Nove misli novi život

Opišite neko svoje lično iskustvo koje će pomoći ostalim korisnicima tako što će da ih motiviše ili da im pruži odgovor na neko pitanje.
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 07.03.2014. 10:01
VAĹ A NINA* :romance-heartsfade:
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 25.03.2014. 15:07
HVALA HVALA HVALA:angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :happy-sunshine: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :happy-sunshine: : HVALA :angelic-little: HVALA:angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-flying: HVALA :angelic-little:HVALA :happy-sunshine: HVALA :happy-sunshine: HVALA :angelic-little: :happy-sunshine: HVALA :happy-sunshine: HVALA: :happy-cheerleaderkid: :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-sunshine: :angelic-little: HVALA :happy-sunshine: HVALA :angelic-little: HVALA :happy-sunshine: HVALA :romance-grouphug:HVALA :happy-sunshine: HVALA :angelic-little: HVALA :romance-heartsthree: HVALA :happy-sunshine: HVALA :happy-sunshine: HVALA :angelic-little: HVALA :angelic-little: HVALA: :angelic-little: HVALA :angelic-little: :happy-cheerleaderkid: HVALA :violin:HVALA :happy-sunshine: :happy-cheerleaderkid: HVALA HVALA HVALA[/color][/i]
Korisnikov avatar
Postovi: 622
Pridružio se: 19.12.2010. 20:40
PostPoslato: 30.03.2014. 18:05
Pozdrav i za tebe nina* :D
Korisnikov avatar
Postovi: 1249
Pridružio se: 05.01.2011. 00:02
PostPoslato: 10.04.2014. 01:38
Draga Nina,

i ja tebe pozdravljam i evo saljem ti jedan snimak o miru.

https://www.youtube.com/watch?v=U7KDIA1B6oY

Srecna sam sto vidim ovakvu radost..
:clap: :clap: :romance-grouphug: :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-heartbeating: :romance-heartsthree: :romance-grouphug: :romance-heartstiny: :romance-smileyheart: :romance-hearteyes: :romance-heartsmiley: :romance-heartstiny: :romance-kisscheek: :romance-grouphug: :romance-heartsthree: :romance-grouphug:
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 16.04.2014. 23:27
VAĹ A NINA* :happy-smileyinthebox: :happy-cheerleaderkid: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-sunshine: :happy-sunshine: :happy-sunshine: HVALA HVALA HVALA

Postovi: 24
Pridružio se: 26.01.2013. 23:24
PostPoslato: 20.04.2014. 22:03
Draga Nina, sa moje tačke gledišta, ti takodje pišeš divne postove, nemoj se ustručavati da opisuješ svoja iskustva jer kao što si se ti, a mogu slobodno reći i ja, učila na nečijim iskustvima, tako se i mnogi posetioci foruma uče na našim.
Meni tvoji postovi deluju neverovatno ohrabrujuće, kao vetar u ledja, da se sve može ako se dovoljno jako želi. :greetings-clappingyellow:
Ponekad mi treba to podsećanje.

Ĺ to se tiče teror barijera, znam iz prve ruke šta su; svojevremeno su me znali mučiti razni pritisci u telu kad bih pojačavala rad na sebi, naročito stvaranje novih uverenja. Znala sam da je sve to moguće osetiti i fizički, al sam ipak uradila kompletne nalaze da proverim da nisam slučajno krenula nekuda a da to ne znam. :oops: :D
Naravno, sve je bilo ok, ali to iskustvo me je naučilo da teror barijere stvarno mogu da terorišu, :) kako psihički, tako i fizički.
Ali svaka prepreka se može savladati ukoliko smo dovoljno uporni. Nema odustajanja, dozvoljen je samo poneki mali predah. I to baš ako mora. :)
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 22.04.2014. 14:43
ZAR NIJE PREDIVNO .
DRAGI MOJI
KOJE JE TEHNIKA TEHNIKE -TEHNIKA JE LJUBAV I GOSTOPRIMSTVO KOJE SAM NA OVOM MJESTU PRONAĹ LA
HVALA HVALA HVALA
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 25.04.2014. 09:16
HVALA Ĺ TO POSTOJITE VAĹ A NINA*
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 30.04.2014. 10:05
HVALA ZAR NIJE PREDIVNO
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 30.04.2014. 16:20
Sinoć sam pila čaj sa jednom prijateljicom sa kojom dugo nisam bila u kontaktu. Doduše, jesmo se povremeno viđale, ali jednostavno nisam imala želje da je nešto previše viđam. Ja sam se promenila, naravno, jer sam iz minus faze stigla do dna, a onda polako ali sigurno ka promeni, ka plusu.

