Promena fokusa

Pitajte sve što vam nije jasno oko primene tajne u praksi ili ostalih aspekata zakona privlačenja.

Postovi: 1
Pridružio se: 02.09.2017. 13:15
PostPoslato: 02.09.2017. 13:24
Poštovanje i pozdrav svima na ovom sajtu. Nisam nova u ovoj priči, ali ima jedna stvar koju ne razumem. Ako rečenica "makni fokus sa onoga što ti se dešava" ne znači ignorisanje problema i da po tom pitanju ne treba ništa da radimo, šta znači? Npr. u mom braku je nestalo intimnosti i volela bih da je vratim, iako ne uspevam. Ĺ ta bi rečenica "makni fokus" trebalo da znači u tom slučaju? Na šta to onda treba da se fokusiram i šta da radim?

Postovi: 3
Pridružio se: 26.05.2015. 16:44
PostPoslato: 23.11.2017. 22:40
To znaci da pomeris fokus sa onog sto ti se ne dopada i da stavis fokus na ono sto ti se dopada u braku.

Umesto sto u sebi i svojim prijateljima i ovde pricas kako ti ne ide u braku, ti pronadji u braku ono sto je i dalje kvalitetno i lepo. Uvelicaj to mnogo puta u sebi, i videces kako ce i spolja poceti stvari da se menjaju.

Pored ovih promena koje treba da sprovedes s mentalne ravni, pokusaj i sa fizicke dimenzije da uvedes novine u svom braku.

Potrudi se vise nego obicno. Potrudi se kao da je u pitanju neko nov, ma sta god to podrazumevalo.

Imaj na umu da intimni odnosi tokom godina postaju gotovo kod svih takvi kako ih i ti dozivljas kada je u pitanju jedan isti partner. Ljudi se naviknu jedno na drugo, prodju mnoge godine, i to je sve prirodno. Potreban je napor da se odrzi jedna veza tokom mnogo godina zdravom i svezom. Tesko je ali je moguce.

Ako ni mentalno ni fizicki nista ne pomaze tokom narednih 6 meseci a da si se istinski potrudila onda je vreme da izadjes iz te veze...bez opravdanja.

Zivot je jednostavan kada ti jesi.

Postovi: 465
Pridružio se: 12.02.2013. 18:53
PostPoslato: 24.01.2018. 19:53
:D ja bih preporucio ,ti i on sami 10 dana,bez tv,mobilnog i negde u nekoj pustosi,planini,sumi i videces :D :D :D

Povratak na Postavite pitanje

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju