ÄŚestitam!

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna Tags: , , , , , ,

Ja ti od srca čestitam što čitaš ovaj tekst!

Ako si stigao na ovaj sajt, a to nikako nije slučajno, znači da si svestan. To znači da si jedan od retkih ko zna da može bolje. Jedan si od retkih ko zna da ima kontrolu nad sopstvenim životom. Jedan si od retkih ko se ne predaje. Jedan si od retkih koji se ne miri sa situacijom.

Da li znaš da je više onih koji će da tuguju nad svojom “zlom sudbinom” nego onih koji će nešto konkretno da preduzmu? Zato treba da budeš srećan i ponosan što čitaš ove reči. Budi srećan što želiš da uspeš. Budi srećan što hoćeš da istraješ. Budi srećan što ne odustaješ!

Nisam nikad video muvu bez glave, ali sam sto puta čuo izraz koji je koristi kao metaforu. Većina ljudi se ponaša upravo tako. Lete u raznim pravcima kuda ih život nosi i nesvesni su da mogu da utiču na taj let. To je isto kao da si u lavirintu vezanih očiju. Ideš, a ne znaš kuda ideš, sve dok ne udariš u zid. Onda promeniš pravac kretanja, ali opet ne znaš kuda ideš. Moguće je i da li sto puta prolaziš jednu istu putanju, ali toga nisi svestan. Izgubljen si.

A ruke? Jel imaš ruke da odvežeš taj povez? Jel imaš noge da poskočiš i sa visine pogledaš kuda treba da ideš kroz lavirint?

Ovaj sajt su upravo tvoje ruke i noge koje te mogu navesti na pravi put. tajna.rs može da ti da krila da poletiš, snagu da se uzdigneš. Ovaj sajt treba da bude motivacija za sve što pokušaš da postigneš u životu. Ali ruke, noge i spoljna motivacija ne mogu ništa da učine ako naiđu na unutrašnju sabotažu. Ruke i noge bez glave ne znače ništa, a glava je tvoja odgovornost. Ti si jedini koji kontroliše svoju glavu, svoje misli. Tvoje misli te vode kroz život, verovao u to ili ne. Misli ti određuju šta će ti se lepo ili ružno desiti danas. Misli određuju ishod raznih događaja u tvom životu. Uglavnom se desi ono što svesno očekuješ. Nekada se desi i ono što nesvesno očekuješ, odnosno ono na šta si programirao svoju podsvest da očekuje. Zato moraš da budeš svestan svega o čemu razmišljaš i čime puniš svoju podsvest. Eliminiši negativna uverenja. Zameni ih pozitivnim. Uveri sebe da ne treba da brineš, nego da kreiraš sam svoju sudbinu na pozitivan način. Budi kreativac! I nikad ne odustaj.

Ovo je početni korak na tvom putu uspeha i srećnog života! Ako se već nalaziš na tom putu od ranije, ovaj članak ima nameru da te podrži i motiviše da ne odustaneš. Zato ti čestitam dragi čitaoče! A ti, draga čitateljice, nemoj da obraćaš pažnju što je sve napisano u muškom rodu, nego se fokusiraj na suštinu i shvati da se sve ovo odnosi i na tebe. Svi smo isti, bez obzira na pol, etničku, seksualnu ili bilo koju drugu pripadnost. Svi imamo moć da budemo kreatori svog života, a čim čitaš ovaj tekst, ti si jedna od njih!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

One Response to ÄŚestitam!

  1. Milan

    Hvala,hvala,hvala! 🙂

Add a Comment