Qvantum Jumping - Cetiri realnosti

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?

Postovi: 409
Pridružio se: 20.07.2012. 16:28
PostPoslato: 05.11.2014. 09:58
Nisam neko vreme posecivao ovaj forum, ali kako sam kroz rad dosao do novih otkrica, zeleo sam ovo iskustvo da podelim sa drugima, ko se vec bavi radom na sebi.

Osnovna tehnika sa kojom radim, ostaje Qvantum Jumping o kome sam vec ranije pisao.

Ono sta je dodatak, jeste licno iskustvo, koje sam ja licno osetio, koje moze osetiti svaki praktikant Qvantum Jumpinga, a ovde ga iznosim kao informaciju onima koji nisu upoznati sa Qvantum Jumpingom.

Kada se kroz Qvantum Jumping, ,,poklopimo,, sa svojim dvojnikom, koji ima vec ostvarenu realnost koju mi jos uvek nemamo a zelimo da je imamo, za nas odjednom pocinje da se desava trostruka realnost, koja krece da se pretvori u cetvrtu realnost.

Da pojasnim. Mi se sada nalazimo i zivimo u objektivnoj realnosti, imamo ovo telo, roditelje, rodbinu, prijatelje, stanujemo u drzavi i mestu u kome stanujemo, studiramo,ili radimo, ili nemamo posao, nije bitno. To je nasa objektivna realnost. Prva realnost.
Druga realnost za nas pocinje sa Qvantum Jumpingom. Mi posecujemo svog dvojnika, koji u potpunosti ima sve isto, identicno kao i mi sada u ovoj realnosti, osim sto ima ostvaren neki od ciljeva ( na primer, novi posao, novog pratnera, dete, brak, novi automobil, milion Eura u banci, itd), i ,,poklapamo se ,, sa svojim dvojnikom, preuzimajuci njegovu vibraciju, koja je razlicita od nase sadasnje vibracije u trenutnoj realnosti u kojoj zeljeni cilj jos nemamo ostvaren.
Preuzimanjem ove vibracije, mi automatski prelazimo u drugu realnost, u kojoj u trenutnoj realnosti imamo ,,promenjenu vibraciju,, koje je poklopljena sa nasim dvojnikom, ali koja se razlikuje od one realnosti iz koje smo krenuli da radimo Qvantum Jumping.
Nedugo iza toga, mozda i trenutno, pojavljuje se treca realnost, objektivna realnost. Izazvano nasim Qvantum Jumpingom, i poklapanjem sa nasim dvojnikom, i njegovom vibracijom, realnost pocinje da se menja u skladu sa nasom trenutnom vibracijom, i mi ili bivamo gurnuti ka ostvarivanju cilja, koji zelimo a nas dvojnik vec ima ostvaren, ili cilj, sredstva za ostvarivanje cilja i okolnosti, bivaju privuceni nama, ili i jedno i drugo, i mi idemo ka cilju i cilj biva privucen nama.
Cetvrta realnost, je potpuno izmenjena realnost, u kojoj mi imamo sve isto kao i ranije, sa dodatkom, da sada i mi realno imamo ostvaren cilj u realnosti, kao sto je imao i nas dvojnik sa kojim smo bili ,,poklopljeni,, i ciju vibraciju sve vreme imamo.

Kada iz cetvrte, izmenjene realnosti zelimo da ostvarimo neki novi cilj, pocinjemo ceo proces ponovo, stim sto je sada cetvrta, izmenjena realnost, sada Prva realnost, od koje pocinjemo.

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot], xmhlxzybzzyq99804 i 9 gostiju