KVANTNA HARMONIZACIJA

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?

Postovi: 388
Pridružio se: 15.08.2012. 22:46
PostPoslato: 07.08.2013. 23:28
Postala sam prakticar Kvantne Harmonizacije.
Znanje mi je prenela Maja Andjelkovic sertifikovani Wingwave i life coach, prakticar Kvantne Harmonizacije (njene tekstove mozete naci na blogu).
Ja sam odusevljena tom jednostavnom i mocnom tehnikom rada na sebi, kao i promenama koje ona donosi. Pored osecanja prijatnosti i opustenosti, javljaju se i tzv turbulencije.
Dozivecete da sve sto je u nesvesnom, a sto vas ometa i blokira, izroni u svesno.
Izranjaju potisnuti sadrzaji, secanja i emocije sa kojima , iz nekog razloga, nismo zeleli/smeli da se suocimo.
I to je dobro, u stvari to je odlicno. To nam je prilika da upoznamo nase blokatore i pustimo ih da odu bez borbe, bez kritike, bez odbacivanja i bezanja od njih, bez analize.

Kvantna Harmonizacija je tehnika koja se zasniva na cistoj svesnosti.


Evo kako to objasnjava Maja Andjelkovic:

Sledećih nekoliko tekstova koje ću staviti, što novih, što sa starog bloga poslužiće vam i daće vam instrukcije kako da uvežbavate ÄŚISTU SVESNOST. Potrebno je oko 90 dana da je uvežbate na taj način da je posle u svakodnevnici prizovete kad god vam je potrebna . Dva, tri puta dnevno po 10, 15 minuta. Koja god tehnika bila u pitanju, poenta je da se fokusiramo na jednu stvar, disanje, reč, deo tela i održavanjem fokusa ostvarimo stanje bez hrpe misli, pa čak i ako nam se pojave da ostanemo samo u ulozi Posmatrača i ne kačimo se za njih, ne borimo se protiv njih, ne teramo ih, samo posmatramo.

Koje su nam koristi od ovoga? Ako ste pročitali tekst MODEL MATERIJE I ÄŚISTA SVESNOST, onda ste shvatili da je ovo tačka odakle potiču sve kreacije, da je to stanje svesti iz koje svaka namera dobija svoju manifestaciju i to kvalitetnu manifestaciju, ne bilo koju. Dok održavamo stanje čiste svesti javlja se i posebno unutrašnje stanje koje zovemo eufeeling ili euosećaj (eu od euforija, na grčkom „istinsko osećanje“). To je jedan savršen osećaj ispunjenosti, celovitosti, opuštenosti, stanja u kome nam ništa nije potrebno, jer sve već imamo u sebi. Nekad to osećanje zovemo tišinom , prazninom. Kao da smo u svemu prisutni i kao da smo sa svime jedno.

Ono što je fenomenalno u celoj priči je to da u stanju euosećaja, mi zapravo pokrećemo kvantne talase koji zatim deluju na model materije i pokreću sve njene nivoe da se dovedu u ravnotežu- ne samo nas same, već i one na koje mislimo dok smo u euosećaju. Kvantna harmonizacija deluje na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou. Znam, zvuči neverovatno, dok se ne iskusi. A još luđe je što je ova tehnika drevna, otkrivena od strane dva kiropraktičara pre 3 godine i što je naučno priznata. Na prvoj demonstraciji kvantne, moja tema je bila bol u levom ramenu, imala sam sportsku povredu koju sam vukla već pola godine. Za dva dana od kratke demonstracije (kvantni talasi rade i posle prakse), moje rame je bilo kao novo!

http://www.kreirajzivot.rs/index.php/kako-se-upravlja-zakonom-privlacnosti/item/31-cista-svesnost-i-euosecanje-eufeeling

Postovi: 388
Pridružio se: 15.08.2012. 22:46
PostPoslato: 08.08.2013. 10:42
Snaga smirenog uma
Počećemo danas putovanje u introspekciju, zapažanje svesnosti i toga ko ste. Jeste li se ikada zapitali ko sam ja i koji je smisao mog života? Da morate biti više od onoga što sada jeste. Mnogi se uplaše od ovoga i potisnu ovo pitanje drogom, alkoholom, hranom...