Dok sam se ja menjala ona je polako klizila ka dnu, i kad je rekla "dosta" srele smo se "slučajno". Kad me je pitala kako sam se toliko promenila ispričala sam joj ukratko, i dala knjige koje su mi bile pri ruci: "Rekonekciju" E.Perla, "Put svetlosti" naše Mile, i "U pravu si al baš me briga" od Goge.

Ĺ est meseci kasnije sam joj s puta donela neku sitnicu, i dogovorile smo se da se vidimo, između ostalog i da mi zahvali što sam joj promenila život, i što je sada srećnija nego ikada pre. I kad sam je videla sinoć tako je i delovala - kao druga osoba - promenjena, blaga, zadovoljna, zahvalna, iako se u njenom životu ništa značajno (još) nije promenilo. Jedino što se promenilo drastično je način na koji je počela da posmatra sebe i život.

I eto, nakon gotovo 3 godine, ja sada prvi put vidim u njoj prijateljcu koju želim da viđam i dalje. Sad kad smo obe u plusu opet možemo da budemo zajedno, kao i kad smo bile obe u minusu. Ali ovaj put je mnogo opuštenije, lepše i iskrenije.

Tako će se oko nas promeniti i ostali, samo ako budemo uporni u negovanju ljubavi i lepote u sebi i oko sebe. I mada je divno ostvariti i svoje materijalne želje, dobiti posao koji volimo, pare, kola i slično, ništa ne donosi takvo zadovoljstvo kao potvrda da smo pomogli još nekome da promeni svoj život na bolje.

Zar to nije predivno? :romance-heartbeating:

Postovi: 24
Pridružio se: 26.01.2013. 23:24
PostPoslato: 01.05.2014. 21:45
Nadovezala bih se na post o teror barijeri citatom iz knjige "Igra života - i kako je igrati".
Pa kaže:

Važnom ostvarenju često prethode mučne misli. Kada objavi neku uzvišenu duhovnu istinu, čovek izaziva uvrežena verovanja u podsvesnom i "greška se iznosi na videlo" - da bi se izbacila.
To je trenutak kada stalno treba da ponavljamo afirmacije istine, radujemo se i zahvaljujemo što smo je već primili.
Ipak, onaj koji poznaje duhovni zakon nije uznemiren izgledom stvari i raduje se iako je još u "zatočeništvu". To znači da se drži svoje vizije i raduje se što je cilj postignut, zahvaljuje se na onome što je primio.
ÄŚovek zato mora uvek da se drži vizije kraja svog putovanja i traži ostvarenje nečega kao da je to već primio.

Florens Skovel Ĺ in
Korisnikov avatar
Postovi: 1212
Pridružio se: 19.12.2010. 17:59
PostPoslato: 02.05.2014. 14:25
Draga (poluofarbana :lol: ) Feniksice,

ovaj tvoj citat me podseća na neke prethodne "padove" i daje nadu u skore nove pomake. Hvala ti.

A padovi koji su ovaj put došli doneli su mi pred lice jednu svoju osobinu zaostalu iz tinejdžerskih dana, i potpuno neprimerenu mojim godinama, statusu, ciljevima. Ukratko - Kalimero ;)

Deluje pomalo smešno, zar ne, da jedna sredovečna žena, majka tinejdžera, ma koliko mlada bila u duši, još uvek ne ume da govori u svoje ime, da se založi za sebe i svoje interese i potrebe, već očekuje da joj drugi čitaju misli (kao nekad majka ili ko zna ko). A kada kojim slučajem to ne uspeju ( :shock: ) onda je grdno pogođena nanetom joj "nepravdom".

Eto, još uvek imam šta da čistim, još uvek rastem, još uvek se menjam. I zahvaljujem se na svim lekcijama koje mi dolaze na put, jer bih bez njih, ma koliko mučne bile, ostala tamo negde pozadi, ista kao pre. A to je jedino što ne želim, i što je praktično i nemoguće, nakon buđenja.

A i to buđenje, pomalo je mistifikovano, bar s moje strane. Gledajući primere drugih, poznatih učitelja, očekivala sam da je to poput neke prirodne katastrofe, sa munjama i gromovima prosvetljenja, sa vizijama i prolomima energije koja nas preuzima i obeležava od sad, na dalje i u buduće.

A gledajući primere ljudi oko mene, od kojih su neki postali učitelji (kao što ćeš i ti), shvatam da je buđenje proces, i da se dešava upravo tako, u naletima, naročito nakon "padova". I da sam ih i ja, i mnogi ovde, prošla sijaset do sada, a da mi predstoji još ko zna koliko sličnih pomaka.

I to je divno, jer svaki put sve bolje brusimo svoje želje, svoje biće, svoj pogled, svoje ciljeve. I mada se pri tome svaki put sve menja, i mi, i želje, i pogledi i ciljevi, najlepše je što smo i dalje na putu, što se i dalje menjamo, rastemo, širimo.

I tako svakoga dana sve bolje upoznajemo sebe, i volimo se i prihvatamo baš takvi kakvi smo, ali istovremeno i čistimo svakojake gluposti koje nas zadržavaju da ne nastavimo dalje. Jer je ovaj život i ovaj svet zaista onoliko divan koliko to isto vidimo u sebi. A ja sam srećna i zahvalna što mogu da kažem da je moj svet zaista predivan :)
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 05.05.2014. 11:01
HVALA VAM

Postovi: 24
Pridružio se: 26.01.2013. 23:24
PostPoslato: 06.05.2014. 21:04
mau je napisao:A i to buđenje, pomalo je mistifikovano, bar s moje strane. Gledajući primere drugih, poznatih učitelja, očekivala sam da je to poput neke prirodne katastrofe, sa munjama i gromovima prosvetljenja, sa vizijama i prolomima energije koja nas preuzima i obeležava od sad, na dalje i u buduće.


:) :) Slično sam i ja mislila, da je prosvetljenje kao udarac u glavu posle koga ćeš umesto svih zvezda kao u crtanom filmu videti sve što "obično" oko ne vidi. I moći ko zna šta.
Joj, a kad mi je tadašnja učiteljica prvi put slala energiju na daljinu (reiki tehnika), očekivala sam da ću posle toga da prštim od energije i da ne spavam noćima. :D Pa sam se sve čudila što nema te euforije i kad će da dodje. :D
Jesam bila nezrela. :shifty:

Sad mi nije bitno hoću li se prosvetliti ili ne, šta god to značilo, važno mi je da se osećam dobro, da naučim što vise, (takodje i da to znanje primenjujem a ne da budem "knjiški moljac" kao nekad), da se menjam, rastem.
Kad padnem, sve brže ustajem. Prepreke me ne obeshrabruju jer znam da ću ih savladati. Kao što reče Nina - moramo biti svesni i izdržati. Videti sebe kao pobednike jer to i jesmo.

Postovi: 24
Pridružio se: 26.01.2013. 23:24
PostPoslato: 09.05.2014. 20:47
nina* je napisao: Stara svest ima i ministra policije i gradonačelnika, a i pop je odavno sa njima ”[/b]


Setila sam se ove rečenice kad su pomolila glavu stara uverenja, ali ja im nisam dala da uzmu maha. Sredila sam ih svim raspoloživim sredstvima.:) Iako su navalila svom silinom, prosto da čovek ne poveruje.
Hvala Nina što si nas podsetila na ovu divnu mudrost.

Inače, novo je da sam imala jednu divnu manifestaciju svoje želje - dobila sam mobilni baš kakav sam želela. :violin: Ništa preterano skupo, ali sam htela takav, posvetila jedno vreme vizualizaciji a zatim pustila - nisam mislila na mobilni nešto preterano.
Kad - eto ga, kad sam mu se najmanje nadala. :dance:

p.s. Zna li neko šta je bilo sa Nenadovom knjigom, da li ju je objavio? Ako jeste, kako se zove i gde može da se kupi?

Povratak na Lična iskustva

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju