Bogatstvo – kratak savet

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Podsvest Tags: , , , , , ,

Evo jednog kratkog, laganog saveta za nedeljno jutro. U knjizi “Moć podsvesti”, autor Džozef Marfi preporučuje kako da ubedimo podsvest da je naše pravo da steknemo novac i bogatstvo. Između mnogo drugih saveta, za oko mi je zapao baš ovaj kratak i jednostavan savet.

Naime, svake večeri, neposredno pred spavanje treba da ponavljate reč “bogatstvo“. Ta reč treba da vam služi kao uspavanka. Lagano i ubeđeno je ponavljajte u sebi sve dok ne zaspite. Džozef Marfi tvrdi da će bogatstvo uskoro početi da dolazi sa svih strana, na očekivane i neočekivane načine.

Ovo je još jedna od tehnika koje smo pominjali jer se koristi neposredno pre utonuća u san. Taj period je najefikasniji za pristup podsvesti jer tada koristimo presnosti alfa nivoa našeg mozga. Tada je svest nemoćna da se suprotstavi sugestijama i da ispolji svoju sposobnost kriticizma, ismevanja i neverice. Naravno, umesto reči bogatstvo, možete da ponavljate bilo koju kratku reč ili neku mantru ili kratko izrečenu želju. Uspavajte se sa tom reči u mislima i čuda će se dogoditi!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

5 Responses to Bogatstvo – kratak savet

  1. jasna

    postavila sam sebi cilj,da privucem50.000 eura…

  2. Renata

    Dobar savet i lepo bas zvuci :0 Od veceras krecemo i sa time ! javljam ako bude bilo rezultata a bice ,znam !

  3. astoria

    Počinjem sa večernjim vežbicama.

Add a Comment