ÄŚitajte ponovo i ponovo i ponovo

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna
Zdravo svima! Tu sam. Ĺ˝iv sam. Zdrav sam. Sve je u najboljem redu. Sve je baš kako treba da bude. Vraćam se pisanju tekstova posle najduže pauze od kada postoji sajt tajna.rs.

Nadam se da me niste zaboravili. Nadam se da niste zaboravili da dolazite na tajna.rs. Ako jeste, nadam se da ćete se vratiti. Imam nameru da ponovo počnem aktivno da pišem.

Svim čitaocima dugujem objašnjenje gde sam bio, šta sam radio, zašto sam prestao aktivno da pišem, šta se to promenilo u mom životu za poslednjih nekoliko meseci.

Ono što se najviše promenilo u proteklom periodu je moj fokus. Otišao je na drugu stranu, ka poslu, ka privatnim događanjima, odvojio me je od pisanja za sajt. I dalje sam primenjivao principe Tajne i razne tehnike koje sam usvojio tokom godina. Rezultati su sve vidljiviji i sve se lakše manifestuju.

Tokom ovog perioda apstinencije od pisanja za sajt, moja znanja su produbljena. Nisam saznao mnogo novih stvari, ali sam uspeo da ono što već znam shvatim na jedan sasvim drugačiji način. Moje shvatanje Tajne je skočilo na novi nivo. Mnoga pitanja su našla svoj odgovor. Mnoga razmišljanja su promenjena. Praktične tehnike sada primenjujem drugačije nego ranije.

Možda zato i nisam pisao jer nisam imao nove stvari koje bih podelio sa vama. Već sam puno puta ponavljao i pisao o istim elementima primene Tajne. Sve to teško može da se napiše na drugačiji način, pa se meni učinilo da postaje dosadno. Ali je istina da kada više puta čitate isto, sve to možete da shvatite na potpuno drugačiji način.

Ja teško mogu drugačije da napišem da je neizmerno važno kako se osećate i šta mislite u svakom trenutku vašeg postojanja. Ali sada to shvatam potpuno drugačije, na mnogo dubljem nivou nego ranije. Svaki trenutak svesnosti je neuporedivo bitniji od bilo kog trenutka u kom nismo svesni svojih misli i osećanja. Iako svesni i nesvesni trenuci imaju istu moć privlačenja, kada se nakupi dovoljno svesnih trenutaka u kojima vi kontrolišete misli i osećanja, i kada oni postanu dovoljno uticajni, počeće i manifestacije vaših želja.

Ne znam kako pisanim rečima da vam istaknem koliko je važno da na pravi način shvatite da vaš unutrašnji svet kreira spoljašnji. Ako ste upoznati sa Tajnom, onda znate ovu informaciju. Ali, zapitajte se da li je stvarno shvatate i razumete.

Iako je činjenica da naše misli i osećanja kreiraju spoljašnje događaje, dešava se upravo suprotno. Mi posmatramo spoljašnje okolnosti, naše misli i emocije uključene na autopilot su pod hipnotišućim uticajem tih okolnosti i samim tim kreiraju još takvih i sličnih okolnosti. To je jedan krug u kom se vrtimo i iz koga možemo da izađemo samo ako mi preuzmemo kontrolu nad svojim mislima i emocijama.

Neophodno je da napravite tu promenu. Kakve god da su okolnosti koje se trenutno dešavaju oko vas, znajte da ste ih vi kreirali, najverovatnije potpuno nesvesno. E sada, uložite mentalni napor da ono što je nesvesno, postane svesno. Ne posmatrajte spoljašnje okolnosti. One su deo prošlosti. Bitna je sadašnjost i šta u njoj kreirate.

Ne mogu drugačije da napišem kako je potrebno da se klonimo negativnih situacija, da u korenu sasečemo razgovor u kom se neko žali i traži sažaljenje, da ne slušamo loše vesti, da odmah prekidamo svoje loše misli i osećanja. Napisao bih to isto kao i mnogo puta do sada, ali meni sve to sada ima jače značenje.

Ne znam ni sam kako da vam napišem da je uvek sve u najboljem redu. Sve je baš kako treba da bude. Nalazite se baš u onakvoj situaciji u kakvoj treba da budete u ovom trenutku i na ovom nivou razvoja. Možda vam se takva situacija ne sviđa, ali je neophodno da je prođete i prevaziđete kako biste stekli neophodne uvide i iskustva da biste mogli da napredujete i razvijate se. Zato ponavljajte sebi da je sve u redu, da baš tako treba da bude, da će se trenutna situacija razviti u nešto lepo, sjajno, ispunjavajuće.

Ne znam kako da vam sve to napišem drugačije, a da vas ta istina dublje dotakne. Jednostavno, proces je da iste informacije čitate više puta i svaki put će imati drugačije, novo značenje.

Nemojte da izbegavate čitanje o Tajni i svim njenim aspektima samo zato što ste već čitali ili čuli neke informacije. ÄŚitajte ponovo i ponovo i ponovo. Svaki put će neka nova kockica u vašem svetu razumevanja da legne na svoje mesto i doprinese izgradnji velike kule razumevanja, shvatanja, prosvetljenja, napretka. Ta kula nikada neće biti izgrađena jer je proces saznavanja i shvatanja neprekidan, ali što kula bude veća, i vi ćete biti veći ljudi, srećniji, zadovoljniji, ispunjeniji.

ÄŚitajte opet nove tekstove na tajna.rs. Volim vas!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

25 Responses to ÄŚitajte ponovo i ponovo i ponovo

 1. Đorđije

  BRAVO MILOĹ E!
  URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
  (Ovako si ti oduševljeno reagovao krajem 2010-te kada sam uz pomoć Tajne i ZP uspeo da nađem posao iako sam bio u “zrelim ” godinama. Sada sam vlasnik sopstvene firme.
  Drago mi je da sam te “prizvao”…prvo tebe , pa onda i ostale.
  Pogledajte “Postavite pitanje…pa onda…GDE STE?”
  BRAVO, BRAVO, BRAVO…biće Tajna aktivna kao nekada…pa druženja, itd…
  AJ’MO TAJNAĹ I…KADA SAM JA U MLADALAÄŚKOJ 61-oj (DOBRO STE PROÄŚITALI…VEROVATNO NAJSTARIJI TAJNAĹ …A OSEĆAM SE KAO U DIVNIM 40-tim) POĹ˝ELEO TA TAJNA PONOVO PROCVETA…TO MORA BITI TAKO!
  POYDRAV!

 2. nina*

  HVALA TI .
  Konačno !!!!!!!
  Sjajno kao i do sada
  Super Tajno
  Tajna na djelu.
  Kao i uvjek taman kad treba.

  HVALA HVALA HVALA
  Vasa Nina*

 3. mau

  Divno Miloše 🙂

  Zaista zvučiš drugačije, mirnije, usidren u nekim većim dubinama, usmeren ka nekim većim visinama, a opet laganiji i opušteniji nego pre. Predivno, čestitam 🙂

 4. mau

  Đorđije, prvo da čestitam na firmi 🙂

  Znala sam da si uspeo, ali nisam znala detalje. A baš bi mogli da se okupimo da se ispričamo 🙂

  Samo da znaš da tvoj apel nije prošao nezapaženo, i poziv na okupljanje je prosleđen još nekim starim Tajnašima 😉 Ima i novih ideja o načinu viđanja, ali o tome otom potom 🙂

  U svakom slučaju, hvala ti što nas okupljaš, i znam da ćemo se videti kad bude najbolje vreme za to <3

 5. Đorđije

  Mau, ti si tako divno i drago stvorenje.
  Hvala ti do neba.
  Miloš i Tajna zaslužuju sve blagodeti ovog sveta.
  Kada se samo setim…
  Imamo sve preduslove da povratimo sve ono što je vremenom zapostavljeno.
  Znam kada si mi ti tu, da će i ostali uskoro doći.
  Moraju.
  Siguran sam.
  Hvala, hvala, hvala

 6. Gost

  Skoro sam krenula da čitam tvoje tekstove i oduševljena sam. HHvala!

 7. strelac

  DRAGI mILOSE NIKAKO NE MOGU DA SE REGISTRUJEM KAO TAJNAS SLABO MI JE KOMPJUTERSKO ZNAJE ,JA SVAKODNEVNO PO VISE PUTA OTVARAM FORUM I PRIZIVAM TVOJE CLANKE I EVO DANAS OTVORIH I SVA SRECNA PROCITAH OVAJ TVOJ DIVNI CLANAK .sRECNA SAM ZBOG TEB ,ZELIM TEBI I TVOJOJ PORODICI SVU SRECU OVOG SVETA .zA DJORDJA DRAGI dJORDJE JA SAM TAJNASICA KOJA IMA 76GOD,TAKO DA SAM SIGURNO NAJSTTARIJA,cESTITAM NA FIRMI ZELIM TI USPEHA VOLIM VAS SVE MOJI DRAGI TAJNASI,ZELELA GIH DA PRISUSTVUJEM VASIM OKUPLJANJIMA BAKA LEPA

 8. strelac

  DRAGI mILOSE TAJNA DELUJE SVAKOD DANA SAM NA FORUMU I VIZUELIZUJEM TVOJ NOVI CLANAK I EVO GA DANAS dIVAN JE HVALA TI DRAGO MI JE STO SUI \SE VRATIO.zA djORDJA dRAGI dJORDJE NISI NAJSTARIJI NA FORUMU JA IMA 76GOD,TAKO DA SAM SIGURNO NAJSTARIJA,MA DA NIKAKO NE MOGU DA SE REGISTRUJEM SLABO MI JE KOM.ZNANJE.zELELA BIH DA PRISUSTVUJEM vASEM OKUPLJANJU .vOLI VAS SVE BAKA LEPA.

 9. strelac

  RASPISALA Sam se kao Carobnjakov segret,gde je on moj omiljeniMilose molila bih te ako si citao lazareva da nesto napises o tome ,On tajnu Silva metodu ,honopono I sve o cemu ja najvise volim da citam smatra satanizmom Hvala unapred svakome ko nesto napise na ovo njegovo vidjenje.

 10. mimimimi

  Hvala 🙂

 11. Urke

  Pozdrav svima. Veoma mi je drago zbog Milosa sto je dosao do ove razine svesti i da je shvatio kako funkcionisu neke stvari. Iako se veoma kratko bavim zakonom privlacnosti(nekih godinu dana) ja sam imao srece da naletim na Anu Bucevic i njene video klipove i spoznam jos na pocetku ono sto je Milos nedavno spoznao.
  Sve je kako treba da bude. Treba da budemo ponosni na sebe, zato sto su nas nase dosadasnje misli, osecanja i dosadasnja delovanja dovela do ovoga sto smo danas. I sve je u savrsenom redu, kockice nasih misli su se poklopile(nebitno dal smo svesni ili nesvesni kreatori). Milose nadam se da si sada shvatio da si savrseni tajnas, tj da smo svi savrseni tajnasi, zato sto smo bas tamo gde treba da budemo.
  Najbitnije u zakonu privlacenja je kako se osecamo, tj kako vibriramo. Misli su bitne samo zato sto one odredjuju to kako se osecamo i veoma je zato bitno na cemu je nas fokus.
  Meditacije treba da radimo sa svescu da tako dizemo vibraciju, a ne sa svescu da se cistimo, jer cemo tako celog zivota nesto cistiti i opet necemo ocistiti.
  Vizuelizacije treba raditi da bi se osecao dobro, a ne da bi to sto vizueliziras privukao. Jer ako vizueliziras da bi privukao odajes vibraciju da to nemas.
  Afirmacije su veoma bitne, ali nekad mogu imati kontra efekat, zato je bitno da afirmacije budu u skladu sa vasim verovanjem. Ako smo bolesni i ponavljamo da smo zdravi pravimo kontra efekat zato sto je tesko ubediti nas mozak da smo kad smo i sami svesni da nismo. Zato je bitno da budemo u skladu sa nasom afirmacijom.
  Dovoljno je fokusirati se na samo jednu stvar koja nas ispunjava i cini srecnim i ostale stvari koje su najbolje za nas ce doci u nas zivot, zato sto vibriramo na visokoj vibraciji.
  A jedna od najvaznijih stvari je zahvalnost. Puno je pisano na sajtu o zahvalnosti, tako da je na tu temu sve poznato, ali je veoma bitno da je primenjujemo.
  Ima jos dosta stvari o kojima bih pisao, ali sve to imate u Aninim video klipovima na kanalu safari duha, tako da mozete da pogledate sta vas zanima 🙂 Pozdrav svima, prijatan dan vam zelim

 12. Snezana

  Pozdrav svima. Ja sam do sad pratila sajt, citala tekstove, ucila, primenjivala, ali nisam mnogo razgovarala sa vama, nisam ostavljala komentare. To upravo menjam.
  Svi ste mi mnogo pomogli. Drago mi je za sve ove novine, Milose!
  I ja bih volela da se organizuje okupljanje tajnasa, znam da je bilo toga i ranije, ali nisam prisustvovala ni jednom.
  Urke, hvala za tekst. I ja sam slusala sve Anine klipove i super su. Preporucujem ih svima.
  Svima saljem puno puno ljubavi. Sve je ljubav, sve potice iz ljubavi, zivite ljubav! 🙂

 13. Nensy

  super! sve je tacno samo nekad tesko prihvatamo sebe,to ucenje..okolnosti.. nestrpljenje uglavnom uzrok toga..
  Tajna je u nama skrivena.. kao sto kaze jedna pesma..

 14. Sandra

  Pozdrav do site .Milos ova e prekrasen tekst i se nadevam deka vo idnina ke ima uste mnogu drugi tekstovi. Naiduvame na mnogu problemi i iskusenija no ako sme jaki i svesno se borime so pozitivni misli ke gi nadmineme site teskotii.Tesko e sto se poveke lugeto se odvojuvaat i ne se druzat samo se zalat i se nekoj drug e kriv za nivnite problemi no druzenjeto so tajnasi me pravi srekna i site komentari se prekrasni.Zatoa se soglasuvam so Snezana deka ljubovta e njvazna vo zivotot i zatoa da sirime ljubov a ne omraza da se pocituvame i pomagame i sekogas da bideme pozitivni i nasmeani zosto sekoj problem ke se resi samo trpenie da imame. Pozdrav do tebe Milos i do site tajnasi samo ubavini vi zivotot.

 15. Snezana

  Хвала Милоше,обрадовао си своје верне тајнаше. Срећно, радост је наша.

 16. Đorđije

  Dragi „Tajnaši“…
  Ja sada stvarno nemam vremena (kao nekada) da svraćam ovde, ili bilo gde na NET-u, sem onde gde moram…zbog obaveza.
  A toliko sam vezan za ovaj Milošev (ustvari NAĹ ) sajt… da ne ponavljam…pre nego što sam hteo da uradim VELIKU GLUPOST…
  Zahvalan sam… USPEO SAM…prvo da nađem posao (kako mi ja tada „Tajna“ vrvela od živosti, radosti, ljubavi…svega onoga što mi ja tada trebalo)…a kasnije da ostvarim ono što sam nekada SANJAO.
  Ja sam dugo ovde…skoro od samog početka…sa vrlo malo postova…i to kasnije obrisanih.
  Više sam uživao u radosti drugih, mlađih „tajnaša“ i sve „upijao“…znao sam da je to pravi put za mene…i pokazalo se kao tačnim.
  Ja, za razliku od drugih, ne krijem svoj indetitet, nema potrebe…
  Zahvalan sam „mau“…ustvari Zdenki…( a i Laluna je Zdenka ?)…jer je jedina ostala verna, i zato sam je nazvao „čarobnom“.
  Svuda je sve „zamrlo“, ne samo ovde… na svim sajtovima,…nikada nije bilo ovako.
  Ako stignem…(sada nema šanse)…da postavim mnogo toga…kako sam uspeo…šta sada radim…kako izgledam…
  VOLIM VAS!!!

 17. Đorđije

  U nedelju uveče putujem…ustvari letim daleko odavde…
  I nema me neko vreme…neću vas „daviti“.
  Ova godina će biti jako dinamična za mene… nekada „usporenog crnogorca“ (tako me rođena žena zvala).
  Sve poslove prebacujem na decu…a ja i moja bolja polovina (ja joj tepam „bedevija“) ostatak života u Fiat-ovom kamperu (kućici na to točkovima) i ko zna gde?
  Umesto penzije…austrijsko osiguranje.
  Nemam običaj da pišem tekstove unapred, ali ovo se „zateklo“ pa izvolte:
  ………………………………..
  Nikoga lično ne poznajem sa “Tajne”.
  Moja krivica.
  Zvali su me, ali mi je bilo glupo…gde ću ja ovako “mator”.
  Oni mladi, razdragani, puni života.
  Pratiću dešavanja na sajtu sa strane, kao što sam ih posmatrao na obali Save kada su se družili.
  Bio sam pored njih, blizu, sa biciklom, “maskiran” u biciklističkoj opremi.
  Otprilike sam “ukapirao” ko je ko!
  Koja glupost !!!
  Ali, to je bilo TADA!
  Važno je šta je S A D A !
  To je ONDA bilo SADA!
  OVO MORATE OBAVEZNO “SAŽVAKATI” !
  NE POSTOJI PROŠLOST NITI BUDUĆNOST !
  (kao što ne postoji VREME u ovom konceptu u kojem ga mi tretiramo…znam da je teško za razumetu “običnom smrtniku”, ali najbolje je da to prihvatite kao realno)
  ONO JE ONDA…BILO S A D A, A OVO DRUGO ĆE KADA BUDE…BITI S A D A !
  I SAMO POSTOJI…S A D A I O V D E !
  (Ovo imate gde god hoćete…hvala “Google-u i YouTube-u”…ja sam u “ono” vreme morao da “rondam” po enciklopedijama…”Britannica” i “ Encarta”.)
  MORAĆETE OVE OSNOVE “UKAPIRATI” I PRIHVATITI.
  BIĆE IH JOŠ:
  ŽIVOT, RAĐANJE, SMRT, BOG, RELIGIJA, SVEST, PODSVEST, DUŠA, ANĐELI…
  OD KRUCIJALNE SU VAŽNOSTI !
  BEZ TOGA NEMA NIĹ TA.
  NEMA DALJE.
  NAJVAŽNIJE PITANJE JE : “KO SAM JA ?”
  OVO BI TREBALO NA ENGLESKOM…ALI JA NISAM “GURU”, SHVATIĆETE VREMENOM.
  JA ĆU TO “NARODNIM JEZIKOM”.
  AKO ME BUDETE PRATILI SHVATIĆETE DA JE Ĺ˝IVOT IGRA (imate knjigu na NET-u sa tim naslovom. Skinite je i pročitajte.)
  JA SADA TAKO ŽIVIM !
  Možda vas baš u ovom trenutku “zagolicalo”kako li ja to izgledam?
  E, pa da i to rešimo…na malo šaljiv način.
  Uopšte…kada imate bilo kakav problem, možete ga posmatrati sa “vesele” strane…ili sa strane “onog deteta na noši, sa ozbiljnom facom, koje ima problema sa “kakom”.
  Ja vam veoma ličim na Nenada Brkića (sada “dr. ROSSO-a”…imate ga na YouTube-u… u neograničenim količinama.)
  On je bio profi bodibilder iz “Titovog vremena”, i malo je stariji od mene.
  “Fala Bogu” da ima neko stariji od mene.
  Ličimo…”ko šišarka na šišarku “…(iz “Đekne”).
  Samo ja imam kraću kosu (nefarbanu) i nemam brkove.
  “A đe si viđela muškarčiiiinu bez brkoooooovaaaa?”
  E, pa….“brkove ne pušćam da nebi ličeo na pokojnu babu”.
  Mala šala.
  Ja se upšte dosta šalim, ali vas molim da ono što je KRUPNIM SLOVIMA SHVATITE OZBILJNO!
  nastaviće se…
  ………………………………….
  Kao što sam već bio napisao, ja vam ovde pričam priču, svoju priču duhovnog razvoja … koju sam nazvao “Prosvetljenje”.
  Ona važi samo za MENE, kao jedinku…a ima nas preko 7 milijardi.
  Svako MORA sam za sebe to da uradi.
  Ovo moje “kazivanje” će vam poslužiti samo kao “poštapalica”, naročito duhovni deo.
  Razdvojiću taj deo od fizičkog dela (ishrana, odmor, aktivnosti, spavanje…)
  Ovo drugo možete kopirati, prvo NE!
  MOŽETE, ALI NEĆE DELOVATI.
  PONOVIĆU:
  PRE OKO 5god. SAM BIO NA IVICI DA DOKRAJČIM SEBI ŽIVOT.
  S A D A SAM SREĆAN ÄŚOVEK, SREĆAN DEDA (da li ima išta lepše?).
  …
  “BOG” NIJE ONO ŠTO PROPAGIRAJU RELIGIJE.
  One to rade zbog sebe, svog opstanka, ja ih potpuno razumem.
  Tako je od davnina.
  Pogledajte samo naša sveštena lica, njihove novčanike, stomake, kuće, automobile…
  Ima ih i pravih…(njegova svetost pokojni patrijarh Pavle…)
  Da ne polemišemo o nastranim porivima (pedofiliji, homoseksualizmu)…nije tema.
  Crkve i manastiri imaju svoje cenovnike usluga, parkinge, video nadzore, centralne klime, podna grejanja, satelitski internet…
  “BOG” JE U MENI, KAO ŠTO JE U VAMA.
  I KADA “DOPRETE” DO “NJEGA”…ZAVRŠILI STE POSAO!
  Opet malo okrćem na šalu, ali TO je TO…I NIĹ TA VIĹ E!
  SVE SE POSLE ODVIJA KAKO TREBA.
  ALI KAKO DOĆI DO TOGA…E, TO JE…

 18. Đorđije

  JA SAM SADA VEOMA SREĆAN ČOVEK!
  PRE OKO 5 GOD, SAM BIO NA IVICI SAMOUBISTVA.
  BEZ POSLA, HAOS, BEDA…SADA SAM DOSTA USPEĹ AN…VIDEĆETE.
  (najmanje volim da se hvalim, ali ovo su činjenice.)
  ZATO SAM SADA OVDE.
  DA VAM POMOGNEM.
  ALI NE SA NEKIM SVOJIM „RECEPTOM“ ZA BRZO REŠAVANJE ŽIVOTNIH PROBLEMA.
  TO NE POSTOJI…UBEDIĆU VAS.
  PISAĆU „NARODNIM“ JEZIKOM, DA ME BOLJE RAZUMETE.
  NEĆU GLUMITI NEKOG „GURU-a“, SA OZBILJNIM IZRAZOM LICA.
  (kao malo dete na noši kada ima tvrdu stolicu.)
  NE ŽELIM DA ME SMATRATE NEKIM DRUGAČIJIM OD VAS.
  OVO MOJE OBRAĆANJE VAMA MI JE DOĹ LO IZ INSPIRACIJE…DRUGIM REÄŚIMA „NATERAN“ SAM DA OVO RADIM.
  MISLIO SAM DA JE TO ZBOG TOGA ŠTO BI TREBALO DA SE ODUŽIM MILOŠU I „TAJNI“.
  NIJE.
  NA SVOM PUTU SAM DUGO „BAULJAO“, LUTAO… TRAĹ˝IO POMOĆ SPOLJA…
  KAO ŠTO VI SADA TRAŽITE DA SE VRATI TAJ I TAJ I JOŠ DA VAM DA SVOJU KNJIGU I REŠIĆETE SVE PROBLEME.
  U KAKVOJ STE SAMO ZABLUDI.
  ON JE ON I TO VAŽI SAMO ZA NJEGA.
  DOBRO JE DA SE VRATI…JEDVA I JA ÄŚEKAM.
  PROČITAĆU NJEGOVU KNJIGU SIGURNO.
  KOLIKO PUTA STE I NA OVOM SAJTU VIDELI „TEHNIKA“, KOLIKO KNJIGA, VIDEA, ITD.
  I Ĺ TA…NIĹ TA !
  ODUĹ EVITE SE…DRĹ˝I VAS NEKO VREME…
  (Možda je ovo trebalo ići kao tekt?)
  Sve ovde što budem napisao je SAMO MOJ SLUÄŚAJ…MOJ Ĺ˝IVOTNI PUT.
  Ne kopirajte ga, jer svih 7 milijardi ljudi su različiti.
  NARAVNO, čitajte sve ove postove, jako su korisni…ali samo kao neka vrsta usmerenja, kao “odskočna daska”, a dalje…MORATE SAMI !
  Odmah prelazim na sržâ€¦na glavnu stvar (opet ponavljam…sa mog aspekta).
  MORATE UPOZNATI I ZAVOLETI SEBE, A TO JE JEDINO MOGUĆE AKO USPETE DA USPOSTAVITE “KONTAKT” SA ONIM ŠTO JE NAJDRAGOCENIJE U VAMA!!!
  A ONDA NEMA BOLESTI, BEDE…ŽIVITE ŽIVOT DOSTOJAN SEBE.
  Ima razne nazive…(BOG, UNUTRAŠNJE DETE, PODSVEST, DUŠA…)
  …
  Ĺ˝iveo sam do 2010…opušteno…moja firma neće „pući“…samo da se dočepam penzije..trebaću unucima koji će uskoro…
  A ONDA BUUUUUUM!!!
  Pada mi samoubistvo na pamet… da se rešim svih muka…
  Izgubljen naletim „SLUČAJNO“ (znate da to ne postoji) na „Tajnu“.
  Miloše, HVALA TI!
  Pronalazim posao zahvaljujući primenjivanju tehnika sa ovog sajta.
  SUPER…
  Ali samo u početku…
  Osećam u dubini duše da tu nešto „ne pije vodu“ (bar kod mene).
  Svi različito tumačimo BOGA!
  Osećam da NE MOGU JA DA GOVORIM BOGU Ĺ TA MI TREBA!
  A „TAJNA“ PROPAGIRA DA JE ZAKON PRIVLAČENJA TAJNA USPEHA !?
  Tu je tada bio „najubedljiviji“ NENAD I-AM sa svojim tehnikama… naročito IMAGINACIJOM.
  Dolazi do nesuglasica…ja se povlačim…brišem ono malo svojih postova.
  Znam da moram dalje i bez „Tajne“…

  Lutam…
  Tražim pomoć …svu ušteđevinu (a i pozajmicu) trošim na put u Indiju, Rusiju, Tibet…
  Trenutno smirenje…ali nije TO TO.
  Od muke sve zapisujem…sve detalje… bar ću napisati knjigu.
  Druga godina kako nemam novca da registrujem auto.
  Iako to ne prikazujem…nesrećan sam.
  ÄŚak očajan!
  A ONDA BUUUUUUM!!!
  ……………………………………………………………………..
  Radi se o drugoj tehnici koja se ovde itekako spominje, a koju sam i ja linkovao.
  Ali iz izuzetnog poštovanja prema Milošu, vlasniku ovog sajta ovde ću stati.
  ……………………………………………………………………..
  Zadnje dve i po godine…
  Sve mi se ostvaruje…ali ne onako kako sam ja zamišljao u svojim vizualizacijama, imaginacijama, već…
  Postepeno…ali ne kako bih ja hteo (LOTO dobitak…pa ću lako dalje sam), već na drugi način.
  U početku čak i nimalo prijatan…gubim ljude za koje sam mislio da neću moći bez njih…dolaze novi.
  Nova dešavanja…nove prilike…novo SHVATANJE da koliko god mislio da radim najbolje, najpametnije…ima NEKO (ili NEĹ TO) ko zna bolje od mene u vezi mene.
  To važi za svakoga.
  NIĹ TA NEMA NAPOLJU!

  Pogledajte (hvala GOOGLE-u, YOUTUBE-u) ispovest ljudi koji su naprimer doživeli „kliničku smrt“, bili sa one strane života, ispovest ljudi koji su bili u komi, ispovest onih koji se sećaju prošlih života.
  Naprimer…moj rođak je zbog bolesti bio neko vreme u komi.
  Bio je na ivici života.
  Radio je u fabrici obuće.
  Oporavio se.
  Od biljaka u prirodi je znao samo za maslačak i koprivu.
  Sada se bavi lekovitim biljem (ima 2 radnje).
  “Stručnjak“ samo takav.
  Takoreći „preko noći“.

  Ja sam oduvek bio dobrog zdravlja.
  Nikada nisam ležao u bolnici, nikada ne pijem tablete iz apoteke.
  Bolovanja sam koristio za druge stvari…ne za lečenje.
  Izbegavam bilo kakvu hemiju.
  Ĺ ampon za kosu, dezodorans, sapun, razne kreme…pravim sam.
  Nisam baš odmah, kasnije.
  Nema „belog otrova“…mast, so, šećer, brašno…
  Posebno se „čuvajte“ margarina i zejitina.
  Ono ste što jedete.
  Varenje počinje već u ustima.
  A ona vole „i miris i ukus“.
  Naročito jezik.
  Beli hleb, vruć…roštilj, pečenje…pre toga…rakijica (1,2,3…)“da otvori apetit“, a posle…pivo, vino…“da se zalije“.
  A želudac?
  I ostali unutrašnji organi…ko još njih pita.
  Zamislite mastan burek sa mesom…protiv …neposoljenog int. pirinča sa koprivom!
  Ko „šiša“ želudac…ima da vari šta mu je poslato…
  Još se on ne pita.
  A kada se bude pitao?

  Imao sam povrede, uganuća, ali ništa ozbiljno.
  I u ovim godinama nemam sedih (ne farbam kosu),
  imam svoje zube (fali 4-5 kom.)
  ne nosim nikakve naočare (posebno sunčane), niti sočiva…
  (a sedeo sam i po 14 sati za kompom_crtao u 3D).
  Analiza krvi (2x godišnje) …sve u granicama_nema iskakanja rezultata.
  Krvni pritisak bio 120/80, pa 140/90…sada opet mladalački…120/80.
  VELIKI PROBLEM MI JE BIO SAMO VIĹ AK KILOGRAMA!!!
  Do skoro.
  Pripisivao sam to horoskopskom znaku (dupli BIK).
  Pogrešno.
  Kada sam ikako uspeo na „jedvite jade“ da dođem do „idealne linije“ (7o kg)…
  bio sam u „nebesima“.
  Tada sam bio u stanju da poletim od sreće, mozak mi je drugačije „radio“…(kao sada).
  „Puste želje“ ispunjene (dobio sina 1989 g. posle 7 g. braka i stan od firme, posle 13 g. staža).
  Bilo je to 1988 g.
  Zakleo se sam sebi da se neću ponovo udebljati…
  Ali…
  1992 g. opet stroga dijeta…uspeo ponovo…ćerka se rodila 1993 g.
  NISAM TADA ZNAO ZAĹ TO TO TAKO FUNKCIONIĹ E…
  ZAĹ TO VRAĆAM TEĹ˝INU…
  A TAKO SAM SREĆAN KADA SAM VITAK.
  ZAĹ TO SANJAM HRANU, PATIM GLADAN, USTAJEM NOĆU KAO MESEÄŚAR…
  I PRAVAC FRIŽIDER.
  Nisam ustvari mnogo, mnogo toga znao.
  Mislio sam, kao i većina običnih „smrtnika“…da se rađamo od roditelja…odrastamo…živimo kako živimo…umiremo…i to je KRAJ!
  …………….

  Svako jutro započnite sa toplom limunadom i mešavinom livadskog meda (pravog) sa cimetom (nikako kineskim).
  (Moji stari su umesto ovoga…rakija, kafa, duvan…)
  Posle 10-tak min. 5 TIBETANACA…(ja to već rutinski za oko 7 min. ceo krug_21x)
  Tuširanje…pa sve ostalo…
  Obavezno SIROVA HRANA…prvo voće… pa povrće… nemojte mešati.
  Mešavina semenki (suncokret, lan, susam, golica…naravno_sve sirovo).
  Pre podne vam ne treba teška hrana (slanina, pržena jaja, tost…)
  Konzumirajte 80% sirovo, a 20% kuvano ( mahunarke, testenina – italijanska, kopriva, int.pirinač, jaja – samo 3 nedeljno, krompir (organski)…
  Hleb (ako baš morate) pravite sami od int. brašna i heljde…sa dodatkom semenki.
  Meso nikako…zagađeno sa pesticidima…a puno negativne energije zaklane životinje, riba (nema vode koja nije sa živom).
  PIJTE KOMBUHU I PLAVU SOLARNU VODU!
  OBILAZITE SUPER MARKETE I PEKARE U Ĺ IROKOM LUKU.
  SAMO ZELENA PIJACA (ORGANSKI DEO)!
  SVE OVO IMATE NA GOOGLE-u!
  SVE OVO MI JE DOĹ LO POSTEPENO…IZ INSPIRACIJE.
  ……………………………………………………………………….
  AKO ŽELITE DA U 60 G. IZGLEDATE KAO DA VAM JE NAJVIŠE 45.
  ………………………………………………………………………
  OVDE JE NEŠTO I DUPLIRANO, ŽURIM, SVE NAJBOLJE !

 19. Đorđije

  OVO IMATE U “VICEVIMA”, ALI KAD JE BAL NEK JE MASKENBAL.
  VRATIO SAM SE IZ LIFTA DA OVO OKACIM, A DOLE ME CEKAJU , SVIRAJU…

  Zdravo svima…iako nas malo ima.
  Evo da se i ovde javim.
  Možda ću još ponegde, okačiću delove knjige koju sam kao završio, a stalno je prepravljam i dopunjujem.
  Usput sam počeo i drugu.
  Otom-potom.
  A sada o dva vica, koja ste sigurno čuli, stari su (ne baš kao ja).
  Prvo mali uvod.
  Ovo što je kasnije preraslo u viceve, ja sam STVARNO DOĹ˝IVEO!
  Nije važno vreme, niti imena, zaboravio sam, ali suštinu nisam.

  PRVI
  Tramvaj-skoro prazan, nedelja prepodne, negde od žel. stanice prema Slaviji.
  (Otkud ja u tramvaju kada sam tada imao dva auta?)
  Mali, otprilike predškolsko godište, nemiran, skakuće po sedištima, pentra se po rukohvatima…živahno dete, a otac u odelu, uštavljen brka, drži do utiska.
  Posle više opomena, brka ustaje, grubo zgrabi dete i još mu zavali jednu roditeljsku …uz psovku.
  (Pokazao pravo lice !).
  Mali zaplaka, i kroz plač, ali jako razgovetno:
  „Aaaaaaaa…što si me udario, jel mama rekla da me ne biješ…šmrk, šmrk… kazaću te mami da si opet piškio u lavabo !!!“
  Grohotan smeh u tramvaju, čak je i vozač čuo.
  Koji blam za brku, na prvoj stanici izlete sa sve detetom.

  DRUGI
  Imao sam kolegu Mišu iz Stare Pazove.
  Privatno sa tatom drži mesaru.
  Omanji, ćelav, a ne samo što je debeo, nego stomak kao u trudnice.
  ÄŚim ga vide domaće životinje zagrebu samo tako, naročito prasići.
  A takva je bio zavrzlama, da je bio u stanju da „dva oka posvađa“.
  ÄŚekali smo još nekoga, a stali smo kod kapije obdaništa.
  Prilazi starija gospođa, došla valjda da uzme unuče i još verovatno poranila.
  Pravo na Mišu i pita:
  „Izvinite, jel i vi čekate dete“ (baš tako, toga se dobro sećam).
  A Miša kao iz topa, još se potapšao po stomaku odozdo dva – tri puta:
  „Ne, kevo, to je meni od piva.“

  Zamislite kako mi je bilo kad mi neko ispriča neki od ova dva.
  Ispočetka sam objašnjavao, a posle sam prestao.

  P.S.
  Setio sam se kako je taj isti Miša (kada je bilo neko slavlje u firmi, pa se malo zarakijamo) objašnjavao zašto ja „ovako mator“ ovako izgledam…(sa kosom, bez sedih, sa svojim zubima, bez naočara …a crtali smo na kompu u 3D, itd).
  Kaže Miša: „NI BRIGE, NI PAMETI !!!“
  Možda bih trebalo da mu poverujem?
  DANAS (05.05.) SAM NAPUNIO 61.GOD.

 20. Gagablue

  Kaze Djordjije da je on prizvao Milosa i Tajnu, a ja pre samo nekih petnaestak dana, gledajuci slike plaze koje je Zdenka postavila, pomislih na sajt Tajna i kako je sve pocelo. Da “sasvim slucajno” pre par godina videh reklamu za sajt Tajna i dosavsi ovde noci sam provodila citajuci postove. Onda sam imala cast da upoznam sve te divne ljude cije sam postove citala. Dan danas sam sa njima u kontaktu na ovaj ili onaj nacin ali necu nikada zaboraviti odakle sam krenula sa svojim novim zivotom.

