njega nego i neke druge autore.
Sledeća

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], xmhlxzybzzyq99804 i 6 gostiju