Priča o tebi. <3

Opišite neko svoje lično iskustvo koje će pomoći ostalim korisnicima tako što će da ih motiviše ili da im pruži odgovor na neko pitanje.

Postovi: 138
Pridružio se: 29.09.2014. 11:12
Lokacija: Novi Sad
PostPoslato: 06.04.2015. 19:09
Nekada davno, u baš ovoj Zemlji u kojoj sada živiš, započeto je čudo zvano Ĺ˝ivot. :)
Da, prisustvovao si tamo. :) Samo si zaboravio. :) No, ne brini. :) Tvoja duša se seća. :) Ako se utišaš dovoljno, primetićeš. :) Videćeš slike kako je sve nastalo. :) A ovako je to bilo :
Vasiona beše pružila podršku za neverovatnu i do tada neviđenu ideju nastalu u Nevidljivom. :) Niko drugi, do našeg Stvaraoca se nije dosetio ovoga. :) Zaljubljen u Vasionu, želeo je da je impresionira i da je nekako uključi u sve što je radio. :) Tako je rešio da stvori nešto kao poklon i znak zahvalnosti što mu je pružena mogućnost da nekoga iskreno voli. :)Zato stvori Sunce. :) Da sija i greje, pruža sigurnost i zaštitu. :) Te stoga, on zaprosi svoju dragu, da bi je nakon pravog vremena koje je isteklo, oženi. :) Iz njihove ljubavi rodi se kći. Priroda je nazvaše. :) Odjednom, svet sivila i bezoblika dobi svoj smisao. :) Sunce više nije pržilo Zemlju, omogućavalo joj je svetlost koja joj beše potrebna. :) Dođe i toplota. :) Sve zazelene. :) Poj ptica se čuo. :) Oh, kako je samo sve procvetalo. :) Sve zahvaljujući ljubavi. :)
Prošavši godine i godine, a Stvaralac primeti da je njegovoj miloj Prirodi teško. :) Pričajući s njome shvati : Ona beše usamljena. :) Te Stvaralac stvori Anđela. :) Nekoga ko će, kao što je Vasiona njemu, bezrezervno pružati ljubav. :) Iz njihove ljubavi izrodio si se Ti. :) Takav kakav jesi. :) Priroda postade tvoja Majka, a Anđeo tvoj otac, pravi ÄŚuvar. :)
Dragi/a Ti,
zar ne vidiš koliko si u svojoj nesavršenosti, savršen? :) Zavoli sebe. :) Jer tvoji Vasiona, Stvaralac, Majka Priroda i Anđeo ÄŚuvar te vole. :) Reci sebi to milion puta na dan! Ne štedi! :) Pruži sebi taj poklon - Sunce. Isti koji je tvoja "baka" dobila. :) Smej se, sijaj. :) Topi sve oko sebe ljubavlju. :) Veruj mi, vredan/a si toga! Zaštićen si. :) Osvrni se. :) Sigurna sam da jesi. :) I zapamti : Sve što želiš da uradiš, uradi to sada! :) Drugo vreme ne postoji! :) Ti postojiš u Sada, kao izraz Ljubavi. :) I budi ponosan/a na to! :) Možda me ne poznaješ, ali ja poznajem Tebe. :) Ti si dobro biće, zbunjeno u velikom svetu na koji nije naviklo. Ali taj "svet" nije toliko veliki. I nije toliko strašan. :) Saznaćeš to u pravo vreme. :) Ja jesam. :) Takođe znam : Boriš se. :) Svim snagama. Nemoj da misliš da si lenj, da si previše tužan ili previše depresivan. Ti si takav kakav si zbog udaljavanja od svoje prirode. :) Ali ne brini, vratićeš se ti svome Putu. :) Zato što te znam. :) Zato što si čaroban takav/a kakva jesi! :) Ukoliko se ikada osetiš onako kao što sam rekla već, seti se Vasione, Stvaraoca, Majke Prirode i Anđela ÄŚuvara. :)
Ja pričam sa njima! Možda me neki nazovu ludom. Neki glupom ili nepromišljenom, ali ja osećam! :) Ja svoju dušu osetim u meditaciji sa Suncem. :) Pričam sa njima. I osećam se toliko opušteno, toliko slobodno. :) Ponekada čak mislim da je možda takav osećaj zaista leteti. :) Pruži svojoj Duši ono što joj treba. :) Ona zna najbolje. :)
A do tada, seti se :
Volim te. <3 Ko god i gde god da si. :) Sejemo ljubav. :) I ako ti ikada bude teško, vrati mi se. :) Ja biću tu. :) <3

Postovi: 28
Pridružio se: 30.07.2014. 21:04
PostPoslato: 03.06.2015. 00:16
Predivan tekst Kraljice, zaista si kraljica! :D :D :D
Everything is posibble for one who believes!
Why The Law of Attraction Doesn't Work for Most People?
http://johnassaraf.com/why-the-law-of-attraction-doesnt-work-for-most-people
Wealth Beyond Reason
http://www.wealthbeyondreason.com/

Postovi: 138
Pridružio se: 29.09.2014. 11:12
Lokacija: Novi Sad
PostPoslato: 24.06.2015. 13:54
Hvala. :)

Povratak na Lična iskustva

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju