Mentalni ekran

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 21.04.2013. 11:42
Veliki pozdrav za sve Tajnase. Nadam se da je nekome ovo moje pisanije pomoglo, ili da ste probali neke od tehnika, i nadam se da ce neko od vas u ovome pronaci i nesto dobro za sebe. Zavrsavam sa ovom temom, jer pocinju stvari da se ponavljaju, i nista novo i korisno na ovu temu dalje nemam da pisem. Nadam se da ce neko od ovoga imati koristi, i da ce ostvariti neke svoje ciljeve. Necu se vracati na ovu temu i necu dalje odgovarati ako bude nekih pitanja. Zelim vam puno uspeha u primeni tehnika i ostvarivanje sto vise zivotnih ciljeva. Svako dobro :D

Postovi: 8
Pridružio se: 28.11.2012. 20:13
Lokacija: Beograd
PostPoslato: 21.04.2013. 15:05
Mladene mnogo hvala !Hvala! Hvala!

Pratio sam ovu temu od pocetka i pokusavao da uradim bas onako kako si napisao.Ispocetka nisam bio bas siguran da li radim pravilno,ali sada ZNAM da radim posto su rezultati poceli da se redjaju neverovatnom brzinom.Resio sam neke probleme koji su bili neresivi poslednje dve-tri godine :)
Nastavljam na treningu i usavrsavanju,ove tehnike su kao rodjene za mene!
Puno pozdrava i jos jednom VEEEEEELIKO HVALA ! :dance:

Postovi: 262
Pridružio se: 19.02.2012. 21:17
PostPoslato: 21.04.2013. 15:48
Sto ti je tacno pomoglo.reci nesto o tome

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 25.04.2013. 06:08
P S

Ostao sam vam duzan drugi deo seminara samoozdravljenja, a u ovom delu nalazi se mnogo korisnih informacija koje mogu da vam pomognu

http://www.youtube.com/watch?v=cyZGU272i1A&list=PL7F31C68F551B8371

Srecno :D

Postovi: 8
Pridružio se: 28.11.2012. 20:13
Lokacija: Beograd
PostPoslato: 25.04.2013. 10:06
Pozdrav Mladen Satori,
pokusao sam da udjem na ovaj poslednji link na youtube,ali nisam uspeo.Pise da nema tog videa pod tim linkom.Mozes li mollim te da prekontrolises da nije neka greska.Ja sam samo prekopirao adresu linka ,ali
potkrala se neka greska.
Unapred zahvalan! ;)

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 25.04.2013. 13:35
zorobgd je napisao:Pozdrav Mladen Satori,
pokusao sam da udjem na ovaj poslednji link na youtube,ali nisam uspeo.Pise da nema tog videa pod tim linkom.Mozes li mollim te da prekontrolises da nije neka greska.Ja sam samo prekopirao adresu linka ,ali
potkrala se neka greska.
Unapred zahvalan! ;)


Pokusaj sa ovim linkom
http://www.youtube.com/watch?v=cyZGU272i1A&list=PL7F31C68F551B8371

ili ukucaj ( Seminar o samoozdravljenju - DRUGI DIO - 1 DO 15 Sarajevo svibanj 2009)

Pozdrav :D

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 03.05.2013. 05:08
Dodatak

Novi seminar samoozdravljenja, jos bolje objasnjava tehniku. Srecno :D

http://www.youtube.com/watch?v=g61qA2JT0G4&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=5uXR3D3amT8

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 17.05.2013. 12:55
Satori Mladen je napisao:Necete uspeti bez Podsvesti

Ako ste odradili sve sta sam do sada napisao, a i dalje imate osecaj od ranije, pored sveg Tapkanja i Vizualiziranja i Afirmacija, i taman kada pomislite ,,jos jedna glupost koja ne daje rezultate,, mozda je vreme da se zapitate, Kakav osecaj imam u sebi? Kako osecam unutar sebe? Osecam li da mi neko ili nesto pomaze? da me gura napred? ili ne osecam nikakvu snegu i energiju, nikakvu pomoc?

Dacu vam jedan primer, ste i kako bi trebalo da oosecate. Ako to i tako ne osecate, kada se usmerite ka svom cilju, vec osecate bespomocnost i zelju da sto pre odustanete, onda je problem sto je okolina i okolnosti jaca od vaseg programa u Podsvesti. Vi sa svime onim sta sam do sada pisao delujete na svoju podsvest, ali je pritisak, sada i ovde, od strane okoline i okolnosti, toliki da vas lomi i vi jednostavno odlucujete da odustanete od cilja. Pa sta u stvari treba da osecate i kako da taj osecaj dobijete?

Iz knjige Norman Vinsent Pila, ,,Moc pozitivnog misljenja,, jedan pasus ce vam pojasniti to osecanje:

,,Jedan moj prijatelj, Englez, poslao mi je knjigu Vinstona Cercila pod naslovom ,, Maksime i razmisljanja,, U toj knjigi Cercil prica o Britanslkom generalu Tjudoru, koji je komandovao jednom divizijom pete Britanske armije, koja se nasla na udaru izuzteno jakog Nemackog napada Marta 1918. Nije imo gotovo nikakvih izgleda, ali general Tjudor je znao kako da se odupre naizgled nesavladivoj prepreci. Metoda je bila sasvim prosta: jednostavno je stao i pustio da se prepreka obrusi na njega, i na taj nacin je savladao.
Evo sta je Cercil rekao o geeneralu Tjudoru: Tjudor mi je delovao kao neka gvozdena sipka, probijena u zaledjenu zemlju, koju je nemoguce pomeriti. Ovo je sjajna recenica nabijena energijom.
General Tjudor je znao kako da se suprotstavi prepreci. Jednostavno, oduprite se i vi, i to je sve. Ne popustajte pred njom i ona ce se na kraju srusiti. Vi cete je srusiti. Nesto mora da se srusi, a to necete biti vi, nego prepreka pred kojom ste cvrsto stali,,.

Kako sada ovo mi mozemo da iskoristimo za svoje programiranje podsvesti? Pa ovu sliku, ove metalne sipke cvrso zabijene u zaledjenu zemlju, sada cemo ubacivati putem slike i Mentalnog ekrana u svoju podsvest, i nju cemo umeriti prema cilju koji zelimo da ostvarimo. Nasa podsvest ce ovu sliku automatski preuzeti, jer je do sada nije bilo u njoj, i pocece da deluje u skladu sa njom. Ovo mozda za nasu svest i nase osecaje i osecanja, pogotovo kada su vezana za okolnosti u kojima se trenutno nalazimo nece biti prijatna, javice se jak otpor, jak strah, i zelja da se odustane, ali sada na ta osecanja treba da Tapkamo.

Kada sada pogledamo unutar sebe, sta vidimo? Metalnu sipku cvrsto zabodenu u zaledjenu zemlju, koja je usmerena u pravcu naseg cilja. Sta nam ta slika, ta vizija to osecanje sada radi? Ako zelimo, usled pritiska realnosti i okolnosti da odustanemo od cilja, sada vise to ne mozemo, zbog te vizije, a svaki put kada pogledamo u nju, ona postaje sve snaznija i cvrsca. Ali ne samo to, ona nas sada kao neka sila usmerava i da krenemo ka cilju koji smo postavili, bez obzira na prepreke, bez obzira na teskoce, bez obzira na opasnosti. Sada svaka teskoca zbog koje smo hteli da odustanemo od cijla, zbog ove nase vizije u podsvesti, postaje besmislena, jer mi ne mozemo da odustanemo. Prebacili smo odgovornost na podsvest, i sada cetiri petine nasih potencijala gura prema cilju, bez obzira sta i kako se mi svesno osecamo.

Sada se i nasa svest, hteli mi to ili ne, opet okrece ka cilju, ali sada sve to izgleda potpuno drugacije, i svakim trenutkom postajemo sve vise motivisani da i svesno delujema na ostvarivanju cilja, od koga smo skoro hteli da odustanemo. Afirmacija koja ide uz viziju koju sada imamo u podsvesti, jeste ,,Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem,, :DDodao bih ovom originalnom tekstu, jos jednu napomenu.

