EFT ponovo kod nas!

Svi već znaju da je EFT jedna od mojih omiljenih tehnika. Kad god treba da prekinem neko negativno emocionalno stanje u kome se nalazim, kad god sam besan, ljut, nervozan, tužan, zabrinut, ja odem do toaleta i “otapkam” to osećanje. I dalje mi je fascinantno kako u trenutku osetim protok neke pozitivne energije, kako sam budniji… I za nekoliko minuta to osećanje nestaje.

ÄŚini mi se da sam ranije uživao u ulozi žrtve kada sam se loše osećao, pa sam prosto želeo sebe da zadržim u tom stanju patnje, jer je “patnja uzvišeno osećanje”. Pa zar nismo u školi stalno čitali knjige u kojima se do neba uzdižu negativna osećanja?

E pa, ne mora tako da bude! Na raspolaganju imate sjajan alat da prekinete bilo koje loše raspoloženje u roku od nekoliko minuta.

Tehnika Emocionalne Slobode

Kontakt

Ali nije EFT dobar samo za to da promeni trenutno negativno osećanje. Ova tehnika je sjajna i da ukloni bilo koje negativno uverenje koje leži duboko u podsvesti i bilo koju emocionalnu blokadu koja nas sprečava da budemo onakvi kakvi želimo da budemo. Ipak, nikako ne preporučujem da ovo radite sami sve dok ne znate šta radite. Kada krenete da čistite svoju podsvest, na površinu mogu da izađu takva emocionalna stanja sa kojima nećete moći sami da se izborite. Zato obavezno potražite stručnjaka.

A najveći stručnjak, ili ekspert za EFT tehniku na našim prostorima, Jasmina Kovačev, ponovo dolazi u Srbiju i održaće seriju seminara koji su zasnovani na EFT tehnici.

Pre seminara će biti organizovana besplatna uvodna predavanja da bi svi zainteresovani polaznici mogli da se upoznaju sa tim šta mogu da očekuju na seminaru.

Tačan raspored seminara i besplatnih predavanja možete da pogledate ako kliknete na linkove ispod:

Ja sam do sada bio na grupnom EFT tretmanu i na seminaru Tajna je u Vama. A ove godine sigurno idem na seminar Dobrodošli u svoju budućnost. Ĺ˝elim da otkrijem svoju svrhu i zato jedva čekam ovaj seminar jer sam siguran da ću to uspeti da uradim.

Moje utiske sa grupnog seminara možete da pročitate ovde

Prošle godine je gospođa Jasmina poklonila grupni tretman jednoj korisnici sajta tajna.rs, a ovde možete da pročitate njene utiske.

Svima iskreno preporučujem EFT seminare jer ćete tapkanjem postići mnogo više za kratko vreme nego što biste pokušavajući da se na drugi način suprotstavite svojim potisnutim emocijama i nekorisnim uverenjima. Svako može sebi da pomogne na najjednostavnijem nivou. Tapkanje izgleda potpuno blesavo, ali je izuzetno delotvorno 🙂