Modifikovana Sedona

Teme o praktičnoj primeni tajne. Koje metode i tehnike koristite i na koji način?

Postovi: 22
Pridružio se: 01.03.2013. 09:55
PostPoslato: 04.03.2013. 18:07
.

Postovi: 22
Pridružio se: 01.03.2013. 09:55
PostPoslato: 04.03.2013. 18:15
.
Korisnikov avatar
Postovi: 55
Pridružio se: 11.12.2012. 07:55
Lokacija: Pogled na Alpe
PostPoslato: 01.04.2013. 18:29
Dragi$a je napisao:E da, kad ste završili sa procesom i osjećate barem nekakvo pobošljanje, važno je da završite sa afirmacijom koju ponavljate više puta... Osjećam se slobodno, osjećam se dobro, i da to osjetite bićem ,ako je moguće.

Jer ja smatram da kad se nešto očisti najbolje ga je zamjeniti sa pozitivnim i čistim, čisto da se ne ostavi praznina.

Dragisa, bas si mi pomogao, ja sam koristila ponekad sedonu, ali nisam znala da trebam vise puta ponavljati pitanja dok se problem "ne udalji"...danas sam to probala i stvarno je funkciniralo, nakon 3 puta problem nije vise imao ni upola svoju moc nadamnom :dance:
Korisnikov avatar
Postovi: 55
Pridružio se: 11.12.2012. 07:55
Lokacija: Pogled na Alpe
PostPoslato: 09.04.2013. 14:16
Dragisa, imam jos jedno pitanje koje nisam uspjela razraditi pa mozda ti znas odgovor. Ako koristis Sedonu za odredjeni osjecaj i otpustis to tada dok radis proces, dali se ti osjecaji sljedeci put umanjuju kad dodju iste situacije ili mozda i nedodju, ili je sedona pomogla samo u datoj trenutnoj situaciji??? :?:

Postovi: 51
Pridružio se: 16.05.2012. 21:29
PostPoslato: 29.04.2013. 15:59
Ja sam je isto radeći na oslobađanju dosta izmjenio i krajnje pojednostavio, ali rezultat mi je isti. U početku sam se služio tim pitanjima, ali sad samo kažem "IZVOLI" kad se pojavi nešto neugodno u svjesti pritom to "IZVOLI" nije samo obična riječ nego s njom želim dobrodošlicu bilo kojem neugodnom aspektu koji se pojavi, znači potpuno sam otvoren i spreman da sagledam neugodan sadržaj. Nakon šta kažem "IZVOLI" slijedi "HVALA TI Ĺ TE SE JAVLJAĹ " i to je sve. Ponekad ako mi je sadržaj previše neugodan da ga brzo prihvatim postavim si više pitanja kao u SEDONI. Uvijek nastojim gledat na negativne sadržaje duha na način da ih se što lakše oslobodim, ispričat ću pa se možda nekom svidi da proba na sebi. Nešto šta mi je dosta pomoglo je takozvano prijateljstvo sa podsviješću uz pomoć kontaktne riječi "ZAJEDNO" iz knjige Tajna lakog života - Jamese T. Mangana. Zamišljao bi o svijesnom Ja i nesvijesnom Ja- podsvijesti ili duši kako postajemo prijatelji i skladna cijelina i ponavljao riječ "ZAJEDNO". Nakon nekog vremena sam imao osjećaj koda mi podsvijest ide u susret i daje mi signale i poruke kako da se ponašam prema njoj. I tako sam počeo gledat na negativne sadržaje duha kao na djelove mene koje sam stvorio nesvijesno i koji žive u mojoj podsvijesti. Ti negativni sadržaji žele oslobođenje i izlazak iz podsvijesti na način da ih ja prihvatim i time oslobodim ne samo njih nego i sebe jer potisnuti osjećaji ne samo da stvaraju oboljenja nego i utječu na našu stvarnost. Te negativne sadržaje duha ne gledam kao na nešto mrtvo i neživo nego kao na nešto šta ima određenu inteligenciju i onda kad se pojavi ja mu se obraćam, ne sebi nego tom osjećaju ili misli, tjelesnom osjetu itd. Dok ga prihvaćam zamišljam da radim nešto jako dobro za taj neugodni sadržaj jer znam da ga time oslobađam a u isto vrijeme sam mu zahvalam šta mi se javio jer je to prilika da ga usrećim, oslobodim iz sebe na obostrano zadovoljstvo. Postoji jedna greška koja se često čini, recimo kad se prihvaća osjećaj ili nešto drugo netreba očekivati da će to odmah nestati, treba samo prihvatit koliko je moguće a onda pustit da vrijeme napravi svoje bez želje da to odmah nestane čim smo to prihvatili, jer ako čim prihvatimo nešto odmah gledamo sa željom dal je nestalo, to ćemo opet stvorit. U biti ovo sve piše u drugim knjigama ali ja jednostavno nisam išao za tim dok nisam počeo sa "ZAJEDNO". Preporučio bi za one koji žele stvarat da probaju sa kontaktnim riječima onako kako piše u knjizi, meni je puno lakše tako vizualizirat nego kad si dajem afirmacije jer one često nailaze na blokade a kontakna riječ nam služi kao neka sklopka za pokretanje procesa i da nam održi fokus bez barijera.

Povratak na Praktične metode i tehnike

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google Adsense [Bot], xmhlxzybzzyq99804 i 2 gostiju