Samo da se javim i predstavim... :)

Opišite neko svoje lično iskustvo koje će pomoći ostalim korisnicima tako što će da ih motiviše ili da im pruži odgovor na neko pitanje.

Postovi: 3
Pridružio se: 17.02.2014. 23:05
PostPoslato: 18.02.2014. 13:15
Pozdrav svima!

Ja sam ovde od juče. Ovaj sajt sam "slučajno" pronašla prekjuče kucajući u Google pitanje, "kojim privatnim biznisom da počnem da se bavim"... :)
Ono što hoću na početku da napomenem je da sam shvatila da sam posredstvom "Tajne" došla do ovog sajta i uopšte do dokumentarca koji sam upravo odgledala :)
ÄŚula sam za taj dokumentarac još pre par godina ali tada verovatno nisam bila spremna da se otvorim ka Kosmosu i svom životu i jednostavno nije mi bio interesantan (!?)... Da, neverovatno, nisam ga ni pogledala a nešto me je odbijalo....
U međuvremenu mi se u životu svašta dešavalo. 2007. godine sam taman pomislila da konačno počinjem da radim nešto što volim. Upisala sam drugi fakultet, ono sto sam oduvek volela, dizajn i likovne umetnosti... Studirala dve godine i... napustila zbog trudnoće. Udala se, rodila dete, razvela se... Sve to za vrlo kratko vreme. Otišla da živim sa majkom, baba i deda u međuvremenu umrli, majka u stresu, počinjemo da živimo zajedno, ona otkriva rak, kreću neke neobjašnjive svađe, moja četvorogodišnja ćerka i ja se selimo.... Inače, ovo nam je deveta selidba u zadnjih osam godina... jedan lepi haos od života. :) Za svo to vreme ja sam nekako bila pozitivna, tj. trudila sam se. Znala sam da sam jaka i da sve to mogu da podnesem. I tako je i bilo... Ali očigledno nisam bila dovoljno pozitivna čim sam sve to prizvala u svoj život. Sada primećujem da sam tada najintenzivnije razmišljala o tome da sam jaka i da sve to mogu da podnesem a da ne ugrozim svoje zdravlje. Srećom :) Elem, kada smo se zadnji put preselile, sada pre par meseci, počele smo da rentiramo stan. Znači živimo privatno a ja ostala bez posla... Opet neke muke oko finansija ali nekako preživimo, uz pomoć mog oca koji nam pomaže oko kirije... Ono što je u suštini najbitnije je da sam ovih meseci vodila veliku borbu sa sobom... Nikada do sada nisam bila u skladu sa tim da budem sama. Uvek mi je trebao neko, društvo, partner, bilo ko... Sada je to počelo da se menja. Počela sam da radim na tome da sa sobom uspostavim sklad. Usporila sam i lagano počela da osećam spokoj i mir. Počela sam da osećam zahvalnost za sve što imam. Za zdravlje mog deteta i moje lično. Za topli dom, krov nad glavom, hranu koju jedemo... Zahvalnost za neke ljude koji su mi prisani. Zahvalnost za kompjuter koji mi omogućuje da svašta vidim, saznam... Bukvalno sam krenula da se osvrćem oko sebe i da osećam zahvalnost. I nekako dok sam razmišljala šta da radim, kako da se zaposlim, šta da radim dok se ne zaposlim, otkrijem dokumentarac Tajna preko ovog sajta... I šta da Vam kažem, ja zaista mislim da sve to ima veze sa onom zahvalnošću, mislim da sam konačno počela da privlačim prave stvari u svoj život. Pa sada, idemo dalje, videćemo šta ce moje misli dalje da mi donesu :)...
Let's the party started! :dance:
Pozdravljam Vas sve i nadam se da ćemo fino da se družimo ovde...
Korisnikov avatar
Postovi: 196
Pridružio se: 23.04.2012. 10:15
PostPoslato: 19.02.2014. 09:19
NA PRAVOM SI MJESTU . :romance-grouphug: :romance-heartstiny: :happy-cheerleaderkid: :angelic-little: :angelic-little:

Postovi: 3
Pridružio se: 17.02.2014. 23:05
PostPoslato: 19.02.2014. 10:37
Hvala nina* :)

Postovi: 20
Pridružio se: 10.09.2012. 21:38
PostPoslato: 20.02.2014. 14:32
Dobrodosla.
Hvala ti

Postovi: 12
Pridružio se: 10.05.2014. 16:37
PostPoslato: 10.05.2014. 19:58
Hvala!

Drago mi je sto svoje "mogu ja to da izdrzim" menjas u "ja zasluzujem vise i to je na putu ka meni".

Radujem se tvojim sledecim postovima, u kojima ce stajati sve lepo sto si se izdesavalo.

Mir od JA
Mir od JA

Postovi: 20
Pridružio se: 21.10.2011. 01:51
PostPoslato: 14.05.2014. 02:08
NaPutu, dobro došla nam. :D

Povratak na Lična iskustva

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju