Da li znate da je visak moćna stvarčica?

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Zakon privlačenja Tags: , , ,

Ja sam promenio mišljenje! Kao klinac sam mislio da korišćenje viska ima veze sa nekom magijom i nekim izmišljotinama kojima su nas trovali u vreme sankcija. Sećate kako su tada vladali nadrilekari, vračare, iscelitelji, proroci koji bi za sto maraka rekli šta god treba. A mi ostali smo se hvatali za svaku slamku ne bi li popravili katastrofalno loš standard života. U tim vremenima mi se korišćenje viska činilo kao da spada u istu kategoriju kao i gledanje u pasulj.

Međutim, pre neki dan sam naleteo na jedan video klip gde poznati hipnotizer objašnjava kako se koristi visak i zašto korišćenje viska može da nam da odgovore koji dolaze direktno iz podsvesti. Sve je vrlo logično i nema veze ni sa kakvom magijom. Onda sam malo istraživao po internetu, našao stari visak u stanu i probao ga. Zamislite, rešio sam jedan problem pomoću viska! U ovom tekstu vam prenosim šta sam uspeo da naučim tokom ovih nekoliko dana.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da podsvest kontroliše naš nervni sistem, upravlja našim pokretima, upravlja svim komplikovanim procesima u našem organizmu, onda je logično da kada podsvest zna odgovor na neko pitanje to može i da nam naznači određenim pokretom. Dok vezujete pertle, da li razmišljate o pokretima koje treba da napravite? Ako ste iskusan vozač, da li razmišljate o sinhronizaciji ruku i nogu tokom upravljanja vozilom? Naravno da ne. Tim pokretima upravlja naša podsvest.

Podsvest proizvodi takozvane ideomotorne pokrete koji predstavljaju odgovor naše muskulature na misao ili mentalnu sliku koju imamo u glavi. Ti pokreti su refleksni, najčešće mali i neprimetni i obično ih nismo svesni. Govor tela je jedan od očiglednih primera ideomotornih pokreta.

Korišćenje viska je zasnovano na principu da kada svojoj podsvesti postavimo pitanje, naše telo reaguje na određeni način pod uticajem odgovora na to pitanje i ruka koja drži visak pravi određene pokrete. Te pokrete ne možemo jasno da odredimo, ali visak je tu koji će nam tačno pokazati kakav pokret rukom se pravi. Treba da postavljamo jasna i nedvosmislena pitanja na koja odgovor može biti da ili ne. Naravno, dozvolićemo svojoj podsvesti da ne zna odgovor na neko pitanje ili da ne želi da nam odgovori, tako da ukupno možemo dobiti 4 odgovora. Dok postavljamo pitanja, konac na kome visi visak držimo rukom koja je čvrsto oslonjena na podlogu i trudimo se da svesno ne pomeramo ruku. Veoma je poželjno da budemo opušteni jer na taj način nećemo uticati na kretanje viska svojim svesnim reakcijama, a i u opuštenom stanju imamo bolji pristup podsvesti.

Procedura korišćenja viska može biti različita, ali jedan od uobičajenih načina je da, nakon što smo postavili visak u početni položaj, postavimo pitanje na koje je očigledan odgovor DA. Na primer, “da li sam ja ljudsko biće?” Onda se opustimo i ne mislimo ni na šta. Nakon nekoliko sekundi visak će početi da se pokreće. On može da se rotira u jednu stranu ili može da ide levo-desno ili napred-nazad. Zapazite na koji način se visak pomera kada je odgovor na pitanje DA. Onda vratimo visak u početni položaj, pa postavimo pitanje na koje je očigledno odgovor NE. Zapazimo kako se visak pokreće kada je odgovor NE. Onda možete da tražite svojoj podsvesti da vam pokaže kako se visak pokreće za odgovor NE ZNAM (ili MOĹ˝DA) i kada ne želi da odgovori. Kada ste zapamtili pokrete za sva četiri odgovora, onda ste spremni da postavljate pitanja.

Ĺ ta sve možete da uradite ili saznate ovim načinom komunikacije?

 • Rešavanje dilema ili donošenje odluka bilo koje vrste
 • Nalaženje izgubljenih predmeta
 • Utvrđivanje uzroka problema svih vrsta
 • Ĺ ta je najbolje za nas da uradimo u nekoj situaciji
 • Utvrđivanje pravca u kom treba da idemo prilikom rešavanja kreativnih problema i sl.

Juče sam pokušao da se ulogujem na administrativni deo hostinga ovog sajta i setio sam se da sam menjao šifru. Ĺ ifra je već duže vreme bila standardna, ali onda sam morao da je otkrijem nekome, pa sam nakon toga odlučio da promenim šifru. I kako to obično bude, zaboravio sam koju sam šifru stavio. Pošto se nisam logovao sigurno dve nedelje, potpuno sam zaboravio i da sam uopšte menjao šifru. Kada sam shvatio da nekoliko standardnih pasvorda koje koristim ne prolazi, odlučio sam se da testiram visak. Primenio sam tehniku koju sam opisao u ovom tekstu. Jednostavnim pitanjima sam pokušavao da utvrdim koju šifru sam stavio sužavajući preostale opcije. Kada sam već dovoljno suzio kriterijume, šifra mi se jednostavno pojavila u mislima i znao sam da je to to. Moram da kažem da je visak na sva pitanja dao tačne odgovore. Bio sam oduševljen!

Naravno, primena ove tehnike je uspešnija što je više praktikujete i što više verujete u njenu uspešnost. Ako ne uspevate da dobijete odgovore, verovatno niste uspeli dovoljno da se opustite. Ja ću sigurno nastaviti da koristim visak jer sam počeo da shvatam kako vrlo jednostavno mogu da dobijem odgovore na pitanja koja su izvan domena moje svesti. Zar nije to sjajno?

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

14 Responses to Da li znate da je visak moćna stvarčica?

 1. nasmijano sunce

  Moram da kazem samo ovo. A to je da mi mozemo misaono da uticemo da li ce visak da ide lijevo-desno ili kruzno. Zato,poslije postavljenog pitanja,treba paziti da to ne radimo..
  Zanimljvo je i da ako primaknemo visak nekom kristalu tj. Poludragom kamenju,on prakticno prestane da se mrda. 🙂

 2. Marijeta

  Zvući vrlo zanimljivo.Samo ja sam čula da stime ako neznate dobro raditi možete neke stvari i pokvarit.

 3. marko

  rad sa viskom je mocna stvar cakmije jedan svestenik rekao dastimoze idase povredi neka osoba a najbojega koristiti iscrtati krg i povuci 2 strelice kroz krug sa da i ne aoko kruga ispisati slova a visak staviti u sredini i videcete dace izbaciti ime onoga sakim komunicirate zvuci ludo ali istinito

 4. Mila

  CISTE MISLI… cista ljubav..

 5. Mićo

  Visak nije za igranje. Pogotovo ne igrajte se sa negativnim opcijama. Dugo radim sa viskom. Visak ima neograničene mogućnosti, i ne radi kako ste vi ovde opisali. Visak radi pomoću vibracija na frekvenciji našeg uma koji je povezan sa izvorom kosmičke energije. Zato i može da radi na svim poljima niskih i srednjih frekvencija. Možete meriti precizno krvni pritisak, postavljati dijagnoze, lečiti pomoću viska, tražiti predmete, zaviriti u budućnost… Da ne nabrajam dalje. Ako ne vjerujete meni, pitajte svoj visak (samo pravilno) reći će vam sve. Ako želite još na tu temu ovo je moja Fejzbuk adresa naći ćete me.

 6. FAIST

  Majstore ,radis sa viskom ali ni si napisao da radis i sa prstenom ,pozdrav iz Makedonije

 7. marchelo

  za da kruzno u desno,za ne ide u krug u levo
  a sta ako ide levo desno?

 8. Patricija

  Kako mozemo neke stvari pokvariti gledanjem u visak(lancic)?u kojem smislu?

 9. MARKO

  VISKO MOZE DASE PREDVIDI BUDUCNOS ALI PRODE DOSTA VREMENA DOKSE TO OBISTINI

 10. Jovan

  Ovo uopšte nije tačno! Opisali ste rad viska iz perspektive učenog čoveka koji pojma nema kako visak zaista radi, ali se potrudio da sve to racionalno objasni. Samo mi recite, kako to visak (odnosno napa podsvest, kako vi kažete) zna da nam kaže mnogo toga o sasvim nepoznatoj osobi ili prostoru, tj energetskom polju?

 11. goga

  Trebam pomoć
  Muž mi se poćeo baviti sa viskom prije 2god. Otišao je u neki drugi svijet, kao da je pobjegao od stvarnosti.Bio je na psihijatriji i ništa mu nisu pomogli.Svako malo vidim da vadi visak i pita ga nešto…Nitko me ne može savjetovati a ja propadam od silnog bola jer mu ne mogu pomoći

 12. Đorđe

  JA BAĹ IĆ ĐORĐE,imam visak aiše od 20 g nešto sam čito o njemu ali to je sve slabo.Uglavnom dosta dobro me sluša,na prognozu neće da odgovara,ali ni za osobe koje nema više među nama.

 13. MARKO

  sa viskom moze dase radi i preko oluja table pokaze buducnos ali uvek pokaze i nekog drugog koje u prostoriji ocito duh i preko njega se dobijaju imformacije samo sto mora vreme da prode dase to i ostvari

 14. Jja

  Ima li u Novom Sadu neko ko zaista radi sa viskom radi pomoci neka se javi na 063/8135832. Hvala.

Add a Comment