Stranica 1 od 1

Unutrasnje i spoljasnje delovanje

PostPoslato: 06.06.2013. 15:06
od Satori Mladen
Kod ozbiljnog rada na sebi, ranije ili kasnije primeticemo dva segmenta, dva polja svog delovanja. Koliko god mi radili na unutrasnjem ciscenju, ako nesto ne preduzmemo, neumitno cemo primetiti, da sve ono ometajuce, sta ne zelimo i sta smo ocistili, nakon izvesnog vremena, u slabijoj ili jacoj formi, ponovo se pojavljuje. Kao da pokusavamo da prosusimo neko polje na kome nesto zelimo da sadimo, ali podzemne vode diskredituju i uniste sav nas rad, i ponovo dobijemo poplavljeno polje.

Sa druge strane, ako ne cistimo unutrasnjost nase svesti, podsvesti, naseg Uma, koliko god da blokiramo da se pojavi nesto nepozeljno sta ne zelimo, neminovno cemo to privlaciti, iz prostog razloga, sto je to negativno vec u nama, nismo ga ocistili i procitili. Pa sta treba da radimo???

Mi smo ,,sastavljeni,, iz, ili od tri dela: Svesti, Podsvesti i Tela. Ako ne ocistimo svoju Podsvest, Svesnim radom, sve negativno se vremenom prebaci na nase Telo, i okolinu i okolnosti koje privlacimo (vecinom negativno) u svoju realnost, kao svoje Karmicko desavanje. Takva mi je sudbina, obicno kazemo, i ja tu nista ne mogu da uradim. Da li???

U temi Slobodna volja pisao sam ( a i u ostalim svojim temama sam radio na tom cilju) na svesnom delovanju u ciscenju scoje Podsvesti, i Svesnom programiranju Podsvesti onim ciljevima koje bismo zeleli da imamo ostvarenim, kao i okolnostima koje bismo zeleli da privlacimo u svoju realnost.

Podsvest cistimo elementima Svesti a to su Razum, Rasudjivanje i Volja, a programiranje radimo pomocu elemenata Posdsvesti, Mastom, Osecanjima i Zeljom. Nikako ne smemo na podsvest delovati prisilom, jer ce nam sve sto tako pokusamo biti odbijeno i nece uspeti programiranje onim sta zelimo.

Ali, to je unutrasnje delovanje, koje mora da prati spoljasnje delovanje. Onda kada smo ocistili svoju Podsvest i programirali je kako mi zelimo, mi moramo da zastitimo Podsvest od svega sta nam dolazi spolja, i moze nam preko elemenata Podsvesti poremetiti programiranje podsvesti koje smo mi izveli. Zastitu svoje Podsvesti i programa koje mi zelimo da imamo u Podsvesti, izvodimo elementima svesti, dakle Razumom, Rasudjivanjem i Voljom, suprotstavicemo se svakoj pojavi, osecanju ili ideji, koja zeli da prodre u Podsvest, i najenergicnije cemo joj se suprotstaviti. Recimo, na primer, da smo programirali u svojoj Podsvesti da smo sigurni u sebe, samouvereni i sa lakocom ostvarujemo svoje ciljeve, i da nas nesto iz okoline uplasi, mi cemo najenergicnije odbaciti ideju straha i to osecanje zameniti osecanjem hrabrosti, itd.

Ideja je savrseno jasna, i na vama je da preduzmete zastitu svojih Podsvesnih programa, zellja, ciljeva i osecanja. Srecno :D

Re: Unutrasnje i spoljasnje delovanje

PostPoslato: 07.06.2013. 12:39
od Satori Mladen
Zdravlje

Prvo na sta bi trebalo obratiti paznju, kada se radi sa ovim tehnikama (Autosugestija i Sugestija), jeste da kao primarni cilj, na koji ,,kalemimo,, sve ostale svoje ciljeve, bude odrzavanje odlicnog psihofizickog zdravlja. Koliko god bili materijalno bogati, ako nemamo dobro psihofizicko zdravlje, dzaba sav novac.

Sam sistem, unutrasnje i spoljasnje delovanje, prati nase prirodno delovanje, i odrzavanje naseg imunoloskog sistema u ,,formi,, Mi Autosugestijama, putem elemenata Podsvesti, Mastom, Osecanjima i Zeljom, ubacujemo u svoju podsvest Slike i Osecanja savrsenog zdravlja, a od delovanja svoje okoline i iz svoje okoline, sprecavamo elementima svoje Svesti, Razumom, Rasudjivanjem i Voljom, da se prema nasoj Podsvesti, usmeri delovanje Ideje ili Osecanje koje ukazuje na mogucnost razboljevanja, i odbijamo sve spoljasnje uticaje, dajuci umesto njih sebi Autosugestije kako smo zdravi, jaki i otporni, na sve spoljasnje uticaje, na viruse i mikrobe, i raznorazne bolestine i da na nas to ne moze da utice i deluje i da nas Imunoloski sistem savrseno obavlja svoju ulogu i da nas savrseno brani od svih pretnji spolja.

Na tu sliku svog savrsenog zdravlja, mi dalje ,,kalemimo,, sve druge zelje koje zelimo da nam budu ostvarene. Uvek, sta god da vizualiziramo da imamo, radimo ili postizemo, OBAVEZNO vizualiziramo da to postizemo savrseno psihofizicki zdravi. U svakoj vizualizaciji i vezano za svaki cilj. To je primaran cilj.

Ako sada nemamo dobro psihofizicko zdravstveno stanje, to je cillj koji sebi postavljamo pre svakog drugog cilja, i tek onda kada povratimo svoje odlicno psihofizicko zdravstveno stanje, nastavimo na njega da ,,kalemimo,, sve ostale svoje zelje i ciljeve. Srecno :D