  Drago mi je Milose da si se ponovo pokrenuo ovde i ja cu te pratiti kao i ranije.

 21. Marijo

  Ĺ˝ivot je stvoren samo da ga iskusimo, a universe je doslovan. Možemo biti što hoćemo, iskusiti što hoćemo, raditi što hoćemo. Svemir je tako okrutno doslovan, zato imamo gladne, bolesne, nemoćne, silovane, pretučene… Dobivamo ono što šaljemo, očekujemo, a jedini filter je naše uvjerenje.

  UVJERENJE-FILTER… Zar nije istina da kad pokušavate svjesno nešto privući jedan dio mozga vam govori da to jednostavno ne može tako, i onda se borite s tom emocijom. TO je vaše uvjerenje.

  Zamislite moć i život kada jednog dana stvorite uvjerenje da s umom zbilja možete privući što želite, kad budete svjesni brutalno svijesni svojih misli i emocija , jer svaka misao privlači. Jedina osoba kojoj trebate klečati i moliti ste vi sami, nema ništa izvana.. nitko vas ne gleda odozgo, odmjerava…

  Kad vas cijeli svijet popljuje, kad vam sve krene nizbrdo, nitko vas ne gleda osim vašeg unutarnjeg ja, i tamo ćete sve popraviti. Tko ovu moć shvati, živi nevjerojatan život.

 22. Kalina

  Pozdrav svima, nedavno sam i ja dosla do istog saznanja. U svojoj potrazi za novim informacijama, tehnikama itd dobila sam da preslusam cd-ove sa predavanja Kevina Trudea pod nazivom “your wish is your command” . U sustini ne govori nni o cemu novom sta se ovde na tajni nije spominjalo. Ali kedan detalj mi je ostao u glavi ( verovatno jer je ponovljen jedno sto puta) a to je da ne prelezimo na novi cd dok ne utvrdimo osnovu znanja, autor insistira da se vracas i vracas na pocetak i osnovu dok ne postanes ekspert a tada da nadogradjujes znanje ali da se i dalje vracas i ponavljas sve ispocetka. Ako neko zeli na you tubeu mozete slusati besplatno. On prica nekoliko glavnih osnovnoh stvari a to su:
  1. koliko ste zaista spremni da ucite i da se menjate u tom procesu na skali od 1-100
  2.koga slusate ( ako hocu da postnem kuvar necu uciti od nekoga ko ne ume nista da spremi vec pd eksperta koji ima rezultate) i najbitnije
  3. Kako se osecamo u ovom trenutku, ovo ne moram da objasnjavam jer je Tajna vec objansio mnogo puta 🙂

  Mislim da mnogi koji znaju tajnu godinama ali su i dalje zaglavljeni u zivotima grese upravo jer neprestano traze carobnu tehniku ili spoljasnju energiju koja ce im sve olaksati a zapravo sve je vrlo jednostavno, ako posmatramo sebe u ovom trenutku i vidimo da se osecamo odlicno, znaci da smo na dobrom putu i da sve radimo kako treba.

 23. Kalina

  Moram da dodam da imam dosta srece da je moj muz ujedno i moj najveci ucitelj. Uvek me iznova podseca da verovati u sebe i raditi ono sto je ispravno uvek daje dobre rezultate. Sve sto sam ja godinama citala i ucila o zp on je prirodno vec znao samo sto je objasnjavao drugacijim recima, naravno ja bih posle par meseci dosla sva ushicenja sa informacijama iz neke knjige na sta bi mi odgovorio da je isto to pricao ali ja nisam pridavala paznju. Trebalo mi je par godina da zaista CUJEM sta prica i iako to nije mnogo razlicito od onoga od pre par godina , reci imaju mnogo vece znacenje.

 24. volim zivot

  Postovani svi, jako sam vedra i srecn osoba. Ali u poslednje vreme me je stiglo sve. Pocela sam jako da osecm strah i da panicim. Otisla sam na psihoterapiju i doktorka mi je rekla da pogledam film tajna. Onda sam shvatila da sve zavisi od mene i da moram da rzmisljam pozitivno i da guramsano napred. Skoro sam nova u svemu ovome od par dana, pocela sam da pretrazujem. Zelim da uspem da promenim svoj zivot da budem uvek srecna, pozitivna i zdrava. Ako neko ima neki savet za pocetnike dobro bi mi dosao. Inace imam 22.g.

 25. sasa5

  Dobar vam dan dragi i postovami prijatelji.Neko vreme nisam svracala na Tajnu,citala sam i pratila nesto drugo a ustvari isto ovo samo malo drugacije spakovano.Milose hvala sto si se vratio i sto nesebicno delis sa nama tvoja iskustva puno su mi pomogla i verujem svima nama.Toliko toga sam procitala i bila na poprilicno radionica da bi shvatila sve je OK. samo svako MORA naci svoj put i biti uporan da to znanje PRIMENJUJE.Prosla sam veoma ,veoma tezak period u zivotu za koji nisam ni u snu pomislila da ce me snaci zahvaljuci vama divni ljudi koji su pisali i pisu ovde ja sam vedra radosna i zdrava osoba.Naucili ste me da volim sebe i da otkrivam talente koje nisam znala da imam.Pisite javljajte se to vase svakako mnogima puno znaci.Volim vas i pisemo se

Add a Comment