Obično čim se ujutru probudite, krenu misli jedna za drugom. Opet legnete, probudite se, krenu misli... Opet legnete, probudite se, krenu misli, legnete... I onda - više vas nema. Um stalno luta od mesta do mesta, misli dolaze i prolaze. Tako se ponašate i u životu.
Ĺ ta to znači? Ne pridajete dovoljno pažnje stvarima i niste fokusirani. Zaboravljajući i ne primećujući šta se dešava - ovde i sada. Zaokupljeni prošlošću ili budućnošću, ne živite sadašnji trenutak.
A gde sve ovo počinje? U vašem umu. Mislite li da je um svemoguć? Nije! Vi niste vaš um. Postoji nešto iznad uma, više, moćnije i isceljujuće. Možete uvek doći u "to nešto", iznad uma. Stanje u kojem u trenutku otklanjate bolove i osećate se mnogo bolje. Ĺ ta mislite, koliko biste povećali sopstvenu moć koristeći svoj um na nov način? Kada jednom steknete ovu sposobnost, u svakom trenutku imate mogućnost izlaska iz sopstvenog uma i stalne mentalne aktivnosti. Koliko treba vremena da očisitite um od misli? Samo nekoliko minuta, ne godine kao što se misli. I bez napora, to vam je prirodno. Dok je um miran, dok ste bez misli, vi ste u harmoniji. Mirovanje vašeg uma, njegova neaktivnost je vrlo moćno sredstvo samoisceljivanja. Isceljivanje znači da se postiže red i harmonija u telu i umu. Zdravlje je harmonija, što ste zdraviji imate više mira i harmonije. Kroz harmoniju koja je u vama, ostvarujete harmoniju sa drugim ljudima. Svako od vas može biti u skladu i spokoju sa samim sobom i okruženje nema nikakav uticaj na ovo.
Na koji način možete ovo postići?
Kvantnom harmonizacijom(QH), najefikasnijom metodom samopomoći. Meni je ovo potpuno promenilo život. Ĺ˝elim da vas inspirišem na ovakvu promenu! Možete je primenjivati dok vozite kola, sedite, ručate... Isceljujete se mnogo brže i smireniji ste, nego kada ste na mentalnom autopilotu. Rezultat je neosporiv, a metoda je toliko jednostavna. Ovo je nešto u čemu otvarate vašu svest u delu koji čeka da bude prepoznat, da biste bili srećni i učinili druge srećnima.
Više čiste svesnosti

Ko ste vi? U osnovi - VI STE ÄŚISTA SVESNOST.
Misli i emocije samo dođu i prođu. Vašem životu nedostaje više čiste svesnosti. Samo nekoliko minuta, nakon što je osetite, počinje isceljivanje. Isceljivanje je osećaj spokoja, ljubavi i radosti. EU-filing ili bezuslovna ljubav je ono što omogućava kvantnoj harmonizaciji da radi. To je zapravo percepcija užitka u postupnosti. Ĺ ta mislite kako biste se osećali kada biste imali više svesnosti, više sreće, mira, ljubavi? Kvantna harmonizacija vam omogućava da budete produktivniji, opušteniji, zdraviji, radosniji. Dobro je, zar ne? A ono što radite kada izvodite Kvantnu harmonizaciju je - NIĹ TA.
Zato je mogu naučiti i raditi svi, čak i deca. Deluje još satima i danima nakon rada. Kada koristite ovu tehniku, radite ne da bi se nešto desilo, već da se ne desi ništa. Onda to ništa deluje sa fokusom na vaš problem i to će vam pomoći da rešite vaš problem. Dovoljno je samo da ga budete svesni. Svesni na pravi način i on će se rešiti. U toku procesa, sve što radite je - NIĹ TA.

Vesna Danilovac, lifecoach ICI - Berlin
Korisnikov avatar
Postovi: 34
Pridružio se: 27.03.2014. 20:12
PostPoslato: 02.05.2014. 20:24
Zanima me kako se dospeva u ovo stanje eufilinga?
Ako se ljudi ne smeju vasim snovima, to znaci da vasi snovi nisu dovoljno veliki.

Postovi: 2
Pridružio se: 06.05.2014. 06:38
PostPoslato: 06.05.2014. 06:54
Pozdrav svima, ovim putem dajem predlog za formiranje QE grupe za vezbanje (uputstvo se nalazi u knjizi Kinslou sistem).Radom u grupi snaga ciste svesti se povecava po formuli N2 (N na kvadrat).Ja vec praktikujem ovu metodu, pa ako ima zainteresovanih mogu pisati ili se javiti meni na mail dejan9000@yahoo.com.

Postovi: 2
Pridružio se: 06.05.2014. 06:38
PostPoslato: 16.05.2014. 11:55
Kako doći u stanje euosećanja:
možete početi tako što ćete sesti udobno, zatvoriti oči, a zatim pustiti misli da vam slobodno lutaju nekih 20-30 sekundi.Nakon toga počnite da posmatrate misli pažljivo kao mačka koja posmatra mišju rupu, ne uplićite se u misli samo ih posmatrajte, možete se zapitati "koja će biti moja sledeća misao" a zatim obratite pažnju šta će se sledeće desiti.U jednom trenutku misli će stati, doći će do procepa između dve misli, u toj pauzi između misli identifikujte šta osećate (to može biti suptilno kao tišina, mir pa sve do blaženstva ili ekstaze), to osećanje je vaše euosećanje.
Kad ga pronađete samo ga posmatrajte i gledajte šta će sledeće uraditi, da li će ostati isto ili će preći u neko drugo euosećanje, i jedno i drugo je u redu.
Kad jednom spoznate euosećanje moći ćete da ga prizovete svaki put kad poželite, kao kad izađete napolje sa kaputom-dovoljno je samo sa se setite da nosite kaput i vi ste ga svesni.

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot], xmhlxzybzzyq99804 i 2 gostiju