Budućnost odmah

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in 1000€, Lični primer Tags: , , ,

Verovatno se čitali o mojim ciljevima, pa znate da mi je najvažniji kratkoročni cilj da privučem 1000€. Posle ste verovatno čitali da još uvek nisam uspeo da ih privučem. E pa, taj novac i dalje ne stiže, a danas sam shvatio gde sam grešio u pokušajima da ga privučem. Zato želim da to sada podelim sa vama.

Odmah hoću da kažem da sam nekoliko dana nakon što sam počeo da radim na privlačenju tog famoznog novca stvarno i dobio preko 1000€. Dobio sam ih na ruke, u kešu. Dakle, molba mi se ostvarila. Problem je bio što to nije bio moj novac, već je trebalo da ga pričuvam neko vreme. Ja sam u stvari dobio šta sam tražio, ali sam pogrešno tražio. Trebalo je da preformulišem malo svoju želju i da naglasim da želim novac za sebe.

Nakon ovog ličnog iskustva, moram da kažem da sam slušao brojne primere ljudi koji su pogrešno formulisali svoje želje. Sećam se jedog banalnog, ali slikovitog primera čoveka koji je čekajući autobus fokusirao svoje misli želeći da mu stigne “četrdeset sedmica” što je bio broj autobusa kojim je trebalo da se preveze. ÄŚekao je baš dugo, a onda je ugledao đubretarski kamion koji je na sebi imao veliki broj 47. Zakon privlačenja mu je ispunio želju, a problem je bio što je on pogrešno tražio. Dakle, moramo biti izuzetno pažljivi u izražavanju svojih želja da nam se ne bi desilo da svoju energiju fokusiramo na pogrešne stvari. Iz navedenog primera se vidi da uvek treba izražavati želju da se postigne cilj, a ne tražiti sredstvo kojim ćemo doći do tog cilja. ÄŚovek je trebalo da izrazi želju da stigne na vreme tamo gde je nameravao da ide, a ne da prejudicira način na koji će da stigne. Ima toliko neverovatnih mogućnosti da čovek stigne sa jednog mesta na drugo, da je potpuno glupo želeti samo jednu četrdesetsedmicu.

Nakon događaja sa parama koje sam dobio, a nisu bile moje, nastavio sam sa namerom da privučem novac. Dodao sam u svoju želju da mi je potreban novac koji ću moći da potrošim kako želim. Ali novac i dalje nikako da stigne, a danas sam shvatio šta bi mogao da bude razlog. Slušao sam neki intervju već pominjanog Johna Keyhoea u kome on naglašava šta je jedna od najčešćih grešaka u procesu “upisivanja u podsvest” kako on to naziva.

Kada god sam zamišljao da mi se želja ostvarila, ja sam to radio tako da radnju tog “filmića” smestim u budućnost. Pa normalno, to i treba da se dogodi u budućnosti! E pa ne treba tako, tu je greška! Moramo da zamišljamo kako se to već dogodilo, odnosno kao da se upravo sada događa. Moramo da događaj smestimo mentalno u sadašnjost. Tek tada proizvodimo vibraciju koja privlači. Ako zamišljamo da je događaj u budućnosti, onda će i vibracija koja se pravi težiti da nam to privuče u budućnosti. Nažalost, ta budućnost će uvek biti budućnost i verovatno je nikada nećemo stići.

Teorijski sam znao, ali nikada nisam dovoljno obratio pažnju na to da događaje zamišljam u sadašnjosti. ÄŚini mi se i da sam na kursu Silva metoda u tehnici ogledalo uma, naučio da na levoj strani svog mentalnog ekrana zamišljamo ono što želimo da nam se dogodi. Leva strana predstavlja budućnost. Možda mi je ta tvrdnja ostala u podsvesti, pa sam automatski zamišljao da su stvari koje želim u budućnosti.

Kako god bilo, ispravljam grešku i nastavljam dalje. Privućiću ja te pare. Moram da ih privučem, inače ode ceo ovaj blog u propast i praznu priču. Siguran sam da će se mojih 1000€ nekako materijalizovati, a onda krećemo na prave, velike ciljeve. Onda mi ni nebo neće biti granica!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

3 Responses to Budućnost odmah

 1. SANJA

  Cao svima
  Duzi vremenski period pokusavam da ostvarim jedan isti cilj.Cilj mi je da mam decu sa covekom kojeg volim.Nista se ne desava,samo mi je sve jos gore.Zakon privlacnosti odlicno koristim za sitne stvari,zamisljam stvari da ih vec imam nije problm,uvek dobijem.Ne znam u cemu je problem.Imam 40 god.Sad mi u glavi samo odzvanja da hocu,hocu…sad i odmah,toliko jako zelim…Mozda treba da se opustim,ne znam…10godina svaki dan mislim samo da to ostvarim,nista mi drugo nije bitno…Imam oecaj da cu prolupati od tolikog razmuisljanja.Tacno znam sta hocu,vidim ga u sadasnjosti,ali….Molim za pomoc.Hvala

 2. Oleg

  ako nesto previse zelite, u nevolji ste! koren patnje je zelja koja iskrivljuje i unistava percepciju. strahovi i zelje nas proganjaju. vise o tome u knjizi Budjenje, Put ljubavi, Novi dan. Privlacenje 1000evra vas osudjuje na veliku emocionalnu zavisnost, jer taj objekat za koga ste se vezali nad vama je zadobio moc da drhtite kad ga osvojite, da vas drzi u napetosti kada ga nemate, da se osetite mizerno kada vam se desi da ga izgubite – kada ste depresivni i ojadjeni, razlog za to svakome je ocigledan: zivot vam ne pruza ono bez cega (po vasem ubedjenju) ne mozete biti srecni. Svako negativno osecanje koje se javlja u vama skoro uvek je direktna posledica vase vezanosti za nesto . da bismo bili srecni neophodno je samo otkloniti svoju uslovljenost, otarasiti se svake veze koja nas cini zavisnim.Tragedija vezivanja je u tome sto ono proizvodi nesrecu ako se ne dosegne zeljeni objekat. Medjutim, cak i kada se taj objekat dosegne, to vam ne daje zeljenu srecu, vec samo kratkotrajnu opijenost, za kojom odmah sledi umor, a zatim strepnja da ne izgubite objekat za koji ste zakaceni.

 3. sareni Svemir

  @Sanja
  Draga Sanja, ja sam dete roditelja koji su me cekali 15 godina. Videvsi Vas post, zelela sam da podelim sa Vama iskustvo moje mame.
  Moja je mama “primenjivala tajnu” ceo svoj zivot, potpuno prirodno i nesvesno. Oduvek je znala sta zeli i predano radila na tome. Duboko u sebi je ZNALA da ce imati dece i naravno predano radila na svemu sto je bilo do nje (povlacenje po bolnicama i lekarima preko 10 godina). Cak i onda kada je zdravstveno sve bilo savrseno u redu, nije se desavalo da zatrudni. Ali ona nije odustajala i nikada nije prestala da veruje! Na kraju, kada medicina nije imala odgovor, njena doktorka (ginekolog), predlozila joj je da ode u Matarusku banju, nakon sto je druga pacijentkinja posle vise godina neuspesnog lecenja i konacno odlaska u banju, zatrudnela. I to je bilo to! Provela je u banji na tretmanima dve nedelje i zatrudnela narednog meseca. Mozda pomogne…
  Veliki pozdrav i svako dobro svim tajnasima

Add a Comment