29. februar – tri meseca od početka rada tajna.rs

Objavljeno . Autor: Tajna Posted in Tajna Tags:

Da smo ove godine imali 29. februar, mogli bismo i da proslavimo tri meseca od kako je objavljen prvi članak na blogu tajna.rs. Ovako će nam ovaj mali jubilej ostati u zapećku ili kako se popularno kaže, proslavićemo ga radno. Imamo još jedan mali jubilej, jer je ovo trideseti članak od početka rada sajta. Zato ću u ovom kratkom članku samo da se osvrnem na to o čemu se sve pisalo, šta je postignuto i o čemu planiram da pišem u sledećem periodu.

Blog je zamišljen kao serija tekstova o zakonu privlačenja i o tome kako ga ja primenjujem u praksi. Ali za ova tri meseca moje znanje je znatno napredovalo, pa samim tim sam počeo da pišem i o drugim stvarima. Na početku sam pisao o osnovama zakona privlačenja, o teorijskim postavkama, kao i o tome zašto verujem u njega. Zatim sam pisao o moći našeg uma i podsvesti, kao i seriju od tri članka u kojima sam opisao kako da privolimo zakon privlačenja da radi u našu korist, kako da eliminišemo negativne misli i da osnažimo pozitivne. Kroz ceo blog se provlači priča o mojim ciljevima i praćenju napretka ka njihovom ispunjavanju. Više puta sam pisao o Abrahamu i njegovom učenju. Jedan od najposećenijih članaka je bio onaj koji opisuje kako privući novac i bogatstvo. Bilo je tu dosta tekstova o praktičnim primenama zakona privlačenja, posebno kada sam pisao da sve treba da se zamišlja u sadašnjem vremenu, da je očekivanje jednako bitno kao i želja, zašto treba da budemo optimistični i lepo raspoloženi. Poslednja dva članka opisuju sabliminalne poruke koje utiču na našu podsvest i kako da iskoristimo tu tehnologiju da promenimo svoja uverenja.

Eto, izbombardovao sam vas sada linkovima ka tekstovima o kojima sam pisao u proteklom periodu, a sve to možete da nađete i na novoj stranici koju sam dodao, a kojoj možete da pristupite klikom na link “Spisak tekstova” na vrhu svake stranice.

Takođe, ovom prilikom želim da se pohvalim da je tajna.rs za ovako kratko vreme stekla solidan broj posetilaca i čitalaca. Tokom februara je bilo 664 jedinstvenih posetilaca koji su napravili  2305 poseta. Mislim da je za treći mesec postojanja sajta to odlična poseta. Siguran sam da će u bliskoj budućnosti biti znatno više posetilaca i da ćemo napraviti neku zajednicu ljudi okupljenih oko istog cilja, a to je bolji život svakog od nas.

U narednom periodu ću opet pisati o zanimljivim stvarima. Imam već desetak radnih verzija članaka o kojima se spremam da pišem. Neki članci čekaju svoj red već duže od mesec dana, ali uvek mi iskrsne nešto novije i zanimljivije o čemu bih radije pisao. Ostao sam dužan da napišem po jedan članak o zakonu svesnog stvaranja i zakonu dopuštanja. Takođe, na red čeka i nekoliko članaka o Silva metodu. Pisaću još o afirmacijama, o filmu Tajna, o hipnozi i svemu ostalom o čemu u međuvremenu budem saznao ili šta budem probao. Nadam se da ćemo se i dalje družiti preko sajta. Slobodno pišite svoje komentare, pohvale, a naravno i kritike. Voleo bih i da neko od vas napiše članak o svom iskustvu u primeni zakona privlačenja ili bilo čemu drugom što se poklapa sa tematikom koju obrađuje tajna.rs. Do skorog čitanja!

About Tajna

http://tajna.rs/moja-prica/

Add a Comment