Za one koji su upoznati sa radom Nevila Godarda, sigurno ste upoznati da je on pored Hebrejskog jezika i Biblije, studirao i praktikovao i Kabalu. Osnovni Grif Kabale je Drvo Zivota, simbol, uz pomoc Kabalisti izvode svoje operacije. Jako grubo receno, umesto vizualizacije metalne sipke zabodene u zaledjenu zemlju, mi mozemo koristiti sa istim ciljem (ali ta primena je zaista minorna u poredjenju sta taj simbol zaista za nas znaci i moze) Simbol Drvo Zivota, tako sto cemo koristiti simbol Drveta Zivota, usadjujuci ga u svoju podsvest, odakle ce automatski delovati i povezivati nas sa visim nivoima svesti i energija. Kada izvodimo vizualizacije, i pri tome u podsvesti imamo usadjeno Drvo zivota, mozemo uz vizualizaciju koristiti i ostale rituale ( Kabalisticki Krst, Ritual Pentagrama, Srednji stub), mozemo svom radu uliti mnogo vise energije i Bozanske podrske, tako da radimo u skladu sa ,,Bozijom Voljom,, imacemo uvide ako gresimo, sta da ispravimo i da li uopste da nastavljamo sa vizualizacijom.

Postovi: 23
Pridružio se: 09.01.2013. 02:32
PostPoslato: 17.05.2013. 13:51
HVALA TI PUNO. Ponovo citam ovu temu i praktikujem korak po korak. Do sad sam radila onako s' brda s' dola. Sad hocu bas studiozno da odradim. Znam da su rezultati neizbezni samo treba izdrzati do kraja. Jos jednom ti hvala. Divan si.

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 17.05.2013. 14:26
Lena je napisao:HVALA TI PUNO. Ponovo citam ovu temu i praktikujem korak po korak. Do sad sam radila onako s' brda s' dola. Sad hocu bas studiozno da odradim. Znam da su rezultati neizbezni samo treba izdrzati do kraja. Jos jednom ti hvala. Divan si.


Leno drago mi je da ti se svidja tema i da imas od toga koristi. Da bi jos bolje sve to poslozila kod sebe u glavi, i da bi imala jos vise koristi i napravila jos veci uspeh, odgledaj ovaj video zapis i onda sve to povezi sa ovde napisanim i objasnjenim. Srecno :D

http://youtu.be/N20EWrkFyWA

Postovi: 262
Pridružio se: 19.02.2012. 21:17
PostPoslato: 17.05.2013. 20:15
Satori Mladen je napisao:
Satori Mladen je napisao: Drvo zivota, mozemo uz vizualizaciju koristiti i ostale rituale ( Kabalisticki Krst, Ritual Pentagrama, Srednji stub), mozemo svom radu uliti mnogo vise energije i Bozanske podrske, tako da radimo u skladu sa ,,Bozijom Voljom,, imacemo uvide ako gresimo, sta da ispravimo i da li uopste da nastavljamo sa vizualizacijom.


SVE mogu da svarim ali izoteriju ne .Nevil mi se inace svidio ali posle ovoga texta si mi promjenio misljenje.

Postovi: 558
Pridružio se: 12.02.2013. 18:53
PostPoslato: 17.05.2013. 21:54
Kaze se ezoterija,nazalost vlado je malo u pravu, jos da dodam za naseg S.Mladena ovo sto si nabrojo je vrlo zajebana stvar,(okultno) i ako nisi iniciran (razliciti redovi i kultovi) moze da ti iskomplikuje zivot,budi oprezan i to ti savetuje osoba koja zna o cemu se ovde radi :) cao

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 17.05.2013. 23:12
Carobnjakov segrt je napisao:Kaze se ezoterija,nazalost vlado je malo u pravu, jos da dodam za naseg S.Mladena ovo sto si nabrojo je vrlo zajebana stvar,(okultno) i ako nisi iniciran (razliciti redovi i kultovi) moze da ti iskomplikuje zivot,budi oprezan i to ti savetuje osoba koja zna o cemu se ovde radi :) cao


Carobnjakov Segrtu potpuno si u pravu za Magijsku Kabalu. Malo je drugaciji pristup Misticnoj Kabali, a sto se tice primene Drveta Zivota, ne nameravam nikoga da navodim da se sa time bavi, vec komentarisem, da ako se vec bavite sa Kabalom, i imate iskustva sa Drvetom Zivota, mozete da koristite taj simbol, pogotovo ako znate sta radite. Da bi se efikasno koristio rad sa Drvetom Zivota, potrebno je puno iskustva sa njim, a onaj ko ga ima, lako ce uvideti, da ovakvim nacinom vizualizacije, daleko brze ostvaruje rezultate.

