zoon politikon

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?
Korisnikov avatar
Postovi: 35
Pridružio se: 08.06.2013. 22:52
PostPoslato: 18.06.2013. 18:10
Pozdrav drugari,
kao što sam ranije naglasio, ja sam prilično nov kada je spoznaja i primjena Zakona privlačenja u pitanju. Volio ako bi neko od vas mogao da sa svima podijeli određenu vrstu iskustava u primjeni Zakona privlačenja. Naime, zanima me da li ste kroz doslednu primjenu Zakona privlačenja nekada došli u situaciju da vas okruženje ocjeni kao ekscentrika? Da bi ste bolje shvatili o čemu govorim navešću primjer dva čistača ulice koji su dobili otkaz ugovora o radu od svog poslodavca. Jedan od njih ne zna sva slova, ne zna da čita i samim tim nikada nije pročitao ni jedan tekst vezan za Zakon privlačenja. Taj dan je njegov najgori dan u životu jer više nije u prilici da izdržava svoju višečlanu porodicu i u skladu sa tim se i ponaša i reaguje. Drugi (hipotetički) čistač je upoznat sa pravilima Zakona, zna za Tajnu i bezuslovno vjeruje u Zakon privlačenja kao aksiom bez ikakvog kritičkog pristupa istom. Taj drugi čistač ima san da postane milioner i iz temelja promijeni svoj život. Njemu je jasno da je otkaz ugovora o radu samo etapa u realizaciji njegovog sna i on se iskreno raduje komadu papira koji drži u ruci a koji u očima ostalih znači da narednog mjeseca on i njegova porodica neće imati para za hljeb. U ovoj situaciji imamo dva čovjeka u potpuno istoj situaciji i sa dijametralno suprotnim reakcijama na istu. Naravno da bi ovaj drugi bio etiketiran kao ekscentrik i čudak. Ovo sam naveo kao ekstremni primjer onoga o čemu govorim ali se suština svodi na to da je čovjek socijalno biće i da u određenim situacijama prilikom dosledne primjene Zakona privlačenja može doći do podozrenja ili osude okoline. Jasno mi je da nikakav odnos okoline ne može uticati na djelovanje Zakona, ukoliko smo dovoljno jaki da to ne proizvede negativne vibracije kod nas, ali me interesuju vaša iskustva u vezi sa navedenom temom.
Još bih dodao da ja do sada nisam imao negativnih reakcija okoline i da su to do sada većinom bili pohvalni komentari (moja smirenost je toliko upadljiva da su mnogi primjetili promjene u mom ponašanju ali su negativne reakcije - za sada izostale).

Postovi: 331
Pridružio se: 23.02.2012. 13:23
Lokacija: U Vortexu
PostPoslato: 23.06.2013. 21:45
imperialcompany je napisao:Pozdrav drugari,
kao što sam ranije naglasio, ja sam prilično nov kada je spoznaja i primjena Zakona privlačenja u pitanju.

Tatatatira :)
Naime, zanima me da li ste kroz doslednu primjenu Zakona privlačenja nekada došli u situaciju da vas okruženje ocjeni kao ekscentrika?

Ne, jer sam izmanifestovala da sam drugacija i da svi koji me sretnu to na meni bas vole ;)

Naravno da bi ovaj drugi bio etiketiran kao ekscentrik i čudak.
Ko to kaze?

Ovo sam naveo kao ekstremni primjer onoga o čemu govorim ali se suština svodi na to da je čovjek socijalno biće i da u određenim situacijama prilikom dosledne primjene Zakona privlačenja može doći do podozrenja ili osude okoline.

Moze, ako to privuces. A mozes da privuces i da svi gledaju u tebe ko u Mojsija.

Jasno mi je da nikakav odnos okoline ne može uticati na djelovanje Zakona, ukoliko smo dovoljno jaki da to ne proizvede negativne vibracije kod nas, ali me interesuju vaša iskustva u vezi sa navedenom temom.
Iskreno
it's all you. Not them. Just you.
Desavalo se i meni, i nije me ubilo. Sad se svi jos vise volimo i kad treba nesto da se manifestuje bude "Minaaaa...gdeee sii"

Još bih dodao da ja do sada nisam imao negativnih reakcija okoline

Ali si sada konacno odlucio da se fokusiras na to, pa da se i tebi desi koja negativna reakcija.

Ali shvatam ja to. Pa i dosli smo na ovu planetu da cackamo mecku. I volimo dramu ;)
Kada afirmacije zaista deluju? - www.carobnemisli.com
Korisnikov avatar
Postovi: 35
Pridružio se: 08.06.2013. 22:52
PostPoslato: 24.06.2013. 09:04
:)

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot], xmhlxzybzzyq99804 i 2 gostiju