Dok te ne pukne u glavu, nije to to!

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Lični primer Tags: , , , , , , , , , ,

Ljudi, ovih dana se osećam veoma srećno! Zato će ovaj tekst da bude malo drugačiji od ostalih na blogu. Biće nekako prirodniji i ličniji. Uostalom, zar ne bi trebalo da svi tekstovi na blogu budu takvi? Verovatno bi i trebalo, ali to bi moglo kada bih pisao o dnevno-političkim događajima. Ipak, ja sam ovde morao donekle i da edukujem ljude pišući informativne tekstove tako da zakon privlačenja i principi uspeha ne ostanu tajna. Uz pisanje tih formalnijih tekstova i sam sebe sam edukovao čitajući raznu literaturu i testirajući brojne tehnike i pristupe.

A da… ne rekoh zašto sam srećan… Srećan sam što sam konačno shvatio šta treba da radim. Konačno se skupilo svo znanje koje sam sticao ovih godinu i po, i iskristalisalo se. Znam da ću verovatno već sutra reći kako sam danas bio glup jer nešto nisam shvatio kako treba, ali to je normalno, tako i treba da bude. ÄŚovek uči dok je živ, samo mnogi, nažalost, odustanu od bilo kog vida usavršavanja prilično rano.

Shvatio sam da moram nešto da uradim da bih ostvario ono što želim! Rećićete ironično da je to “velika mudrost”, pa svi su to znali. “Znao” sam i ja, čak sam pisao o tome nekoliko puta, ali ispostavilo se da nisam STVARNO znao, onako istinski, iz dubine duše. Nisam to osećao celim telom. Znao sam teorijski, ali ništa živo nisam uradio da bih stvari pokrenuo sa mrtve tačke. ÄŚekao sam 1000€ da mi padne sa neba. Hteo sam, kao, da proverim da li zakon privlačenja radi ili ne. Kakva glupost! Pa zakon privlačenja je zakon! Zakon ne dozvoljava testiranja i probanja. Aj kao sada ćemo prvo da probamo, pa ćemo onda stvarno!

Sada osećam celim svojim telom da se krećem u pravom smeru. Ušao sam u stanje prirodnog toka! Evo i ovaj tekst pišem u takvom stanju, brzinski. Reči same izlaze i kako sam krenuo, napisaću čitav roman.

Dobio sam ideju za biznis koju sprovodim u delo. Ĺ to je zanimljivo, istu ideju sam imao i pre nekoliko meseci, ali tada jednostavno nije zvučalo kao prava ideja i odustao sam. Ko zna da li je ta ideja baš prava ili nije. To je i najmanje važno. Ako ne pokušam da je realizujem, nikad neću znati da li je bila dobra ili nije. Uopšte ne razmišljam o tome. Svaka ideja je sjajna ako se pravovremeno sprovede u delo. Zato sam se odmah bacio na realizaciju. A svaka realizacija mora da počne dobrim planom, tako da sam sada u fazi pravljenja plana. Jedva čekam da počnem sa konkretnim stvarima! Najvažnije je da sam okrenuo novi list i da počinjem da se bogatim! Počinjem da privlačim! Sada imam otprilike isti osećaj kao kada sam dobio ideju da pokrenem ovaj sajt. Nije ispao loše, a? Samo što su sada pare u pitanju! Ima da zaradim milione!

Pokušaću da objasnim kako je uopšte došlo do preokreta. Pre svega, imao sam solidnu bazu znanja, odnosno sve one informacije do kojih sam došao do sada, knjige koje sam čitao, tekstovi koje sam pisao, vaši komentari. A zakon privlačenja je očigledno čekao trenutak da budem spreman da sve informacije mogu da iskoristim kako treba. Sve se potrefilo ove i prošle nedelje: webinar Boba Proktora, koraci za ostvarivanje željenog novca Napoleona Hila, neki vaši komentari, knjiga “Bogati otac, siromašni otac” koju trenutno čitam… Možda je ta knjiga imala i najviše uticaja. I dalje mi odzvanja u glavi moto prve lekcije iz knjige: “Bogati ne rade za platu“. To je to! Ako hoćeš da budeš bogat, moraš da nađeš drugi izvor prihoda. Moraš! Nema alternative! Isto to potencira i Bob Proktor. Isto to sam znao i ja, ali sam se očigledno podsvesno nadao da će mi novac pasti sa neba, pa ću ja onda znati šta da uradim sa njim.

I tako je krenula ideja za posao da se vraća u moju svest. Počeo sam da primenjujem predloge Napoleona Hila. Stvarno sam napisao svoju ideju na papirić koji nosim u novčaniku. Ako čovek kaže da tako mora, onda tako mora. Nema improvizacije! Sada su odjednom problemi koje sam ranije video kao nepremostive, bili mnogo manji i lako rešivi. Sada je odjednom krenulo sve da se bistri pred očima. Nema magle, sklanja se gde god da pogledam. Pun sam energije i elana iako sam budan do pola noći. ÄŚitam kao lud, pronalazim brzo sve informacije, sve deluje lako, jednostavno, lepršavo, savršeno.

I na kraju moram da se zahvalim svima vama koji svojim komentarima dajete pravu vrednost ovom sajtu. Posebno se zahvaljujem Lalooni čiji su me tekstovi, a naročito nedavni komentar o životnom putu koji je prošla i te kako trgnuli i motivisali da prelomim. Hvala Laloona i… hajde konačno da popijemo tu kafu.

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

One Response to Dok te ne pukne u glavu, nije to to!

  1. robert

    Sajt Vam je super. Hvala Vam sto ste omogucili, napravili… Vec 2 sata citam… 🙂 Zelim Vam puno uspeha, srece i svako dobro u zivotu.

Add a Comment