Vladooo za tebe poruka, svi oblici modernih sistema Kreativne vizualizacije vuku svoje korene iz Ezoterije, ali se mora razgraniciti kako se koristi i u koje svrhe.
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 17.05.2013. 23:15
Dragi moji,

čitam ovo i pitam se da li se šalite ili ne, i da li i ljudima na ovom mestu etikete tipa Kabala, rituali i slično mogu u potpunsti da promene vaš lični osećaj o nečemu.

Naravno da prihvatam da mogu, i s obzirom na tuđe ali i svoje nespretne ocene, ali i nedovoljno znanje o njima,a ponajviše pravim razlozima za taj strah, ne želim nikome da oduzimam pravo na mišljenje.

Ali moram da vam skrenem pažnju - da obratite pažnju na svoje misli, reči i uverenja. A naročito na osećanja koja stoje iza njih, ili koja su izazvana nekom rečju. Evo, čak i naš ÄŚarobni upozorava na eoteriju, sekte i slično. lAli moram da vas pitam nešto:

Znate li u kom slučaju se treba plašiti ezoterije, mračnih sila i rituala?

U slučaju kada ne mislite svojom glavom, kada ne pratite svoje srce, i kada vam je važnije da budete prihvaćeni nego da prihvatite istinu.

Znate li zašto se plašite mraka?
Zato što ne želite da prihvatite da je i u vama.

Znate li kako pobediti mrak?
Svetlom istine i ljubavi.

Koji mrak se prvi pobeđuje?
Pa onaj u sebi, naravno ;)

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 17.05.2013. 23:19
mau je napisao:Dragi moji,

čitam ovo i pitam se da li se šalite ili ne, i da li i ljudima na ovom mestu etikete tipa Kabala, rituali i slično mogu u potpunsti da promene vaš lični osećaj o nečemu.

Naravno da prihvatam da mogu, i s obzirom na tuđe ali i svoje nespretne ocene, ali i nedovoljno znanje o njima,a ponajviše pravim razlozima za taj strah, ne želim nikome da oduzimam pravo na mišljenje.

Ali moram da vam skrenem pažnju - da obratite pažnju na svoje misli, reči i uverenja. A naročito na osećanja koja stoje iza njih, ili koja su izazvana nekom rečju. Evo, čak i naš ÄŚarobni upozorava na eoteriju, sekte i slično. lAli moram da vas pitam nešto:

Znate li u kom slučaju se treba plašiti ezoterije, mračnih sila i rituala?

U slučaju kada ne mislite svojom glavom, kada ne pratite svoje srce, i kada vam je važnije da budete prihvaćeni nego da prihvatite istinu.

Znate li zašto se plašite mraka?
Zato što ne želite da prihvatite da je i u vama.

Znate li kako pobediti mrak?
Svetlom istine i ljubavi.

Koji mrak se prvi pobeđuje?
Pa onaj u sebi, naravno ;)


Mau lepo receno. Noz moze da se koristi da nekome spasite zivot, ali i da nekome oduzmete zivot. Sam po sebi niti je dobar niti je zao. Tako je sa svim stvarima u zivotu
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 17.05.2013. 23:38
Danas sam pisala i ono što nisam htela, i to na temama koje i nisu bile za to, pa kad je već tako, onda tako i da završim ovaj dan 8-)

Još jutros sam htela da napišem nešto što je nastavak odgovora na nekoj drugoj temi, više ne znam ni kojoj, a ni kome. Znam da je Neitiri to pomenula, pa se evo nadovezujem.

Malo malo pa pominjemo ljubav prema sebi i drugima. I znamo da većini nas nije bilo lako da sebi kaže

"Ja volim i prihvatam sebe",

i to gledajući se u ogledalu. Sećam se kad reči nisu htele preko usta, kad sam se okretala posramljena, uplakana, očajna, a željna ljubavi - od same sebe.

Sećam se i kad sam prvi put videla divnu osobu u sebi, i kad sam zadivljeno i bez trunke sumnje rekla

"Volim te."

Sećam se i kad sam pre neki dan već posle prva dva "volim te" sinula od sreće, baš kao kad mi to kaže moj voljeni. A on me stvarno ludo i bezgranično voli. A onda sam shvatila da ja to sama sebe tako ludo i bezgranično volim. I otišla sam u taj dan nasmejana i ponosna na ženu u sebi.

A jutros, kad je lik u ogledalu pokazao umor, žurbu i nervozu, i kad sam shvatila da moram da ga oraspoložim i nasmejem, ponovo sam rekla

"Ja zaista volim i prihvatam sebe, i tako umornu i nervoznu."

Prvo je toplina omekšala lice, pa je neko svetlo blesnulo u očima, a onda su se i usta blago razvukla.

Još nekoliko "Volim te" i ljubav i sreća su u meni tako nadošle, da je to daleko prevazišlo i ljubav prema ženi koju sam gledala. Ova silovita plima beskrajne zahvalnosti i radosti iznela je na površinu tog lika -

dete u meni.

Znate li kako je lako započeti dan kad ga počinjete kao dete?

Predivno! Obavezno probajte :dance:

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 18.05.2013. 05:47
Carobnjakov segrtu duzan sam jos ovde i tebi i ostalima da objasnim, sa moje tacke gledista, razliku izmedju Misticne i Magijske Kabale. U Magiji, bilo kakva da je ona, cilj je stvaranje, ili materijalizacija i opredmecivanje, i to je bukvalno imitiranje Bozijeg delovanja, jer samo Bog stvara ostali mogu da budu koautori. Misticni put, nije put u stvaranju, vec put u povratku ka Bogu, shvatanje i prihvatanje svega onako kako jeste, vec savrseno i od Boga stvoreno.

I Molitva je i Magijski i Misticni pristup, jer Molitvom, mi trazimo od Boga, da nesto sta zelimo bude stovreno i materijalizovano. Kada neko radi Misticnu kabalu, ne deluje tako da bilo kome nanosi bilo sta zlo, i destruktivno, vec samo zeli da se sto pre spoji sa enegijama Boga, i da dobije sve od Boga, vec stvoreno. Da se na kraju tog puta potpuno i bezuslovno spoji sa Bogom.

Postovi: 558
Pridružio se: 12.02.2013. 18:53
PostPoslato: 18.05.2013. 08:05
:lol: Nema Carobni nikakvih problema ako ti i Mau koristite Drvo zivota i bilo koje druge rituale na vasem putu samorazvoja i uspeha,i ako vam to donosi uspeh i radost samo nastavite,bice mi drago,ja sam samo rekao da je cena koriscenja rituala takve vrste i snage malo veca nego sto vi to mislite(a ne nekakav strah ili nerazumevanje,ako je mau mislila na mene),primer je da ljudi koriste voodoo magiju u lecenju a ne samo za negativne stvari,moja tolerancija tudjih shvatanja i razmisljanja je ogromna, i na ovo mozete da gledate samo kao jedan prijateljski savet i nista drugo :lol: cao

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 27.12.2013. 10:53
Neprevazidjen sistem

Da ne izgleda kao pusto hvalisanje, za ovo vreme za koje se nisam pojavljivao na forumu Tajne, na ovoj konkretnoj temi, odradjivao sam veliki broj sistema, tehnika i metoda, neko vreme sam intenzivno radio na sebi i svojim ciljevima, ali sam sve vreme, podsvesno bio privucen ovom ,,sistemu,,. Kako sam napokon shvatio, ovo pisanje ovde, u sebi krije ,,sistem,, i to Sistem rada sa Mentalnim ekranom. On moze da se koristi, kako samostalno, tako i u saradnji sa drugim sistemima, i oplemenjen drugim sistemima, cini ,,sistem,, sam za sebe.
Srece Sistema, nije kako sam mislio Mentalni ekran, vec nesto drugo. Malo me je u uvidjanju istine omela Mau sa svojim komentarom :) ali nakon duzeg rada sa svim drugim sitemima, otkrio sam srce ovog ,,sistema,,.
Koliko god jasno i kvalitetno odradili viziju i vizualizaciju sa Mentalnim ekranom, ako ne nastavite dalji rad sa tom vizijom, nece doci do materijalizacije vizije koju ste stvorili sa, i na svom Mentalnom ekranu.
Srce sistema, jeste u upornom, i voljnom NASTAVLJANJU sa radom sa mentalnim ekranom, cistili pri tome sa EFT om blokade na koje naidjemo ili ne, samim Upornim, Istrajnim nastavljamnjem ulaganja energije kroz rad sa Mentalnim ekranom na zeljenim vizijama i Mentalnim slikama, dolazi, kroz krace ili duze vreme do MATERIJALIZACIJE zeljene slike ili vizije...
Nastavicu da pisem o ovoj, i na ovoj temi :D

P.S. Veliki pozdrav za Mau :D

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 28.12.2013. 08:24
Istocni i Zapadni nacin koriscenja Sistema

Na pocetku moram da se ispravim, u svom ranijem pisanju. Napisao sam da ovaj Sistem, ne odgovara svakom, misleci pri tome na Zapadni nacin koriscenja sistema. Za objasnjenje kako svako moze da koristi ovaj sistem, objasnicu Istocni i Zapadni nacin.

Na Istocni nacin i na Istocni princip razmisljanja i koriscenja bilo kog sistema, usmereni su ljudi, kojima nije bitno vreme u kome ce se ostvariti njihovi ciljevi. Drugo, ciljevi ljudi koji preferiraju Istocni nacin, su Duhovni, sa elementima resavanja svakodnevnih situacija i problema, ali ne menjajuci ih vrednosno, odnosno ne zele da se ,,obogate,, i tako menjaju svoju realnost, vec zele da se harmonicno uklope u svoju sredinu, da se oslobode bolesti, ako ih imaju, da se skuce, u granicama materijalnih mogucnosti sredine u kojoj zive, da se usklade sa prirodom, da u sebi i u okolini izgrade i pronadju mir, i da mirno, skladno i harmonicno, ali skromno, prozive ovaj ovozemaljski zivot, dok se ne presele na neke druge nivoe egzistencije.

Takvi ljudi u sistemu koriste samo rad sa Mentalnim ekranom, prvi deo u ovoj temi koji opisuje rad samo sa Mentalnim ekranom, nista ne forsiraju i nista ne guraju, jer teze potpuno suprotnom cilju od takvog nacina ponasanja.

Ljudi koji koriste Zapadni nacin razmisljanja i Zapadnjacku filozofiju, teze drugim rezultatima, Materijalnim. Oni zele da vrednosno izmene svoju realnost, da dodju do vise novca, boljeg i bolje placenog posla, novog automobila, do nove i firmirane garderobe, elitnih, luxuznih i savremenih letovanja, zimovanja, izlazaka, partnera, i jako visokog stila zivota i rada, obelezenog uklapanjem u tempo savremenog, modernog, Zapadnog nacina i stila zivota. Njega karakterise, visok stepen tenzije i napetosti i u svesti i u telu, neprestalnu trku sa vremenom i konkurencijom, bitan je rezultat i tajming, bitni su materijalni ciljevi i bitno je vreme. Za Istocni tip osoba, i naglasen je tekst, da nije za svaku osobu celokupan sistem, ovaj ceo sistem je namenjen za Zapadnjaka, a za Zapanjaka, je veoma vazno, da bi ostao konkurentan, normalan i zdrav, usled svih ovih napora i naprezanja, da koristi sve tehnike, a posebno tehniku EFT Tapinga, koja ga cisti i oslobadja suvisnog stresa i pravilno mu usmerava energiju, koju on usmerava ka svojim ciljevima

Indirektno delovnje na cilj

Kako postoji mnogo sistema i za Istocni i za Zapadnjacki tip ljudi, jos nisam naisao na sistem koji bi odgovarao i jednom i drugom tipu licnosti. Ovaj sistem to omogucava, zato sto se i za jednu i za drugu vrstu ljudi, koristi indirektno delovanje, odnosno ne deluje se direktno na okolinu, vec se deluje, preko Mentalnog ekrana, na osobu koja zeli da izvrsi zamenu, da usmeri svoj zivot i svoju realnost onako kako to on zeli, u smeru ka ciljevima koje on zeli, i da se u tom cilju izbori sa okolinom i uslovima zivota koji zele da mu nametnu svoju volju i njihove ciljeve... :D
PrethodniSledeća

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot], xmhlxzybzzyq99804 i 3 gostiju